Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 537
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте!Препоръчайте ми дълготраен ботокс марка и лекар в София.Благодаря!

# 256
Препоръчайте ми ми с какъв филър да запълня назобиалните бръчки.Ще ходя в Бургас Дерма при д-р Назал.Той ми предложи няколко,като разбрах само,че разликата е в цената.Работи с Рестилейн,Револакс Дийп/Файн,Елрави Дийп и др.Каза ,че 1мл.е достатъчен.ПРостете невежеството ми но съм слагала само ботокс и нямам представа на кой филър да се спра.
Аз също съм решиля да попълня точно тези бръчки с филър и ме интересува с кой точно да ти запълня. Ще следя Simple Smile

# 257
Здравейте,

Има ли някой, който наскоро си е слагал филър по очите (tear through) и може ли да изрази мнение и препоръки. Попитах в една известна клиника, но ми отговориха, че не поставят в тази зона заради проявяващи се отоци??? Мн се изненадах тъй като си мислех,че процедурата е стандартна. А клиниката наистина е титулувана в ест дерматология.

# 258
  • в 1001-та нощ
Redensity II

# 259

Младичка си, нормално е да бързаш,  но дай време на кожата да се възстанови. Поинтересувай се дали това масло повишава фоточувствителността на кожата, и го имай предвид, за да не се появи и петно там. Лятото идва. С лазер ли е третирано?

Стига да съм спокойна,че ще се възстанови изцяло не бързам изобщо,просто така без да видя се притеснявам. Ползвам си иначе 50 spf,мажа го постоянно,надявам се да няма проблеми.

# 260
  • София - Бургас
Днес правих липофилинг при  д-р Молов Simple Smile
Отидох в 10 ч. уж само за консултация за липофилинг, но като ми показа снимки на правени пациенти веднага след процедурата и седмица след това, веднага му казах няма какво да чакаме - да я правим сега.., че после става горещо, на есен не ми се чака и отлага и т.н...Много бързо се организирахме и направихме процедурата Simple Smile
Докторът бе спокоен, внимателен и  много мил... Около 2  часа, два и половина продължи всичко, като постоянно ме питаше как съм,  комуникирахме, смяхме се, шегуваше се, питаше ме дори музиката дали ми харесва, ако ме боли каза, че ако усили музиката и болката спада Simple Smile)) Екипът беше от 3  - ма, 2 сестри и главно действащо лице - той Simple Smile Всичко невероятно мили и спокойни.
Източи от бедрата около 40 мл. мазнина (каза че от там мазнината е най - добра, защото е "тренирана" от сядането и т.н. била най - подходяща като обменена такава, ако правилно тълкувам думите му),  мастна тъкан, която беше чиста без примеси на кръв и той през цялото време беше много доволен от вида на мазнината. Каза, че няма да имам нито 1 синина, синките се получавали когато мазнината има примеси с кръв и кръвта оцветява клетките или нещо подобно Grinning 
Болеше си, макар да имаше местна упойка често усещах иглите, абе неприятно беше,но се изтърпява, аипостоянно имаше  комуникация имаше разсейване и така - мина...
Доктора каза, че предпочита местна упойка, защото по принцип може и с пълна, но предпочита местната защото при пълната маркуча пречи на добре оформяне на конкура на устните  + чертите на лицето също много се отпускали   и пречи на реалната предтава на пълнежа + каза, че е много по - спокоен когато комуникираме и усеща кога ме боли и в същото време периодично ми даваше огледало да се гледам и коментирахме резултатите... Така че, който някога реши да прави липофилинг - препоръчвам наистина местната упойка...

От липофилинга към момента съм много доволна, (като имате предвид, че го направих преди 3-4 часа), нищо не ме боли, само устата е много надута, но д-ра каза, че тя най - много спада е и оточна. Синини наистина няма - нито 1, отоци може би има - съвсем леко забележими към момента, всичко е прекрасно с изключение на устата - тя е най - фрапантна. Ако устате не е толкова надута мога спокойно да си излизам навън, да пия кафе без -притеснения...Тя вече взе да спада се, аз се снимам на всеки 30 мин и наистина има промяна в лицето...Най - страшно преди процедурата ми беше, че няма да мога да изляза  дни от вкъщи и ще съм надута като бушон - нищо подобно. Дори днес отидох пеша до аптеката - лицето е много добре, в устата само наистина съм като патка Grinning
Преди малко д - ра ми писа на вайбър да ме пита как съм и отново му споменах устните и каза, че те вече спадат и да не се притеснявам - оточни са, до седмица всичко ще е 6 според думите му...
Най- много съм доволна от премахването на 1 белег на лицето ми, който имах като дупка под веждата - той каза, че може и ще ми го премахне, "каза ще го изржа и зашия "Grinning колкото и страшно да звучи каза белег повече няма да има...И така сега имам там 3-4 мини шевчета, които ще махме петък на 24.05, когато отново ще се видя с него + да проследим резултата:)

# 261
Препоръчайте ми ми с какъв филър да запълня назобиалните бръчки.Ще ходя в Бургас Дерма при д-р Назал.Той ми предложи няколко,като разбрах само,че разликата е в цената.Работи с Рестилейн,Револакс Дийп/Файн,Елрави Дийп и др.Каза ,че 1мл.е достатъчен.ПРостете невежеството ми но съм слагала само ботокс и нямам представа на кой филър да се спра.
Аз също съм решиля да попълня точно тези бръчки с филър и ме интересува с кой точно да ти запълня. Ще следя Simple Smile

Аз съм с Револакс и съм много доволна. Сложих го точно преди 1 година. Едва след 6-ия месец започна да се резорбира, но много бавно и все още не е изчезнал напълно. Планирам скоро да подновя, но не знам при кого. Преди това бях с друг филър, който се стопи само за 2 месеца до изходно положение и се бях отчаяла, но с Револакс мога спокойно да подновявам не повече от веднъж годишно.

# 262
Днес правих липофилинг при  д-р Молов ...
Леллее, браво на тебе! Бързо възтановяване ти желая!
Колко ти струваше, ако не е тайна, процедурата? Може на лични...

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 12:59 от bubanka

# 263
  • София - Бургас
На мен ми взе 1000 лева - нямам представа защо (не съм питала, не сме коментирали, може и да има нещо общо с това, че той е правил и бюста ми, не знам...), по сайтовете на д-р Стоянов, Георгиев, Енчев дори в неговия сайт цената е 2000 до 2600 лева...

# 264
Къде работи доктор Молов?

# 265
  • Пловдив
Да се похваля и аз, преди няколко дни направих една процедура Ултера,поднових филър под очи и за първи път сложих и малко ботокс на мимическите  под очите.Всичко се получи много добре, не си личи намеса, а изглеждам все едно съм се наспала добре, както се изрази една моя приятелка.

# 266
Къде работи доктор Молов?

В няколко градове работи София, Бургас, Пловдив, Велико Търново и още някъде беше. В София е в св.Панталеймон който е на бул.Ал.Малинов, в Бургас знам, че е в Оксиком за другите градове нямам си на идея...

# 267
  • София - Бургас
Да,основно Оксиком в Булгас през уикендите оперира +  София.
За други градове знам, че периодично пътува и прави консултации...

# 268
на 17.05 ходих в Бургас при Валянова от Хил клиник.
Отидох , заради четеното оттук си бях наумила мезотерапия - исках нещо хидратиращо, тъй като кожата ми зимата е много суха, а от май до октомври -супер мазна. Имам много продукти на Филорга , използвам ги от 2 години, но няма цялостна или осезаема промяна, пия много вода и пак е така дехидратирана.
Та Валянова като ме погледна ми каза, вместо мезо, препоръчва 3 филъра и ботокс за 1300 лв, но аз нямах толкова пари и не исках да давам. Каза ,че мезотерапия винаги мога да направя, но ми изглеждало много хлътнало и уморено лицето и между веждите бръчките ми са много дълбоки и се учуди ,че съм на 35 години (даже ненавършени). А аз съм късогледа и от постоянно напрягане и взиране и си бръчкам челото. Та може би това й е тактика да си продаде филъри , но така тъпо ми стана,че толкова стара й изглеждам и се съгласих на два филъра - един в скули и един под очи с канюла + ботокс между веждите. А мезотерапия оставам за друг път , защото изхарчих всичко.
Първата вечер не можах да спя, много ме боля цялото лице.  Като натъртено, иначе самата процедура не боли.
В скулите има осезаем ефект, повече отколкото ми се иска, под очите никаква разлика не виждам, а трябваше веднага да се види, а ботокса, чак на втория ден почна да ми се заличава бръчката между веждите, но все още стои. И сега не знам за себе си - дали тези неща са безрезултатни или резултатът е така естествен,че аз не забелязвам.
Филърите са ми Теосиал redensity II и Теосиал Ultra Deep. Не знам обаче, кой филър е под очи , кой в скули. А за ботокса , нямам представа каква марка.За него не ми залепи стикер.

Искам да попитам след филъри и ботокс, кога най - рано е добре да се прави мезотерапия или нямат връзка и мога след две седмици да си направя все пак нещо за освежаване на самата кожа? Също да ми препоръчате марка или вид каква да си направя?

# 269
Имай предвид, че ботокса още не те е хванал и не е изгладил всичко- ефектът ще се види след 2 седмици, а филърът в скулите ще се намести и спадне.

Общи условия

Активация на акаунт