Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 70 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, извинявам се ако не пиша в правилната тема. Искам да попитам някой скоро правил ли си е ринопластика при д-р Сафет Кулов и какво  мнението му?

# 676
И понеже коментирахме "наденици", ето поставени 9мл

# 677
И аз щях да я публикувам.
Д-р Денкова и екип са невероятни!

# 678
  • София
Във фейсбук има цяла група за ринопластика,където се обсъждат лекари и резултати. Като цяло почти няма доволни от български лекари. Групата е РИНОПЛАСТИКА, погледнете там Simple Smile
Здравейте, извинявам се ако не пиша в правилната тема. Искам да попитам някой скоро правил ли си е ринопластика при д-р Сафет Кулов и какво  мнението му?

# 679
  • София
И понеже коментирахме "наденици", ето поставени 9мл

Изглежда страхотно! Благодаря за споделянето, El_83!

# 680
Току що се връщам от процедура мезотерапия при Др.Каляшева /но не в София, гостува в Петрич/. Постави ми Princess Rich, нямам нито една синина за разлика от предишни три поставяния при друга докторка. Предложи и обезболяващ крем, като до този момент за мезотерапия не съм обезболявана, защото имам висок праг и почти нищо не чувствам, но все пак постави такъв.
В момента съм на едни малки ситни пъпчици, които ще се разнесат надявам се до 1-2 дни, от предните мезо не съм имала такива.

# 681
  • София
Привет, някой правил ли е нефертити лифтинг да сподели дали е доволен?

# 682
Току що се връщам от процедура мезотерапия при Др.Каляшева /но не в София, гостува в Петрич/. Постави ми Princess Rich, нямам нито една синина за разлика от предишни три поставяния при друга докторка. Предложи и обезболяващ крем, като до този момент за мезотерапия не съм обезболявана, защото имам висок праг и почти нищо не чувствам, но все пак постави такъв.
В момента съм на едни малки ситни пъпчици, които ще се разнесат надявам се до 1-2 дни, от предните мезо не съм имала такива.
Тя какво каза за пъпчиците, на какво се дължат?

# 683
Тя какво каза за пъпчиците, на какво се дължат?
Каза ми, че това е хиалуронова киселина, и пъпчиците ще се разнесат до ден два и наистина вече нямам такива, кожата е по-плътна, видимо по-свежа и здрава.

# 684
T.E.D.I, Princess Rich за всякакъв тип кожа ли е или тя предложи тази мезотерапия за вашата кожа?

# 685
T.E.D.I, Princess Rich за всякакъв тип кожа ли е или тя предложи тази мезотерапия за вашата кожа?

Преди Princess Rich три пъти правих APRILINE и отново бях доволна имаше подобен ефект и доста дълготраен.
Информирах за това дрКаляшева и тя каза, че щом онзи действа така и толкова дълго е действието, значи с Princess Rich ще е още по-добре, защото е с по-високо съдържание на хк.
Надявам се да е така, за сега съм доволна от резултата.
Кожата ми е тънка.

# 686
Здравейте искам да попитам след поставен в скули Жуведерм Волума, мога ли да използвам друга марка филър като Теосиал или друг след 6месеца или се чака повече?

# 687
Здравейте!
Бихте ли препоръчали за София специалист за премахване на различни кожни и лигавични образувания – невуси, брадавици, кондиломи, капиляри?
БЛАГОДАРЯ 🙂

# 688
Доколкото знам Каляшева е специалист Дерматохирургия , може да отидеш на консултация.

Имам въпрос към тези от вас с ботокс :

Имате ли някъде като паспорт или някакъв документ където да е написано на еди коя си дата колко единици / върху коя зона е работено , при ретуш добавили ли сте или не и т.н  . ?

# 689
Аз имам картон, в който лекаря записва на коя дата, къде и колко е слагал. За ретуша не сьм обрьщала внимание дали записва

Общи условия

Активация на акаунт