Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 567
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • при Arctic Monkeys
Аз съм писала и друг път, внимавайте с Филорга.Продуктите са тежки, при мен доведоха до разширени пори и още по- мазна Т зона. Периодично се сдобивах с подкожни болезнени пъпки, от които остават белези. Отделно затворени комедони, които ми се наложи да махам с електрокауголация.

# 286
И като казахте, излезе ми на брадичката голяма подкожна пъпка без връх, без нищо.Идеи как да я ликвидирам?
Миналата година имаше период, в който често ми излизаха. По брадичката и над веждите.  Консултирах се с дерматолог, пусках два хормона, но всичко беше наред 🤔

# 287
Здравейте,момичета!

Миланда,много вярно си уловила поведението и нагласата на гастролиращите лекари,които бързат да наблъскат....там,каквото наблъскат.А всички знаем,че има определен период на наблюдение и изчакване на поставен филър или ботокс.Ако е за двете,има схема,кое да е първо,второ,пак изчакване и ретуш.

Папешонка,добър естетичен дерматолог в Бургас....Трудна работа.Бях при Кенолова няколко пъти за ботокс и филър под очи-веднъж.Компетентна е,но много неуверена.Бях писала преди време за поставянето на филъра с канюла,ами то беше треперене на ръце,уплашен поглед,ръчкане.С голяма мъка,приключи с едното око.За другото и казах да не използва канюлата,а направо с игличката...Започна да спори,че щяло  да посинее...Ами нищо не ми посиня,но там където работи с канюлата,явно не е улучила добре мястото и стоеше малко като издуто.После се прибра,а другото око,веднага стана перфектно.По принцип,нямах кой знае каква нужда от запълване под очи.
Цял град я хвали,като естетичен лекар и не знам защо!?Ако е само за дерматолог,наистина е добра.
Другия ми опит е с  Д-р Драголов -милия,толкова разрежда ботокса,че спокойно вместо него,по-добре водица да слага.Само първия път беше добър ефекта и прибързах с успокоението,че съм намерила моя лекар,но уви.Това което забелязах е,че ходят при него заради машините с които разполага за различни процедури,но и да е добър там,аз вече загубих доверие.
Търси си лекар в Пловдив или София най-добре,където да ходиш на място.Даже в Стара Загора имат много по-добри специалисти от нашите.Това е моето мнение.

Не знам как гастролират дерматолозите от София. Не съм ходила и тук при д-р Валянова, но за нея чета само положителни коментари. За момичетата от Бургас обаче подкрепям изразеното мнение за д-р Драголов и най-вероятно точно това прави с ботокса или е некадърен. Впечатленията ми са от сестра ми, която е в Бургас и беше ходила при него всъщност за друга записана процедура, но той й препоръчал тогава да сложи ботокс. Ефект 3-4 дни след процедурата, когато ми беше на гости, почти никакъв /ако не беше ми казала да се вторача, нямаше да видя промяна, защото беше минимална/, за трайност да не говорим. Знаете също, че има различни марки ботокс на различни производители, които са с различна трайност и изобщо различно хващат. Това го виждам от личен опит. Писала съм и преди в темата, че когато ми слага д-р Денкова, още на следващата сутрин се вижда ефектът и трае поне 6 месеца, докато, когато са ми слагали други лекари, ефект забелязвам не по-рано от 3-тия ден, и то, не същия, и до 3-4 месеца го няма. Сега от нея разбрах, че тя работи с един френски и един американски /не съм сигурна в наименованията и затова не ги пиша/. На мен ми слага само от този френския и се е случвало, както стана и миналата седмица, да ме върне и пренасрочи часа, ако й забавят доставка и няма от него в момента. За американския ми каза, че го поръчва само заради много млади жени, защото все повече идвали такива с рано проявени бръчки пачи крак или гневна от жива мимика.       

# 288
Алена, и аз четох за този филър на страницата на Хил Клиник, че е специално за зоната около очите, включително за горен и долен клепач. Пробвала ли си го и доволна ли си от него?   

# 289
И като казахте, излезе ми на брадичката голяма подкожна пъпка без връх, без нищо.Идеи как да я ликвидирам?
Миналата година имаше период, в който често ми излизаха. По брадичката и над веждите.  Консултирах се с дерматолог, пусках два хормона, но всичко беше наред 🤔
... и това нещо не минава по два месеца, че и тъмно петно оставя след себе си! При мен не се получават, откакто имам автоматична четка за лице. Когато усетя, че се появява, третирам няколко пъти на ден и се прибира.

# 290
  • при Arctic Monkeys
За подкожни гадини - Скинорен.

# 291
Скрит текст:
12ти ден след дълбокият микронидлинг.  Червенината не изчезва, помагайте с какво да се мажа? Kelo-Cote ще помогне ли?

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 19:57 от bubanka

# 292
Привет, момичета,

Аз много бързо успявам да ликвидирам такива пъпки със серум и маска от Biologique Recherche. Надявам се да помагам. Аз имам нужда от съвет за средство срещу целулит. Не вярвам на кремчета и масажни терапии ...една позната ми спомена за някакъв сравнително нов испански апарат, който действа директно на клетките - някой подлагал ли се е на терапия с него? Моля за още мнения? Става въпрос за радиочестота, казва се INDIBA Beauty.

# 293
  • в 1001-та нощ
Алена, и аз четох за този филър на страницата на Хил Клиник, че е специално за зоната около очите, включително за горен и долен клепач. Пробвала ли си го и доволна ли си от него?  

Да, но при мен беше поставено повече от необходимото, и има едни издутинки във вътрешната част под очите. Само аз си ги виждам, но са там. Първо лекарката прецени, че ще е нужно по-малко - около 0,7 мл но в процеса на поставяне промени виждането си и сложи всичко. Първата й преценка е била по-добра. Здраве да е, не е голяма драма.

Привет, момичета,

Аз много бързо успявам да ликвидирам такива пъпки със серум и маска от Biologique Recherche. Надявам се да помагам. Аз имам нужда от съвет за средство срещу целулит. Не вярвам на кремчета и масажни терапии ...една позната ми спомена за някакъв сравнително нов испански апарат, който действа директно на клетките - някой подлагал ли се е на терапия с него? Моля за още мнения? Става въпрос за радиочестота, казва се INDIBA Beauty.

В радиочестотата няма нищо ново, като технология. Поинтересувай се - има много информация.

# 294
Преди години си купихме с Алена едни апаратчета- мултифункционални, които имат и опция за акне. При такива пъпки третирам с апаратчето и крем с бензоил пероксид и минават заден-два. Точно топа апаратче не го виждам напоследък, но сигурно има подобни. 20-30 долара струваше. За това става въпрос:

3in1 3MHz Ultrasonic Galvanic Ion Photon Face Massager Skin Care Beauty Device

# 295
Скрит текст:
Моля ви помагайте, раните вече не са розово-червени, а розово-кафяви. Да не оснатат кафяви петна, ще се побъркам вече. С какво да се мажа? Помогнете 🤗

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 19:54 от bubanka

# 296
помолих ви преди време да слагате подобни не особено приятни снимки в скрит текст

да, вероятно вече са станали кафяви петна и е възможнода вложите доста усилия, за да ги премахнете
слагате ли слънцезащитен крем със спф 50 при излагане на слънце? всякакво излагане, вкл. и ако седите до прозорец или просто излизате за малко на балкона/двора?

# 297
Слагам 50ти фактор . Експигмент крем (Хидрохинон) е избелващ кожата агент, който се използва за изсветляване на потъмнели кожни области, като лунички, хлоазма (още известна като мелазма) , старчески петна и белези от акне. Меланорм Крем (Хидрохинон) спомага за намаляване на продукцията и развитието на меланозомите (меланомни пигментни гранули) в кожните пигментни клетки (меланоцити) . Прави това като спира активността на тирозиназата, ензимът необходим за образуването на меланин. В повечето случаи, изстветляване на кожата се наблюдава след 4 седмици от третирането. Това дали ще помогне.
P.s не знам как да скрия снимка, съжалявам

# 298
  • София
В никакъв случай не използвайте избелващи продукти в този сезон!!! Това е огромна грешка! Сега само слънцезащита и лечебни кремове. 

# 299
В никакъв случай не използвайте избелващи продукти в този сезон!!! Това е огромна грешка! Сега само слънцезащита и лечебни кремове.  
Благодаря ще продължа с Цикабио 50ти фактор . А вечер с какво може да ги мажа?

Общи условия

Активация на акаунт