Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 436
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
missence това е снимка от профила на д-р Георгиевски. Досега всичко съм правила при него и съм страшно доволна. Май ще се доверя и за брадичката.
Да споделиш после резултата. Добре изглежда.

# 481
  • Бургас
Имайки предвид, че на първата снимка се е навела надолу и гушката изпъква повече, а на втората се е изпънала напред където се прибира....
Аз правих HiFu  (Дубло ес беше машината с която ми го правиха), точно за тези проблеми около брадичката и шията, показани ми бяха снимки при жени с пъти по-голям проблем и беше "уау", но при мен ефект никакъв, писала съм по-назад в темата, само уплътняване на кожата при пипане, все едно както когато си подпухнал нещо за около месец-два, и това, че около месец два като се погледнех от близо, виждах дупчици по кожата, все едно шевна машина е минала. За мен поне беше пълно разочарование и един куп пари на вятъра...

# 482
Знам, че темата е за естетични корекции, а не за упражнения, но - погледнете в гугъл за йога за двойна брадичка. Освен упражнения има и съвети за хранене.Hug

# 483
Аз имам две дози, така да се каже. До каза, че 1 доза няма да е достатъчна, за половин да не говорим.
За радиеса. Казах половин доза, но всъщност ми е колкото при теб, грешно се изразих, защото се бях настроила за голямата ампула, обаче док  не беше навита.
А на моменталният ефект не му се връзвам, има го винаги, но хич не му се впечатлявам, той е от отоците от убожданията.
Докторката ме гледа доволна, аз гледам, гледам, като Михал Мишкоед, абе огледалото, друго казва! На кого да вярвя чиляк – на огледалото ли на доктора ли?...Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 12:52 от milanda

# 484
Моята "двойна брадичка" в момента е много малка (може би като тази на жената от втората снимка, след процедурата, която качих) и само аз си я забелязвам, например като се наведа. Но аз съм перфекционист и ми боде очите и затова искам да направя нещо, за да предотвратя да се влоши.

И аз четох за хайфу и венус легаси, обаче някак си не вярвам в силата на тези апаратни процедури. Според мен те единствено могат да уплътнят кожата, но да изгладят бръчки или да стегнат - едва ли. Още се колебая дали да не пробвам венус легаси. За него четох добри отзиви при двойна брадичка, а и като при мен е малка.

# 485
missence това е снимка от профила на д-р Георгиевски. Досега всичко съм правила при него и съм страшно доволна. Май ще се доверя и за брадичката.

Това е антиреклама 🤪
Защо взимат клиентът за будала??
Не бих отишла при някой с такива трикове, а и най-лесното е да се мине един PS ретуш на снимки.

# 486
Записах час за 28.06 в клиниката на Денкова, тук във Варна.
Сега имат промо дни за ботокс и филър и ще отида да видя как е др.Стойчева.
Знаете ли нещо за нея?
Виждам че Денкова я споделя в профила си, но резултати от нейната работа не съм сигурна че съм виждала.

# 487
Бях при д-р Каляшева на контролен за ботокса. Хубаво е хванал и не се наложи корекция. Сложи ми 0.5мл Рестилайн в долната  устна, защото беше по малка от горната и ми правеше устата патешка. Стана много хубаво и естествено, много съм доволна. 230лв ми струваше. Слагам снимки "след"

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 19:17 от El_83

# 488
EL, резултатът е страхотен. Снимките веднага след процедурата ли са правени? Предстои ми същата процедура  при Каляшева, но много лесно посинявам и за момента се въздържам.
При теб няма синини и оток?

# 489
Lion_ess аз говоря от личен опит с д-р Георгиевски (имам около 5 процедури, правени от него) и затова и се доверявам на тази снимка, защото знам как работи.

alethea каква е цената на ботокса и филърите при Денкова във Варна?

# 490
  • Варна
alethea, да кажеш как е минал прегледа в новата клиника на д-р Денкова. Откъде виждаш промо цени? Гледах общ ценоразпис за Денкова, не знам дали важи и за Варна, но цените на филърите бяха височки, а ботоксът е 250лв на зона. За сравнение в Скин лайн Juvederm Smile /0.55ml/ е 270лв мисля, а при Денкова е 400 Hands V

# 491
Има промо дни и във Варна, само за 1 доктор обаче:
https://dr-denkova.com/promodni/

# 492
Ето, това ми излезе като реклама:
Промо дни   

Ботокс - 199лв на зона .

# 493
Здравейте днес и аз бях при др. Балабанов благодаря на момичетата които писаха мненията си за доктора доволна съм не ме боля  нямам синини

# 494
Значи са същите като в София цените. Да, наистина при Денкова са много завишени цените, в сравнение с други клиники. Въпреки, че съм изключително доволна от д-р Георгиевски, за по-рутинни процедури, като мезолифт, устни и ботокс в момента издирвам други клиники с по-нормални цени и добри отзиви за лекарите. Обаче за бузи, долина на сълзите, jawline не бих се доверила на друг, може би само на Ванеска.

Sill21987 за какво беше при него. Аз като гледам работата му в страницата му и с тези устни, които прави направо ме дострашава. Отвратителни са, като пълнени кремвирши. Казаха ми, че ботокс слагал с пистолет. Ти какво прави и доволна ли си?

Общи условия

Активация на акаунт