Препоръчайте ми хотел в Банско ТЕМА 2

• 75 522
  • 793
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Бихте ли споделили къси маршрути за пишман туристи? С възрастни хора сме, искат да се видят красиви планински пейзажи с кратка разходка до 1 час, а ако има такива достъпни и с кола ще е също добре.

# 601
  • Сф
Бихте ли споделили къси маршрути за пишман туристи? С възрастни хора сме, искат да се видят красиви планински пейзажи с кратка разходка до 1 час, а ако има такива достъпни и с кола ще е също добре.
Качете се с кола до хижа ГДелчев.  над Добринище, оттам с лифта до хижа Безбог и там е много красиво и има кратки маршрути

# 602
Кратко ревю за хотел Регнум. Стаите са чисти, голяма баня заредена с тоалетни принадлежности. Има халати в стаята и безплатни хавлии на басейна.  Басейна е полуолимписи отделно детски и две пързалки. Въпреки , че хотела е пълен на басейна и спа  не е пренаселено. Имат комплекс с минерална вода в Баня , който при 7 нощувки е безплатен, а при по малко струва 10 лева. Има шатъл от хотела ,  но може и с кола. Храната е добра, като изключим една вечеря, която всякаш беше сготвена от случан човек. Ако има въпроси питайте.

# 603
Tali_ana, джакузитата вътре в хотела работят ли? Вечерята в ресторанта на  смени ли е, както се спомена, че е в други хотели? И халатите и плажните хавлии срещу депозит ли са?

# 604
Tali_ana, джакузитата вътре в хотела работят ли? Вечерята в ресторанта на  смени ли е, както се спомена, че е в други хотели? И халатите и плажните хавлии срещу депозит ли са?
Да джакузитата вътре работят и няма почти никой. Халатите са в стаята  а хавлиите ги дават безплатно на басейна /имаме гривни за разпознаваемост/.  Закуската е от 8 до 11 и не се натрупват хора. Вечерята също не е на смени от 18.30 да 21.30 . Само снощи валя дъжд и малко се изчакваше за места тъй като на вън масите не можеше да се ползват.

# 605
В Регнум е пълно с хора ужасно много са.Снощи вечерята не ми хареса особено,на закуска вече няма фреш.Общо взето промоцията с нощувките се избива от по-нискокачествената храна и тълпите.Това ми е трето посещение тук и най-малко ми харесва.

# 606
  • плевен
.Гледам че Гранд хотел Банско са пуснали в грабо ultra all inclisive.Отзивите са противоречиви.Ще съм благодарна ако някой сподели актуално мнение.На един външният басейн му е студен,друг стаите без климатик.Трети хранара не е добра и т.н.
Здравей,  връщаме се от там преди няма и седмица.  И аз съм със смесени чувства и впечатления.  Храната беше вкусна  , разнообразие,  избор голям.  Климатика в стаята ни не работеше и нищо не промениха за 7 дни , плочките в банята се хлъзгаха ужасно много  , нямахме тераса , прозореца с гледка към стена на съседната сграда . Външен басейн дълбок и леден , по - плитко от 1.80 м няма.  Вътрешен басейн и джакузи добре , с топла вода , но постоянно кихах докато бяхме вътре , от препарати и химикали ли не знам....Това е от мен !

# 607
Като цяло градчето по-пълно ли е в сравнение с миналата година? Тогава бях в Банско и ми направи впечатление, че е почти празно. По-нагоре някой беше дал съвет за лифта до Безбог за възрастни хора. Имайте предвид, че си е фитнес и може да се контузи някой сериозно - седалките не спират въобще и те издърпват от персонала. При мен се беше позазяпал един и седалката ме удари силно в кръста, че и после ми се развика, че аз съм си виновна. Има и една смяна на седалките посредата на маршрута, така че упражнението се прави четири пъти общо на качване и слизане. Не бих го препоръчала за възрастни, освен ако не са супер в кондиция.

# 608
  • Точно където трябва
Как е пътя от Белица до Парка за танцуващи мечки? Знам, че до някъде е асфалтиран. Но има ли много завои и стръмен ли е? И после черният път колко е като разстояние, пеш може ли да се ходи? И това " Рила фън парк" на още какво разстояние е?
Копирах си въпроса и тук.

# 609
  • Сф
Как е пътя от Белица до Парка за танцуващи мечки? Знам, че до някъде е асфалтиран. Но има ли много завои и стръмен ли е? И после черният път колко е като разстояние, пеш може ли да се ходи? И това " Рила фън парк" на още какво разстояние е?
Копирах си въпроса и тук.
Как е детето, оправи ли се? До Рила фън парк е ок пътя.След Белица малко тесен, но ок. Имаш едно изкачване от 200 метра чакъл и е паркинга на Рила фън парк. Ние сме с ниска кола, няма проблем. После , преди тези 200 метра видях табелка за Мечките и пишеше 2 км. Нагоре, чакъл нещо. Изобщо и не си помислих да опитаме. Това от мен, ако бъркам някой да ме поправи. Ние се пуснахме по влакчето, но до мечките не стигнахме и бяхме единодушни.

# 610
  • до най-прекрасния мъж
Разстоянието е 11 км от селото до Парка с мечките. Дано пътят е оправен, имаше някакъв репортаж преди години, че някаква част е асфалтиран. Ние бяхме преди 7-8 години и беше потрес, но пак с ниска кола стигнахме. Иначе, няма завои, но то и да има, се кара бавно.

# 611
  • София
Имате ли наблюдения за цените по ресторантите извън хотелите в Банско , нормални ли са цените ?

# 612
  • Сф
Имате ли наблюдения за цените по ресторантите извън хотелите в Банско , нормални ли са цените ?
Зависи. Мои познати се оплакаха че са попаднали в ресторант в центъра и са им обелили ушите Simple Smile , не знам кой е .
Гледате менютата и така вероятно ще се опазите , знам ли.

# 613
  • The point of no return
Като цяло градчето по-пълно ли е в сравнение с миналата година? Тогава бях в Банско и ми направи впечатление, че е почти празно. По-нагоре някой беше дал съвет за лифта до Безбог за възрастни хора. Имайте предвид, че си е фитнес и може да се контузи някой сериозно - седалките не спират въобще и те издърпват от персонала. При мен се беше позазяпал един и седалката ме удари силно в кръста, че и после ми се развика, че аз съм си виновна. Има и една смяна на седалките посредата на маршрута, така че упражнението се прави четири пъти общо на качване и слизане. Не бих го препоръчала за възрастни, освен ако не са супер в кондиция.

Вчера минахме през Велинград, там имаше доста повече хора отколкото в Банско.

Подкрепям да се внимава с открития лифт от хижа Гоце Делчев! Возила съм се на доста лифтове извън България, такова чудо не бях срещала. Никакво забавяне на седалките, всичко се случва в движение. Дърпат те, хващат те, трябва да скачаш настрани, лудница пълна. Внимавайте и с предпазния лост, който минава отгоре, веднага трябва да се свият краката и да се приберат ръцете, за да се избегне прескрипване.

Отделно искам да кажа за маршрута до Попово езеро, на мен ми се стори тежък. Започва с едно стръмно катерене, после също има доста гадни камънаци, които трябва да се минат и дали защото беше адски топло, ми се видя по-сложно и от качването на Мусала. Гадното е също и че се гони обратния лифт, нямаш време за почти никаква почивка.

Според мен по-добрият вариант за възрастни е с гондолата до Бъндеришка поляна и там да се хване маршрута до хижа Бъндерица. Много е приятен, има водоскоци по него, в гората е почти през цялото време и няма супер стръмни изкачвани и наклони. Минавате и през стрелбището по Биатлон, и ако имате късмет може да засечете трениращи отбори. Ние вчера гледахме малко естонците как тренират.
Направи ми впечатление навръщане, че пръскат гондолите за дезинфекция в края на работния ден. Е, не е след всеки човек, но поне един път беше хубаво да видим, че го правят.

# 614
А, ако ми забият космически цени, още при предоставяне на менюто напускам. То без това ресторанти с лопата да ги ринеш, няма нужда да пълним гушите на определени.

Общи условия

Активация на акаунт