Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 71 027
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте и от мен, дами Flowers Hibiscus,

Аз напоследък съм се фокусирала върху деколтето си - имам тънка кожа и предпочитам да спя настрани или по корем, което вече оставя своите следи по кожата ми там..
Преди  година направих една серия от мезотерапии на шия, деколте и ръце и имаше известно освежаване.
Но ми се струва, че по-добре би било да се насоча към по-плътен филър за тази зона.
Имате ли опит за тази област и на кой специалист сте/бихте се доверили?

# 376
  • в 1001-та нощ
Кажете, моля, за тези, които са си правили плазмолифтинг-възможно ли абсолютно никакъв ефект да няма, ама зиро, дето викат? Вече 6-ти ден...
А мислех и на шия да правя.
Алена, ти беше правила PRP знам, сподели пак моля. А Радиеса как се развива-плътна, повдигната кожа?

PRP  - правят се няколко процедури по схема, и ефектът е най-вече освежаване, уплътняване на кожата ... Сериозен лифтинг, като след операция - не Simple Smile И все пак зависи от организма, качествата на кръвта, добавките, които се влагат ...

Радиес - месец и половина по-късно има уплътняване на кожата. За лифтинг ми е трудно да кажа, защото нямах увисване, но е подобно на точков лифтинг. С влагането на продукт и уплътняването - има и повдигане.

За под очите - https://aptekabg.com/lierac-magnificence-creme-veloutee-50ml

# 377
Аз онзи ден бях при Каляшева. Принципно съм обиколила много дерматолози, но от нея съм най доволна. Смятам и занапред само при нея да ходя.
Отидох заради едно нагъване, което се получаваше отстрани на брадичката при широка усмивка. Мислех с филър да я оформи. И ботокс на гневна и пачи крак.
Прегледа ме много обстойно, мери с някакъв инструмент и каза, че челюста и брадичката са с идеални пропорции. Да не давам на никой доктор да ги пипа 🤣🤣 Каза, че може да сложи само скинбустер за да се получи леко уплътняване в зоната. Посъветва ме ( аз също го мислех) да сложи и съвсееем малко  филър в долната устна, защото както съм писала горната ми е по голяма. Това другият път.
Та сложи ми ботокс и скинбустер 300 и 350лв
През цялото време ме питаше имам ли въпроси, показа ми продуктите, които сложи ( преди това никой не показваше самите кутии) каза, че ще съобразяват винаги дати и часове за прегледи, понеже пътувам.  Като цяло изключително добро отношение.

# 378
Точно за същите гънки ми преложиха и на мен скинбустър.

# 379
Точно за същите гънки ми преложиха и на мен скинбустър.
Добре се получи при мен. Същия ден и следващия имаше леки бабунки, където е боцкано, както и лека болка при допир. Днес вече е добре. Ефект има.
След препоръката на Ванеска за конци се бях притеснила 😁 оказа се, че на този етап нямам нужда от нищо.

# 380
Аз онзи ден бях при Каляшева. Принципно съм обиколила много дерматолози, но от нея съм най доволна. Смятам и занапред само при нея да ходя.
Отидох заради едно нагъване, което се получаваше отстрани на брадичката при широка усмивка. Мислех с филър да я оформи. И ботокс на гневна и пачи крак.
Прегледа ме много обстойно, мери с някакъв инструмент и каза, че челюста и брадичката са с идеални пропорции. Да не давам на никой доктор да ги пипа 🤣🤣 Каза, че може да сложи само скинбустер за да се получи леко уплътняване в зоната. Посъветва ме ( аз също го мислех) да сложи и съвсееем малко  филър в долната устна, защото както съм писала горната ми е по голяма. Това другият път.
През цялото време ме питаше имам ли въпроси, показа ми продуктите, които сложи ( преди това никой не показваше самите кутии) каза, че ще съобразяват винаги дати и часове за прегледи, понеже пътувам.  Като цяло изключително добро отношение.

El,
Какьв скин бустер сложи?

# 381
Алена, крема на Лиерак за под очите какъв ефект има? Защото в описанието е просто за суха кожа. Или аз нещо изпускам?

# 382

El,
Какьв скин бустер сложи?
Рестилайн. Каза, че по нейни наблюдения е най добър. Може би да се отнася за моя проблем де.
Ботокса е Вистабел

# 383
  • в 1001-та нощ
Алена, крема на Лиерак за под очите какъв ефект има? Защото в описанието е просто за суха кожа. Или аз нещо изпускам?

Бях написала, че кожата ми се беше дехидратирала много от един друг крем, който не е за там, но ... Та - така с крем си "развалих" зоната, и пак с крем я оправих. Питаха ме с кой крем и отговорих.

# 384
Здравейте момичета.
Някой има ли опит с AmieaMed процедурата?
Доколкото разбрах цената е 400 лв и се прави само и единствено при Денкова в София?
Ще се радвам да споделите отзиви.
Що се отнася до качеството и плътността на кожата - правила съм плазмотерапия, мезотерапия, и микронидълинг, като единствено ефект имаше от микронидълинга - беше направен с дермапен и съответно убожданията бяха равномерно по цялото лице. При другите процедури, с които се работи с една инжекция и дерматоложката боде произволно - ефект 0.
За това сега си мисля,че може би AmieaMed е прекрасна процедура,но все пак мненията Ви са важни.

# 385
Благодаря на всички, които ми отговориха! Какво излезе сега-тая прехвалена навсякъде плазмоглупост е гола вода.

# 386
Здравейте,момичета. Бихте ли ми препоръчали някакво кремче като превантивна мярка за образуването на вдлъбнати белези. Все още се мажа с терезиенойл и биодерма цикабио .

# 387
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета.
Някой има ли опит с AmieaMed процедурата?
Доколкото разбрах цената е 400 лв и се прави само и единствено при Денкова в София?
Ще се радвам да споделите отзиви.
Що се отнася до качеството и плътността на кожата - правила съм плазмотерапия, мезотерапия, и микронидълинг, като единствено ефект имаше от микронидълинга - беше направен с дермапен и съответно убожданията бяха равномерно по цялото лице. При другите процедури, с които се работи с една инжекция и дерматоложката боде произволно - ефект 0.
За това сега си мисля,че може би AmieaMed е прекрасна процедура,но все пак мненията Ви са важни.

Не само при Денкова, в Beauty point също, а вероятно и на други места.

# 388
скинбустер може ли да се ползва като един вид мезотерапия?
тъкмо четох информация, но не ми стана много ясно

# 389
скинбустер може ли да се ползва като един вид мезотерапия?
тъкмо четох информация, но не ми стана много ясно

смисъл, как като един вид мезотерапия?

Общи условия

Активация на акаунт