GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 848
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 425
Аз чух Джон само да си вика. Пък и, ако беше дал сигнал на Аря, КН щеше да го чуе.

# 1 426
  • София
Не знам, Тифани, попадна ми в нюзфийда тази статия и пуснах и клипчето, според мен наистина вика "гоу, гоу". Преди това не го виждаме накъде гледа, така че може и Аря да е била някъде зад камерата и да е викал на нея. И веднага след като той се изправи пред дракона, тя профуча покрай бродника и така. Като го гледах сега отново и ми се видя логично. Също така ги разбирам защо биха ни спестили част от картината - за да не развалят момента с изненадата. Но пък в последствие да разберем, че Джон не просто се е мотал като муха без глава в половината епизод, ами има някакъв принос за убийството на КН.
Не се и връзва... да вика, като алтав на дракона. Много добре знае, че с викове Дракони се не прогонват. Обяснимо е и за мен... да е викал на Аря

# 1 427
Джон вече беше поизперкал. Не му оставаше друго освен да вика.
Както малката Лиана, докато убиваше Великана.

# 1 428
  • София
Е, той тръгна, ама май не я доближи. С такова впечатление останах, защото в горичката беше едно синкаво, спокойно, а при Джон беше екшън с пламъци.
Няма как да я е видял.
bob, Кибърн какво печели от смъртта на братята?
Ланистър... мъжете си отиват...
Само Церсей остава от Ланистърови..
Знам ли, може да си крои и той някакви планове.

# 1 429
Съмнява ме. Той си кюта при Церси и си е много добре. Няма да рискува.

# 1 430
Ох, аз съм в една група във фейса дето една вика- ами ако наистина Джендри е дете на Церсей..... А един сруг изказа предположение, че Джендри щял да бъде признат за Баратеон... Просто нова Песен могат да напишат.

# 1 431
Джендри кой ще го признава - Церси или Данка. 🤣🤣 Честно, не знам коя от двете мрази Робърт повече.

# 1 432
Четох мнения на специалисти по военна тактика и се чудя защо D&D  не са се допитали до такива хора. Целият свят им се подиграва сега. И ние, без да сме компетентни по въпроса, виждаме абсурдите. Satisfied
Всъщност те пуснаха не само лека конница като таран в тъмното срещу неясен като брой враг, но дотраките не бяха въоръжение с драконово стъкло? Или бъркам. Освен това никой не знаеше, че идва Мелисандра и че ще им запали мечовете. Т.е. планирали са да се впуснат в пълна тъмница.
Толкова ми е абсурдно, че почвам да се съмнявам в мотивите на Джон - да не да е искал да унищожи конницата на Дани. Джайм и той на съвета, Тирион, Давос, лорд Ройс - тия хора разбират от военна тактика.

Джон беше отчаян и затова се изправи пред дракона. Това, че е видял Аря и е искал да му отвлече вниманието е спекулация. Разбра, че не може да се добере до Бран и до Найткинга, и се отчая.

# 1 433
  • София
Не знам, Тифани, попадна ми в нюзфийда тази статия и пуснах и клипчето, според мен наистина вика "гоу, гоу". Преди това не го виждаме накъде гледа, така че може и Аря да е била някъде зад камерата и да е викал на нея. И веднага след като той се изправи пред дракона, тя профуча покрай бродника и така. Като го гледах сега отново и ми се видя логично. Също така ги разбирам защо биха ни спестили част от картината - за да не развалят момента с изненадата. Но пък в последствие да разберем, че Джон не просто се е мотал като муха без глава в половината епизод, ами има някакъв принос за убийството на КН.
Не се и връзва... да вика, като алтав на дракона. Много добре знае, че с викове Дракони се не прогонват. Обяснимо е и за мен... да е викал на Аря
Сега изгледах пак, летящата Аря...
А и връзват се нещата... Бран и КН нали се гледаха.. Известно време.
Може Бран да го е задържал докато Аря заеме перфектната позиция за скока... И т. Н. Връзват се нещата. Има последователност в действията, а и времето е точно разчетено😀

# 1 434
  • София
Джендри кой ще го признава - Церси или Данка. 🤣🤣 Честно, не знам коя от двете мрази Робърт повече.
Ох разсмя ме... от сърце😂😅😂😃👍

# 1 435
Той искаше да го убие, ама КН му се изплъзна.
Май , дотраките тръгнаха, защото им се запалиха оръжията. Беше си глупост, но това да са действали на своя глава е единственото ми що-годе разумно обяснение.

# 1 436
Четох мнения на специалисти по военна тактика и се чудя защо D&D  не са се допитали до такива хора. Целият свят им се подиграва сега. И ние, без да сме компетентни по въпроса, виждаме абсурдите. Satisfied
Всъщност те пуснаха не само лека конница като таран в тъмното срещу неясен като брой враг, но дотраките не бяха въоръжение с драконово стъкло? Или бъркам. Освен това никой не знаеше, че идва Мелисандра и че ще им запали мечовете. Т.е. планирали са да се впуснат в пълна тъмница.
Толкова ми е абсурдно, че почвам да се съмнявам в мотивите на Джон - да не да е искал да унищожи конницата на Дани. Джайм и той на съвета, Тирион, Давос, лорд Ройс - тия хора разбират от военна тактика.

Джон беше отчаян и затова се изправи пред дракона. Това, че е видял Аря и е искал да му отвлече вниманието е спекулация. Разбра, че не може да се добере до Бран и до Найткинга, и се отчая.

Защото им трябваше битка за ЗХ (като символ), а не до някоя паланка. Един вид старите слогани "Пазим си домовете, нападнаха баш вилиджа на Севера, ще го защитим каквото и да ни струва и т.н...."
Е, с такива мераци - толкова.

# 1 437
Д&Д търсят ефекти. Ако използваха логика, щяха да скрият всички вътре и от там да ги обстрелват с огнени стрели и т.н. Или можеха да скрият някъде част от пехотата, за да изкочат после и да нападнат отстрани. Де, да знам. Не разбирам от стратегии, но и за мен беше ясно, че не им е много добър бойния план.

# 1 438
  • Вестерос
То затова е вторият епизод с най =нисък рейтинг, даже домат ще му дават

# 1 439
Вторият на мен ми хареса, даже повече от първия. Третия като цяло също ми хареса, просто някои от нещата ме дразнеха, като дотраките.

Общи условия

Активация на акаунт