Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 535
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм писала и друг път, внимавайте с Филорга.Продуктите са тежки, при мен доведоха до разширени пори и още по- мазна Т зона. Периодично се сдобивах с подкожни болезнени пъпки, от които остават белези. Отделно затворени комедони, които ми се наложи да махам с електрокауголация.
Аз използвам предимно кремове на Есте Лаудер, но ги редувам и с продукти на Филорга и мога да кажа, че за мен са много добри. Но много зависи от типа кожа и кожата си показва кое е ОК за нея. Моята кожа е много светла, определено суха и в Т-зоната включително и много тънка с много дребни пори. Никога, и в тийнеджърска възраст включително, не съм имала пъпки, комедони  и акне.  И в момента ползвам като дневен Hydra Filler на Филорга и ми е много добре с него, но аз поначало ползвам много хидратиращи кремове, защото съм установила, че най-добре си чувствам кожата с тях. Ползвала съм като нощен и Sleep and Peel, от който също съм доволна, както и от други на Филорга. Но не мисля, че коя да е марка има универсален продукт, подходящ за всякакви видове кожа. Възможно е да не сте избрали подходящи за вашата кожа кремове или просто като цяло  продуктите на Филорга да не са подходящи за вас. Просто това с кремовете е много индивидуално също, както и с козметичните терапии.

# 316
Алена, благодаря за информацията за филъра. Не мога да си представя как се е получила подутина във вътрешната част под очите, но разбирам, че може да се поставя непосредствено под клепачи. Хубавото при филърите е, че и да ти изглежда в повече нещо, се абсорбират постепенно и след някой месец може да ти хареса повече Simple Smile 

# 317
  • София
Момичета, моля за съвет, какви апаратни процедури биха повлияли добре на назолабиалните бръчки. На 40 год съм и още не ми се почва с филъри.

# 318
  • при Arctic Monkeys
pienca, абсолютно е така. Ползвала съм и хидра филър, и изо структур, слийп енд пийл, тайм филър, околоочния, мезо маската...И то доста време, с идеята, че следва да ми действа добре, след като има толкова суперлативи за продуктите.Определено за проблемни смесени, зрели кожи, смятам че хидратацията е най-важна и по полезна от мазането с богати, тежки продукти, поне при мен. В момента ползвам Талго, не виждам особен ефект откъм фини линии и тн., но състоянието е по-добро.

# 319
Момичета, моля за съвет, какви апаратни процедури биха повлияли добре на назолабиалните бръчки. На 40 год съм и още не ми се почва с филъри.
Аз съм с тежка и плътна кожа и досега все са ми препоръчваши Хайфу, но не съм чела кой знае какви положителни отзиви, а и цената си я бива.
Затова аз ги боря с филър..в скули и самите назолабиални, пуснала съм и снимки по-назад

# 320
  • при Arctic Monkeys
Освен това и да има ефект от апаратна процедура, не ми е ясно доколко ефектът се запазва във времето. Общо взето май филърите и ботокс, прилагани умерено и с качествени продукти,си остават сигурния метод.  Споделям тук и моя опит с обикновен ролков масажор,който ми помага за контура на долна челюст,както и гимнастиката за лице. Има ефект, но е нужно постоянство. Имах лека птоза, лекарката последния път каза, че не вижда такава!

# 321
  • в 1001-та нощ
Алена, благодаря за информацията за филъра. Не мога да си представя как се е получила подутина във вътрешната част под очите, но разбирам, че може да се поставя непосредствено под клепачи. Хубавото при филърите е, че и да ти изглежда в повече нещо, се абсорбират постепенно и след някой месец може да ти хареса повече Simple Smile  

Ами, не, не се поставя непосредствено под очите. И аз мислех така, но Ванеска ми обясни, че се поставя над скулата, и избутва твоята тъкан нагоре. Така точно под очите имаш избутана твоя тъкан, а не филър. При мен кожата там рязко се дехидратира от един крем, и имах нужда от хидратация. Имах много малко хлътване под очите, и очаквах с филър да получа хем хидратация, хем хлътването да се оправи. Да, ама не! Нито зоната се хидратира, защото филърът беше поставен доста по надолу, а бабунката в долината на сълзите е неприятна. Иначе, да, хлътване вече нямам, но то беше пренебрежимо малко.

За хидратиране определено бих правила мезотерапия или intraceuticsls. Проблемът с дехидратираната кожа се реши с продължително ползване на подходящ крем. От крем беше причинено, и с крем се оправи 😋

# 322
Кой крем ?

# 323
Алена, и аз четох за този филър на страницата на Хил Клиник, че е специално за зоната около очите, включително за горен и долен клепач. Пробвала ли си го и доволна ли си от него?  

Да, но при мен беше поставено повече от необходимото, и има едни издутинки във вътрешната част под очите. Само аз си ги виждам, но са там. Първо лекарката прецени, че ще е нужно по-малко - около 0,7 мл но в процеса на поставяне промени виждането си и сложи всичко. Първата й преценка е била по-добра. Здраве да е, не е голяма драма.

Привет, момичета,

Аз много бързо успявам да ликвидирам такива пъпки със серум и маска от Biologique Recherche. Надявам се да помагам. Аз имам нужда от съвет за средство срещу целулит. Не вярвам на кремчета и масажни терапии ...една позната ми спомена за някакъв сравнително нов испански апарат, който действа директно на клетките - някой подлагал ли се е на терапия с него? Моля за още мнения? Става въпрос за радиочестота, казва се INDIBA Beauty.

В радиочестотата няма нищо ново, като технология. Поинтересувай се - има много информация.

Привет, Алена,

Много благодаря за отговора, напълно наясно съм, че радиочестотата не е нова като технология. Изпробвала съм тази на Venus и останах адски разочарована! Но това, което ми споделиха за тази INDIBA ме впечатли и се замислям дали отново да не се доверя на апаратна процедура - става въпрос за антицелулитни процедури, все пак лятото е зад ъгъла. Simple Smile Именно затова бих искала да разбера дали още някой се е подлагал на нея - четох интересни статии и информация за тези апарати, но друго си е да събера и повече мнения от първо лице.

# 324
  • в 1001-та нощ
Ако процедурите с радиочестота нямат ефект при теб, няма смисъл да си хвърляш парите на поредната подобна машина. По-добре помисли за друг метод 👌

# 325
  • Пловдив
a.l.e.n.a, , и аз се присъединявам към питането за кремчето покрай очите. Търся именно силна хидратация в тази зона. Правила съм мезотерапия (преди повече от година), имам филър там, и малко ботокс. Доволна съм, но все още лесно ми се дехидратира кожата там.

Не мисля, че апаратна процедура ще доведе до значим резултат. Бих се насочила към филър, струва ми се най-надежно и сигурно. Освен видимо изглаждане на НЛ, поставен в областа на скулите се постига едно общо подмладяване на лицето.

# 326
  • Бургас
Здравейте,отново момичета.Прочетох поста на Роузи и споделеното и мнение,че на 40г все още не иска да прибягва до поставяне на филър и това ме накара да споделя някои мои мнения и наблюдения,относно грижата и поддръжката на кожата като цяло.
Ще започна с пример за една дама,с която работехме заедно.Към него момент тя беше на 45г.(възраст,която ми се струваше ужасно голяма тогава Simple Smile) Та,колежката ми,беше с кожа като порцелан.Нямаше една бръчица или разширена поричка по лицето. Буквално грееше!Тя ми е споделяла,че навършвайки 24г.е започнала да ходи на козметик и никога не е пропускала часа си.Много беше дисциплинирана в това отношение.Беше възпитала това постоянство и в дъщеря си и,когато тя идваше да я вземе от от офиса,знаех,че е време да ходят на козметик.Много им се радвах,изглеждаха като сестри.Сега като се замисля,към него време освен почистване на кожа и някоя друга  хидратираща процедура,друго е нямало какво да и предложат в салона,но е факт,че това я е довело до тези прекрасни резултати,заедно с използването на хидратиращи кремове.Сигурна съм,че и сега ще изглежда чудесно,ако я видя и не знам дали слага филър или ботокс,но и да го прави ще е за нещо малко.Аз например не разглеждам ботокса или филъра,като прибягване към тежката артилерия,а напротив,колкото по-рано толкова по-добре.Даже ги считам като задължителни и превантивни.Е,не на 20г,но изникне ли нужда..веднага и по мъничко,дават прекрасни резултати,особено ако има голям пропуск в грижата.Но и да няма, ботокса например,предотвратява и появата на бръчки по нататък.Разбира се сами по себе си не са достатъчни,но придружени с кремове,маски и почистване и апаратни процедури-дават прекрасни резултати

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 21:58 от Nina_Z

# 327
Съгласна съм. Парирах гневна бръчка и 2 линии на челото преди 6 месеца, на 32, отдавна ме пусна ботокса, но бръчки нямам.

# 328
  • Бургас
Браво на теб!Точно това имах предвид,но повечето жени някак не смеят или това ги плаши.Всеки си преценя за себе си разбира се.

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 11:12 от Nina_Z

# 329
За мен грижата + процедурите трябва да са про-активни, а не реактивни. Повече ме плаши как бих изглеждала днес ако не го бях сложила тогава, нещата бързо се влошаваха.

Общи условия

Активация на акаунт