Препоръчайте ми хотел в Банско ТЕМА 2

• 74 833
  • 793
  •   1
Отговори
# 705
Бяхте писали за къщата на баба Дешка. С резервации ли се посещава ресторанта или може и директно, не намирам информация на техния сайт

# 706
Здравейте ,

Търся комплекс с вили за гости и спа , в който допускат домашни любимци.
За сега открих само Катарино ,но миналата година бяхме в хотела и не искам да повтарям.
Също намерих и Балканско бижу.
Вилата трябва да е  с повече места ,4 възрастни и 3 деца ,дори едното дете май вече го водят за възрастен.

# 707
  • София
Здравейте,в Св Иван Рилски топла ли е водата в басейните?
На страницата им пише 36 ° във вътрешния и 34 ° във външния,но приятели в момента са там и споделят ,че били студени басейните.

# 708
Как ще са студени?! Супер топла е водата и вътре и вън. Вътрешният също е поне 36 градуса. Навън са яко топли и басейна и джакузито. Е, ако са очаквали 40 градуса не е толкова. Не са топила с гореща минерална вода. Спато е супер, но е само за възрастни 16+. Деца не се допускат в Спа зоната, от което лично аз бях супер доволна.

# 709
  • София
Как ще са студени?! Супер топла е водата и вътре и вън. Вътрешният също е поне 36 градуса. Навън са яко топли и басейна и джакузито. Е, ако са очаквали 40 градуса не е толкова. Не са топила с гореща минерална вода. Спато е супер, но е само за възрастни 16+. Деца не се допускат в Спа зоната, от което лично аз бях супер доволна.
Супер ,успокоих се ,че и ние имаме резервация,а зареди хлапето все гледаме да са топли басейните където ходим,че той не излиза буквално.
Под спа зона се разбира парни бани и сауни,нали?
За басейните няма ограничение надявам се.
И аз бих била доволна от подобно ограничение и е редно да е навсякъде така ,малки деца нямат място в парна баня,дори е бих казала опасно за тях.

# 710
Супер ,успокоих се ,че и ние имаме резервация,а зареди хлапето все гледаме да са топли басейните където ходим,че той не излиза буквално.
Под спа зона се разбира парни бани и сауни,нали?
За басейните няма ограничение надявам се.
И аз бих била доволна от подобно ограничение и е редно да е навсякъде така ,малки деца нямат място в парна баня,дори е бих казала опасно за тях.
Да, забраната е само за Спа зоната - парни бани, сауни, релакс зони и т.н. В басейна и в джакузито в средата на басейна влизат и малки деца. Имай предвид, че басейнът е като голямо джакузи с много силни струи вода и неравно дъно. Не е за плуване. С малки деца трябва да се внимава.

# 711
  • София

Да, забраната е само за Спа зоната - парни бани, сауни, релакс зони и т.н. В басейна и в джакузито в средата на басейна влизат и малки деца. Имай предвид, че басейнът е като голямо джакузи с много силни струи вода и неравно дъно. Не е за плуване. С малки деца трябва да се внимава.
На пет години е хлапето,плува си кротко ,гмурка се,общо взето не пречи на никого.Ще го видим как е хотелчето,най-много да не повторим 🙂
Дъното не го бърка него,плува и без дъно,но дори и в детските басейни винаги сме около него и на щрек.
Определението на нашите приятели за водата беше "хладка към топла" за вътрешния басейн и "по-скоро топла" за външния.
Ще споделя впечатления като се върнем 😁
Благодаря за споделеното.

# 712
  • София
Доволни сме като цяло от престоя ни в хотел Св Иван Рилски.
Персонала беше много мил,всички от камериерки, през рецепция ,та до детски кът.Голям плюс беше,че дори и в уикенд дните нямаше много хора и беше доста спокойно.
Бяхме със закуска и вечеря.Едната вечер беше италианска вечер и имаше доста интересни неща,салати и доста голямо разнообразие.Втората вечер пак определено имаше какво да си хапнеш и беше вкусно.
Закуската си беше стандартната блок маса,единственото,което ми липсваше беше фрешове.Соковете бяха чиста химия.
Имаше няколко вида парни бани (билковата ми хареса много),солна сауна и обикновена,топли лежанки.
Единствен минус мога да му сложа за басейна,това че е плитък и като лабиринт си го знаехме,но плочките имаха ужасни ръбове,синът ми се поряза три пъти,аз също ги усетих и бях на косъм от порязване.Тъй като детето ми основно кисне в басейните,това е единственото нещо,което би ме спряло до дойдем отново.

# 713
  • Сф
Да, басейна с тия ръбове е съвсем недопустим. Аз за външния доста хора " на косъм " видях да падат и да се отърват без сериозни травми. Но според мм е въпрос на време. Абсолютно технически и експлоатационно недопустимо според мм. Той работи в сферата на строителството. За вътрешния не помня, но май и там бяха остри ръбове. Радвам се, че не се оплаквате от храната. Мин. година имаше доста преработки от предишните хранения Sad
А , вие за вътрешния пишете. За нас външния още по- опасен ни се стори. Там е + хлъзгане от тъпите плочки + ръбовете от самата изработка. Басейн не се прави така, къде е надзора не знам

# 714
  • София
Да, басейна с тия ръбове е съвсем недопустим. Аз за външния доста хора " на косъм " видях да падат и да се отърват без сериозни травми. Но според мм е въпрос на време. Абсолютно технически и експлоатационно недопустимо според мм. Той работи в сферата на строителството. За вътрешния не помня, но май и там бяха остри ръбове. Радвам се, че не се оплаквате от храната. Мин. година имаше доста преработки от предишните хранения Sad
А , вие за вътрешния пишете. За нас външния още по- опасен ни се стори. Там е + хлъзгане от тъпите плочки + ръбовете от самата изработка. Басейн не се прави така, къде е надзора не знам
Към храната категорично нямам забележки ,освен момента със соковете.
И за пореден път се убеждавам,че Банско не е място за спа,иначе единия ден хванахме гората над хотелчето и си направихме страхотна разходка,миришеше на борчета,уникален въздух.
Външния е още по-зле,да,но ние прекарахме повече време във вътрешния.Дано им се разминат сериозни инциденти.

# 715
Здравейте! Отзиви за хотел "Маунтин Парадайз"? Благодаря!

# 716
  • Точно където трябва
Здравейте! Отзиви за хотел "Маунтин Парадайз"? Благодаря!
Аз съм доволна, но последното ходене беше преди може би 3 години. Но много съобразявах с детето, там всичко ме устройваше от тази гл. точка.

# 717
Фен съм на хот спрингс,последните 3 години ходим 3-4 пъти в годината с децата. Запазила съм и за това лято,но се чудя има ли смисъл да разнообразим и пробваме нов хотел?
има ли такъв хотел,в който изнасят анимацията в хубаво време навън и истински занимават децата? Да има разни спортни занимания или рисуване на открито. Интересувам се също от външни и вътрешни басейни и хубава кухня.
Гледам Катарино,Лъки,регнум и Кемпински. В Кемпински и Катарино,обаче,настаняването на 2ма възрастни с 2 деца става в две отделни стаи и дори и свързани с врата ми е някак странно,освен това идва над 5к за 8 нощи. Все пак не ги изключвам.
Има ли някой да сподели мнение за гореизброените 4,дали отговарят на критериите ми или да не се занимавам с глупости и щом си харесвам хот спрингс,да си ходя там? Grinning

# 718
Има ли някой да сподели мнение за гореизброените 4,дали отговарят на критериите ми или да не се занимавам с глупости и щом си харесвам хот спрингс,да си ходя там? Grinning

Регнум - анимация йок, плюс е най-слаб от изброените от към храната, но ние редовно го ползваме и зимата и лятото няколко пъти за по няколко нощувки поради минералният комплекс в с.Баня. Минералната вода, си е минерална вода.

Кемпински зимата им ползваме услугите, поради близост до пистите и хубавата храна, иначе децата, ако не карат ски - то няма и какво да правят, а лятото си е пълна скука при тях.

Лъки Банско - последно преди три години, децата бяха доволни, поради голямата игрова зона, ние поради хубавото СПА и храна, но последните години не ми харесва ценовата им политика нещо и не сме ги посещавали.

Иначе последната година три пъти им писах на ХотСпринг в последен момент за резервация за 3 нощувки и не са имали места. Последно сме били там преди две години, което само подтвърждава, че хотела е един от най-добрите в сегмента си.

# 719
  • София
Голдева, аз харесвам много Катарино, там има един вътрешен басейн и един малък външен, но не помня дали има малък детски, понеже сме с 15 г. дете и не ни е фокус. Храната е много добра - собствени меса, сирена, хубава закуска - нямам забележки (а аз съм много претенциозна относно храната). По спомен имаше външна детска площадка, но ходим основно зимата за ски и късна есен за спа и нямам представа дали извеждат децата за анимация през лятото, най-добре да звъннеш и да питаш. Иначе тази зима ползвахме вътре билярд и боулинг и беше много забавно, не знам дали работи тази зона през лятото.
Ние сме спали и в апартамент със спалня и хол, в който се разпъва дивана и би трябвало да става за 2 по-малки деца. Друг вариант са къщичките - с 2 спални, но някой се беше оплакал за лятото, че няма климатици в тях (за апартаментите не помня), та ставало много горещо, защото са южни и напича.

Общи условия

Активация на акаунт