Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 398
  • 739
  •   2
Отговори
# 405
Здравейте, момичета. Искам да попитам поставя ли се хилаурон в устните ако си в цикъл? Проблем ли е ?   

# 406
Скрит текст:

Момичета, появиха ми се петна от слънцето, които не мога да махна с нищо. Мазах с Atrofillin ,който има избелващи свойства уж, задължително всеки ден съм със слънцезащита 50+ и потъмняват ли потъмняват 😭.
Вече незнам - бръчки ли да махам....петна ли....
Може да ги премахнеш с https://bazar.bg/obiava-22572622/expigment-krem-za-petna-ekspigm … romotsiia-sa-10lv , но нанасяй само вечер ако решиш да ги махаш през летния период, и през деня задължително фактор 50.
Кожата ще започне много да се бели, където е нанесен крема и петната ще изчезнат.

БЛАГОДАРЯ!!!!!
Ще мажа и ще рапортувам!!!!

# 407
  • при Arctic Monkeys
Аз не бих си причинила белене на кожата през лятото. No Mouth

# 408
Да, лятото не е подходящ сезон, затова казвам ако реши да го направи как ще е по-подходящо. Аз махнах едно петно преди около месец, но се получи бързо и нямаше проблем при мен.
Но пък най-безопасно е късна есен и зимата. И все пак когато и да го правиш е задължителен фактор 50 и без излагане на слънце.

# 409
Скрит текст:

Момичета, появиха ми се петна от слънцето, които не мога да махна с нищо. Мазах с Atrofillin ,който има избелващи свойства уж, задължително всеки ден съм със слънцезащита 50+ и потъмняват ли потъмняват 😭.
Вече незнам - бръчки ли да махам....петна ли....
Може да ги премахнеш с https://bazar.bg/obiava-22572622/expigment-krem-za-petna-ekspigm … romotsiia-sa-10lv , но нанасяй само вечер ако решиш да ги махаш през летния период, и през деня задължително фактор 50.
Кожата ще започне много да се бели, където е нанесен крема и петната ще изчезнат.
Това дали е подходящо и за моите петна? Или не ?

# 410
Дами, някой знае ли дали Др Етугов работи в момента? Никой не вдига на телефона на клиниката.

# 411
Дами, някой знае ли дали Др Етугов работи в момента? Никой не вдига на телефона на клиниката.

Някой беше писал по рано, че ще отсъства един месец,  от края на май до края на юни ако не се лъжа

# 412
Благодаря!

# 413
Здравейте, можели да ми предложите добър доктор за поставяне на филър в устните за град софия ? И каква марка бихте ми препоръчали ?

# 414
Здравейте,  някой знае ли при др Чолакова Пловдив ботокса на единици ли е или зона и слага ли по 0.5 филър?

# 415
  • Пловдив
Да,на мен ми сложи точно 0,5  ml филър.И ботокса е на единица,май 10 лв.беше.

# 416
Здравейте!

Бих искала да направя процедура за премахване на гневна бръчка между веждите. Има ли ограничение от факта, че в момента кърмя (малката е на 9 месеца), та през деня има заместени хранения.

Също така да помоля, ако някой има отзиви за д-р Гергана Манолова (ВИТА).

# 417
От 15 юни в Дерма акт ще има нов лазер, който още няма в Бг. Препоръчват го за пигментни петна, премахвал дори татуировки...
Някой нещо да е чел?

# 418
Да,на мен ми сложи точно 0,5  ml филър.И ботокса е на единица,май 10 лв.беше.

Колко ти излезе ботокса?

Аз пак да попитам за д-р Марковски? Някой чувал ли е за него?

# 419
  • Пловдив
16 единици-160 лв.

Общи условия

Активация на акаунт