Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 70 975
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, появиха ми се петна от слънцето, които не мога да махна с нищо. Мазах с Atrofillin ,който има избелващи свойства уж, задължително всеки ден съм със слънцезащита 50+ и потъмняват ли потъмняват 😭.
Вече незнам - бръчки ли да махам....петна ли....

Може да ви липсва витамин Д, пуснете си изследвания.

# 436
Здравейте!Мога ли тук да попитам за фейсбук страница/профил,който предлага хилауронови филъри,дали всичко е редовно?
На лекар ли е?
  Не,страница е.
  https://www.facebook.com/filler.medica.1

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 14:18 от bubanka

# 437
А дори и да е редовно, кой лекар ще се навие да сложи филър на някой без да знае откъде е дошъл той? Нали е отговорен за процедурата в крайна сметка.

# 438
Здравейте!Мога ли тук да попитам за фейсбук страница/профил,който предлага хилауронови филъри,дали всичко е редовно?
На лекар ли е?
  Не,страница е.
Въобще не ми изглежда сериозна работата в тази страница, а и устните не ми харесват.
Сега виждам, че въпросните продават филъра и сам човек или друг лекар или козметик може да го постави??? Ама моля ви се това е нещо много сериозно как така??

# 439
Да де, аз също това питах. Но дори да са реалните филъри, съхранявани и превозени по правилния начин, от хора, които им следят сроковете на годност и превозват, съхранявайки ги правилно до професионалисти, които ще ги поставят, кой изобщо би се навил да сложи непознат продукт в тялото на някой. А и кой би се навил да му сложат такова нещо.

Редактирам се- видях снимките на страницата им. Страшно е.

# 440
Досега не са ми посинявали устни след филър. А всеки път се притеснявам, признавам си Grinning

Никога не бих си сложила нещо, купено от сайт и после да търся лекар да ми го постави. В крайна сметка здравето ми е по-важно от някакъв си обем. И точно с тази част не бива да се прави компромис откъм качество и цена.

# 441
Мисля да си сложа филър при балабанов но се притеснявам да нямам силен оток и да посинеят Sad алергия ли получавам незнам гадно усещане беше

# 442
Аз вчера ходих при доктор Чолакова да ми сложи половин мл филър в долната устна. Беше ми сложила в горната преди месец и ми се струваше малко по-голяма, а и от съображения за хидратация, че съм в много сух климат.
Нямам никакви синини или видими следи, филъра е Белотеро.

# 443
Аз вчера ходих при доктор Чолакова да ми сложи половин мл филър в долната устна. Беше ми сложила в горната преди месец и ми се струваше малко по-голяма, а и от съображения за хидратация, че съм в много сух климат.
И аз съм много доволна от Белотеро!

# 444
На лекар ли е?
  Не,страница е.
Въобще не ми изглежда сериозна работата в тази страница, а и устните не ми харесват.
Сега виждам, че въпросните продават филъра и сам човек или друг лекар или козметик може да го постави??? Ама моля ви се това е нещо много сериозно как така??
   Доколкото разбрах,може техен лекар да го постави,а може и само да се закупи филъра и сам човек да си избере кой да му го постави.Мисля и аз,че в България,никой лекар няма да приеме да поставя такъв филър.

# 445
И аз съм много доволна от Белотеро!

Каква е цената на мл? И филъра от меките ли е?

# 446
420  е 1 мл.
Нямам представа дали е мек или твърд. Оставих на лекарят да прецени. Но и аз не търся увеличаване или пухкавост, а по-скоро хидратация и лек контур. До тук и за двете неща съм доволна.

# 447
Мисля, че Белотеро е по-скоро твърд филър, с времето малко омеква. Но много го харесвам!
Аз да подхвана пак един диксутиран вече въпрос-за ботокса. Има ли лимит на слагане? И има ли някоя от вас, която е слагала няколко пъти на едно и също място?

# 448
И аз този въпрос за ботокса го разучавам отдавна.

# 449
Аз влизам д акааж, че в момента - 2 месеца след Радиес - лицето ми е супер. Не зная дали може да стане и по-добре. Но кожата е с отлични качества. Не вярвах, че чак толкова .... Донякъде е подобно на ефекта от точковия лифтинг. Но когато ми правиха него - лицето ми беше в друго състояние. Интересно ми е да видя - дали ще има още  развитие до шестия емсец, до когато уж се разгръща ефекта.
И аз съм с радиес от 23 март, половин доза, забравих как бяха единиците, но не виждам ефект, за съжаление! Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт