Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 70 958
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
А за др. Балабанов имали мнение ?

# 421
При него слагах Теосиал Кис , доволна съм.

Сега видях че др Чолакова посещава и Бургас , вероятно скоро ще я посетя за ботокс след всички позитивни коментари относно нея. ( 11 лв за единица)

Това ми излезе в ФБ за Juvederm Volite За някой от София може да е полезно.

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 12:18 от alethea

# 422
А за др. Балабанов имали мнение ?

Аз слагам ботокс при него - доволна съм! Слагах и филър в гневната и назолабиални - този в челото доста бързо изчезна, може би не беше достатъчно, за назолабиалните нямам забележки, може би скоро ще подновя

# 423
Мисля да го посетя тея дни как стават записванията при него дали се чака доста... аз съм си слагала juvaderm преди доса време при доктор Енчев  и след процедурата устата ми неше като пребита Simple Smile подута и с синини до около 7-10 дена и при вас ли е така ?

# 424
  • в 1001-та нощ
Аз влизам д акааж, че в момента - 2 месеца след Радиес - лицето ми е супер. Не зная дали може да стане и по-добре. Но кожата е с отлични качества. Не вярвах, че чак толкова .... Донякъде е подобно на ефекта от точковия лифтинг. Но когато ми правиха него - лицето ми беше в друго състояние. Интересно ми е да видя - дали ще има още  развитие до шестия емсец, до когато уж се разгръща ефекта.

# 425
А някой знае ли дали се разгръща ефекта след поставяне на мезоконциSilhouette Soft във времето или ефектът е това,което се вижда веднага след процедурата и повече да не се очаква.Ако може момичетата да споделят и след колко месеца се прави подновяване на процедурата и т.н.

# 426
Здравейте!Бих искала да попитам някой по-компетентен по дадения въпрос дали солариума и тренировките водят до по-бързо разграждане на филъра?Изчетох много в интернет по темата и на места пише че солариума ускорява разграждането на филъра,а на места не пише нищо за солариума.Аз си сложих една ампула преди 6 месеца,а днес си сложих още една половинка.Въпросът ми е найстина ли се разгражда по-бързо от солариума или фитнеса?Филъра,който използвам е Restylane.Благодаря предварително!

# 427
  • София
Някой правил ли е jawline да сподели колко материал отива Simple Smile И едно въпросче - някъде около устата,да кажем където теябва да са пушачешките бръчки,при едно много особено положение на усмивката ми се отваря една малка дупка,като тръпчинка,но не е Simple Smile Може ли да се запълни с филър ?

# 428
Здравейте, някой слагал ли е филър в устните по време на цикъл, проблем ли е?

# 429
Здравейте!Бих искала да попитам някой по-компетентен по дадения въпрос дали солариума и тренировките водят до по-бързо разграждане на филъра?Изчетох много в интернет по темата и на места пише че солариума ускорява разграждането на филъра,а на места не пише нищо за солариума.Аз си сложих една ампула преди 6 месеца,а днес си сложих още една половинка.Въпросът ми е найстина ли се разгражда по-бързо от солариума или фитнеса?Филъра,който използвам е Restylane.Благодаря предварително!
Фитнес тренировки си правя и след мезотерапия и филър в устните, при ботокс зная, че не е препоръчително. Не съм забелязала да се разгражда по-бързо.
На солариум не ходя и няма как да ти дам мнение.

# 430
Относно филър и солариум - казвали са ми, че загряването води до по-бързо разграждане. Затова и препоръката да се избягват също сауни, парни бани и т.н.

Посещавам солариум, но никога не си излагам лицето, покривам с кърпа, както и косата. Знам, че звучи налудничаво, но компенсирам с фдт.

# 431
  • София
Здравейте дами,

надявам се, че съм попаднала в правилната тема.

Интересува ме, дали някой е правил HiFu на двойна брадичка и какви са отзивите? Четох добри отзиви за процедурата в старите теми, но никой не е споделил точно за въпросната зона.

Благодаря предварително!

# 432
Алена/b], благодаря, че споделяш за Радиес! Следя те! Лифтира, казваш?

# 433
Мисля да го посетя тея дни как стават записванията при него дали се чака доста... аз съм си слагала juvaderm преди доса време при доктор Енчев  и след процедурата устата ми неше като пребита Simple Smile подута и с синини до около 7-10 дена и при вас ли е така ?

Аз записвам час по телефона, обикновено за след ден-два-три, освен ако няма да пътува някъде.
Не съм имала синини, или поне не чак толкова видими, че да помня...

# 434
  • в 1001-та нощ
Алена/b], благодаря, че споделяш за Радиес! Следя те! Лифтира, казваш?

Лифтиран,  но много по-видимо при мен е уплътняването на кожата, и подобряването на нейните качества.

Общи условия

Активация на акаунт