Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 534
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • при Arctic Monkeys
Какви са тези разкрасяващи процедури, дето после се хвърлят толкова усилия,време и средства за оправяне на пораженията:flushed:

# 301
На мен Експигмент 4% ми помогна с петната донякъде,но не кой знае колко.
Аз имам мелазма и петна от пъпки.

# 302
Аз не бих си играла с лицето и бих отишла на делматолог. Приличат ми на пигментни петна вече.

# 303
  • при Arctic Monkeys
Ако целта е била премахване на фини бръчки, е мн по добре да се сложи малко филър, вместо това.Резултатът поне ще е ясен.

# 304
  • в 1001-та нощ
Когато заздравяват раните - кожата е пигментирана и постепенно избелява. То и от пъпка да стане раничка, е същото. Никакви избелващи продукти, защото повишават фоточувствителността на кожата, и петната ще цъфнат. Само грижа за възстановяване и SPF.

# 305
  • Пловдив
Скрит текст:
12ти ден след дълбокият микронидлинг.  Червенината не изчезва, помагайте с какво да се мажа? Kelo-Cote ще помогне ли?
Подкрепям написаното до тук, никакви избелващи продукти, ще задълбочат проблема! Бих заложила на Neocica на Филорга, за възстановяване на увредените участъци и максимална слънцезащита. Личният ми опит с кремовете против слънце - не всички, които са 50+, ме предпазват добре. Имала съм случай с крем с висок фактор, да пигментирам Sad. От няколко години използвам само Филорга, НО кремът - UV DEFENCE 50+. На същата фирма има и друг продукт, отново с SPF 50, но от него не съм доволна, не можа да ме предпази - в бронзирана опаковка е. Вероятно на пазара има и други добри продукти, това е моят опит. Използвам UV DEFENCE 50+ на море, ски, планина и в градски условия, когато знам, че ще съм дълго време навън, не бих го заменила. Неудобство е, че е доста мазен..., може да не се хареса от всеки, но си заслужава да се тества.

# 306
Woman89, иди на лекар!

# 307
Да, в понеделник отивам. Не мога да се гледам повече така

# 308
Здравейте, оказа се че днес съм на мезотерапия в 16ч, а в 17ч съм на йога /часа за мезотерапия беше за друг ден, но нямаше как да се случи/, мога ли да си отида на йога след процедурата или не е препоръчително?

# 309
Здравейте, оказа се че днес съм на мезотерапия в 16ч, а в 17ч съм на йога /часа за мезотерапия беше за друг ден, но нямаше как да се случи/, мога ли да си отида на йога след процедурата или не е препоръчително?

Аз не бих отишла, все пак малко или много се вдига прах, потиш се, а убожданията са си отворено каналче в кожата, в което ако проникнат бактерии, е възможно да станат зверски инфекции.

# 310

Аз не бих отишла, все пак малко или много се вдига прах, потиш се, а убожданията са си отворено каналче в кожата, в което ако проникнат бактерии, е възможно да станат зверски инфекции.
Да, така е. Благодаря ти ще се въздържа от йогата. Simple Smile

# 311
Rainy day, исках да питам какво стана с новопоставения ботокс?
Забранила си личните си съобщения.

# 312
Да, в понеделник отивам. Не мога да се гледам повече така
Успях да отида днес, изписа ми Цикапласт В5 преди лягане, а през деня да се мажа с цикабио 50ти фактор. Каза, че ще мине, но трябва време. Ако до 3 месеца не се повлиява ще търсим друго решение.  Силно се надявам да се оправя скоро..

# 313
А въпросната козметичка разбра ли какви ги е свършила?

# 314
А въпросната козметичка разбра ли какви ги е свършила?
Да и съжалява, каза че няма да прави вече процедурата.  Върна ми и парите. Дано само се оправя, от тук нататък ще ходь сами при дерматолог...

Общи условия

Активация на акаунт