Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 70 920
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Дами, бихте ли препоръчали място за плазмолифтинг в София, моля?

# 616
Здравейте, какво бихте препоръчали, като естетична процедура за зоната под очите. Боря тъмни кръгове и торбички.

Виждала сьм чудесни резултати след поставяне на фильр за пририване на торбички. При мен сенките под очите, почти изчезнаха след фильра, от PRP- то не видях някькьв ефект за сенките, но пьк лицето, като цяло доста се освежи

# 617
Махнах си малки фибромчета, много на брой в областта на шията и деколтето чрез електрокоагулация. Това беше преди 3 месеца. Останаха ми малки белези, седя леко петниста. Ако някой има идея как да се справя с проблема ще съм много благодарна!

# 618
A за бръчки тип "пачи крак" какво бихте препоръчали ?

# 619
За пачия крак най - ефективен е ботокса. Може да си направите  мезотерапии, при които ефекта не е моментален, обаче се отплащат във времето.
За белезите ви съветвам да не ги излагате на слънце и редовно да ползвате фотозащита.
Има ли някоя дама, успешно да е заличила стрии?

# 620
  • Sofia
Махнах си малки фибромчета, много на брой в областта на шията и деколтето чрез електрокоагулация. Това беше преди 3 месеца. Останаха ми малки белези, седя леко петниста. Ако някой има идея как да се справя с проблема ще съм много благодарна!

А може ли да споделиш къде / при кого ги махна, ако става въпрос за София? И колко ти излезе като цена?

# 621
Не беше в София, цена 200лв.

# 622
  • Велико Търново

След процедурата използвахте ли възстановяващ крем от типа на Цикалфат, Цикабио, Цика или нещо подобно? Другото, което ми идва на ум е да си купите Цикабио с 50 фактор на Биодерма и да нанасяте на засегнатите кожни участъци Simple Smile

# 623
Имате ли отзиви за супер терапията OxyGeneo  ?

# 624
  • в 1001-та нощ
Плътна, стегната, хубава, здрава кожа.

Искам да Ви попитам, а Juvederm VOLITE аналог ли е на това? И дали сте го прабвали?

Не, не е аналог.  Резултатът се доближава до точковия лифтинг, но при Радиес има повече грижа за кожата и лифтинг.

Момичета, някой може ли да ми каже, има ли апарат който да покаже какви са мастните натрупвания по-лицето, къде са изчерпани, къде са изтънели за да може правилно да се прецени къде какво да се постави за склуптуриране на лицето било с филъри или липофилинг?

Има. В една клиника го бяха взели за месец, и аз го тествах. Потърсих какво съм писала тогава: "Правих и 3D анализ на кожата. Прави се "снимката" и след това се разглежда на лаптоп в различни аспекти, например - плътност на кожата, депресии, пигментация, пори, бръчки.... Можеш да хванеш бръчката с мишката и да я измериш като дълбочина, ширина.... Правихме снимки преди/след за сравнение." Бях в клиниката за процедура - направихме анализ преди процедурата, и анализ след.

# 625
Зимата правих в центърът на Biologie Recherche подобен  тип анализ .

Ето това е като инфо от сайта

Диагностиката на кожата на лицето бива визуална, тактилна и апаратна. Biologique Recherche разполагат с единствен по рода си апарат за диагностика на Състоянието на кожата на лицето, Skin Instant Lab, който прецизно, процентно измерва следните характеристики: ниво на хидратация, еластичност, пигментации, себум и естествена защита на кожата, като изследването се прилага в различни зони на лицето. На базата на направената козметична оценка на епидермиса, вашият специалист ще ви препоръча най-подходящите продукти за домашна грижа и процедури в салона, за здрава и сияйна кожа.

Ако ти е интересно, мога да споделя как протече при мен .

# 626
  • в 1001-та нощ
Машинката е друга, но бих се радвала да споделиш.

Потътсих сега в нета - ето това беше "моето":

Снимката е от Дерма Вита - там, вероятно са купили апарата.

Ето как изглежда:

# 627

Искам да Ви попитам, а Juvederm VOLITE аналог ли е на това? И дали сте го прабвали?

Не, не е аналог.  Резултатът се доближава до точковия лифтинг, но при Радиес има повече грижа за кожата и лифтинг.

Момичета, някой може ли да ми каже, има ли апарат който да покаже какви са мастните натрупвания по-лицето, къде са изчерпани, къде са изтънели за да може правилно да се прецени къде какво да се постави за склуптуриране на лицето било с филъри или липофилинг?

Има. В една клиника го бяха взели за месец, и аз го тествах. Потърсих какво съм писала тогава: "Правих и 3D анализ на кожата. Прави се "снимката" и след това се разглежда на лаптоп в различни аспекти, например - плътност на кожата, депресии, пигментация, пори, бръчки.... Можеш да хванеш бръчката с мишката и да я измериш като дълбочина, ширина.... Правихме снимки преди/след за сравнение." Бях в клиниката за процедура - направихме анализ преди процедурата, и анализ след.

А Juvederm Volite би ли ми оправил двойната брадичка? Благодаря за отговора!

# 628
  • Hell
Добър ден, имам стрии на гърдите, бих искала да ги махна чрез лазер някой правил ли си е тази процедура? Останал ли е доволен?

# 629
  • в 1001-та нощ

Скрит текст:

А Juvederm Volite би ли ми оправил двойната брадичка? Благодаря за отговора!

Той изобщо не е предназначен за такова прилагане 👌

Общи условия

Активация на акаунт