Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 71 051
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  Да, сега видях, че и в aesthelab също се предлага, и цените са почти наполовина!
  Сега остава да събера и мнения относно процедурата, а също така и  за Аesthelab като качество на работа.

Здравейте момичета.
Някой има ли опит с AmieaMed процедурата?
Доколкото разбрах цената е 400 лв и се прави само и единствено при Денкова в София?
Ще се радвам да споделите отзиви.
Що се отнася до качеството и плътността на кожата - правила съм плазмотерапия, мезотерапия, и микронидълинг, като единствено ефект имаше от микронидълинга - беше направен с дермапен и съответно убожданията бяха равномерно по цялото лице. При другите процедури, с които се работи с една инжекция и дерматоложката боде произволно - ефект 0.
За това сега си мисля,че може би AmieaMed е прекрасна процедура,но все пак мненията Ви са важни.

Не само при Денкова, в Beauty point също, а вероятно и на други места.

# 391
Здравейте, отзиви за skin line Варна? Трябва ми корекция на 2 неща - тъмни кръгове под очите и акне + малко белези.

# 392
Алена, крема на Лиерак за под очите какъв ефект има? Защото в описанието е просто за суха кожа. Или аз нещо изпускам?

Бях написала, че кожата ми се беше дехидратирала много от един друг крем, който не е за там, но ... Та - така с крем си "развалих" зоната, и пак с крем я оправих. Питаха ме с кой крем и отговорих.
Ааааа, аз реших, че е примерно за тъмни кръгове или нещо от сорта. И се въодушевих Grinning

# 393
 aqua peeling

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 13:38 от Анонимен

# 394
Мацките от Варна може да се възползват от промоция:

ЛАЗЕРНА ЕСТЕТИКА  ''EGO'' с нова промоция- ФИЛЪР+БОТОКС три зони 1060лв и БЕЗПЛАТНА МЕЗОТЕРАПИЯ НА ЛИЦЕ И ШИЯ.
Видях го във Фейсбук.

# 395
Някой с отзиви за д-р Марковски. Хвалиха ми го, но нещо не ми вдъхва много доверие, като разгледах профилите му.
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=KWcxgrg4eQI

# 396
  • София
cyberart, опитвам се да ти изпратя съобщение на лични, но не успявам. Сигурно пощата ти е препълнена. Пиши ми, като я поразчистиш...........

# 397
Rainy day, исках да питам какво стана с новопоставения ботокс?
Забранила си личните си съобщения.
ДХЗ, в понеделник съм на ретуш. Веждите ми се повдигнаха във външната една трета, даже повече от нормалното според мен. Сега имам някак хищен вид, сякаш веждите в основата си са една идея по-надолу  и рязко се издигат нагоре. Абе като Джак Никълсън, смятай. Не съм сигурна дали само само така ми се струва или от ботокса в глабелата са се смъкнали. Иначе в гневната все още имам мимика, дори и малка да е.
А, и явно от едната страна на челото е хванал повече от другата, защото като се опитам да повдигна вежди, едната е бетон, другата се повдига леко. Винаги съм мечтала да си повдигам едната вежда. То вече ме избива на самоирония, какво да ти кажа. Джак Никълсън с една подвижна вежда.
Промоция, баце!

# 398
Хахаха..извинявай,но много забавно си тазказала нвволите си и ме разсмя!:)))
Аз вдигам само едната вежда,кой каквото ди няма!! И затова имам бручки на 1/2 от челото, та точко затова исках да сложа ботокс ,ама май няма да се възползвам пт промото..май-май..!

# 399
Здравейте,

Досега не съм си правила никаква по-сериозна процедура. Какво бихте ми препоръчали от неинвазивната част за лице- интересува ме поизглаждане на бръчки и ефект върху тъмните кръгове под очите.На 40г. съм.

# 400
Здравейте, има ли как да премахна стрии от гърдите?

# 401
Здравейте и от мен, лицето ми вече е доста по-добре. Все още са леко кафяви петната и си личат, но Цикапласта и цибаиото помагат

# 402
  • Бургас
Чудесно!Ето,че всичко ще бъде наред,но задължително слънцезащита със висок фактор използвай през деня.

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 21:07 от Nina_Z

# 403

Момичета, появиха ми се петна от слънцето, които не мога да махна с нищо. Мазах с Atrofillin ,който има избелващи свойства уж, задължително всеки ден съм със слънцезащита 50+ и потъмняват ли потъмняват 😭.
Вече незнам - бръчки ли да махам....петна ли....

# 404
Скрит текст:

Момичета, появиха ми се петна от слънцето, които не мога да махна с нищо. Мазах с Atrofillin ,който има избелващи свойства уж, задължително всеки ден съм със слънцезащита 50+ и потъмняват ли потъмняват 😭.
Вече незнам - бръчки ли да махам....петна ли....
Може да ги премахнеш с https://bazar.bg/obiava-22572622/expigment-krem-za-petna-ekspigm … romotsiia-sa-10lv , но нанасяй само вечер ако решиш да ги махаш през летния период, и през деня задължително фактор 50.
Кожата ще започне много да се бели, където е нанесен крема и петната ще изчезнат.

Общи условия

Активация на акаунт