Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 70 929
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
И аз идвам с въпрос. Може ли да ми препоръчате лекар от Пловдив, който да прави запълване на хлътването под очите? Там, знаете е много деликатна зона, затова питам конкретно лекар, който е сигурен за поставянато там.

# 601
Д-р Атанасова/Атадерма/-висок професионализъм и перфектна преценка спрямо индивидуалните нужди.

# 602
  • София
За антицелулитни масажи мога да препоръчам една масажистка в Младост 4. Марияна се казва, работи в салон в един базар Бекс, зад Фантастико. Аз започнах преди 2 седмици, 12лв. масажа, някаква промоция имаше. Много е добра. Аз ходя на такива масажи от доста години, затова имам база за сравнение.
На мен лично никакви апаратни процедури не са ми помогнали в борбата с целулита, само ръчни масажи.

# 603
Момичета, някоя от вас правила ли си е Face tite? Какъв резултат имате, колко време продължава и колко струва?

Пробвайте с тьрсачката, има писано в предишните теми за face tite

# 604
Здравейте отново. Лицето ми вече е много добре, едва се забелязва, че съм имала петна. Цикабиото, Цикапласта помогнаха, но малко. Вече 2ри ден мажа само вечер с Елком и много избледняха Simple Smile
Ако говориш за Елоком, имай пред вид, че е кортикостероиден, аз с него си прецаках тотално лицето, докато разбера.....
Да, затова само 3 дни се мазах само вечер. Сега само с Цикабио и Цикапласт.  Не знам как да скрия снимка,за да покажа колко по-добре е лицето вече

# 605
Плътна, стегната, хубава, здрава кожа.

Искам да Ви попитам, а Juvederm VOLITE аналог ли е на това? И дали сте го прабвали?

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 16:06 от JuliaMN

# 606
Аз влизам д акааж, че в момента - 2 месеца след Радиес - лицето ми е супер. Не зная дали може да стане и по-добре. Но кожата е с отлични качества. Не вярвах, че чак толкова .... Донякъде е подобно на ефекта от точковия лифтинг. Но когато ми правиха него - лицето ми беше в друго състояние. Интересно ми е да видя - дали ще има още  развитие до шестия емсец, до когато уж се разгръща ефекта.
И аз съм с радиес от 23 март, половин доза, забравих как бяха единиците, но не виждам ефект, за съжаление! Disappointed

А къде ви сложиха половин доза Радиес ? Аз също съм с него от февруари, но резултата не ме удовлетворява, а би трябвало вече да се е разгърнал. Мислех да допълвам, но не намирам по-малка разфасовка от 1,5

# 607
Днес бях на антицелулитен масаж мина добре имам леки синини след 2 дена пак съм да видим резултата след 6 та седмица масажите ми ги нп рехабилитатор

# 608
  • Бургас
Момичета, някой може ли да ми каже, има ли апарат който да покаже какви са мастните натрупвания по-лицето, къде са изчерпани, къде са изтънели за да може правилно да се прецени къде какво да се постави за склуптуриране на лицето било с филъри или липофилинг?

# 609
ivka76 може ли контакти.

# 610
Филъри, ботокс в Пловдив-с две ръце д-р Чолакова!

# 611
  • Пловдив
Момичета, някой може ли да ми каже, има ли апарат който да покаже какви са мастните натрупвания по-лицето, къде са изчерпани, къде са изтънели за да може правилно да се прецени къде какво да се постави за склуптуриране на лицето било с филъри или липофилинг?
Може и да има такъв апарат, аз лично не съм попадала на подобна оферта за лицето. На мнение съм, че добрият специалист като огледа добре лицето може да предцени къде има стопяване на мазнина и къде трябва да се слага, било то ХК или собствена мазнина.

# 612
  • София
ivka76 може ли контакти.
0893872814- Марияна.

# 613
  • Плевен
Здравейте, какво бихте препоръчали, като естетична процедура за зоната под очите. Боря тъмни кръгове и торбички.

# 614
Здравейте, какво бихте препоръчали, като естетична процедура за зоната под очите. Боря тъмни кръгове и торбички.

Плазмолифтинг-изсветлява и избистря. Предвид торбичките не бих сложила филър там. Ботокс също мисля, че ви е нужен.

Общи условия

Активация на акаунт