GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 950
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Вестерос
Не, близко ще е , той натам тръгна и почти май беше стигнал като се появи Визерион. А бе каквото и да си говорим и отчаяние да е било как може да изскочи и да му крещи, да беше замахнал с меча поле...

# 1 411
  • София
Брон много добре се ориентираше досега от къде духа вятърът и ако се съмнява в шансовете за победа на Церсей, хич няма да си мръдне пръста да ѝ изпълнява поръчката.
А дали поръчката е нейна🤔
Днес по рано, някой беше писал че ръката на Церсито/име? /
май сам действа по този план.
Кинтите на КЧ нали той ги.
движи. Няма кой да му прави касова проверка

# 1 412
Е, той тръгна, ама май не я доближи. С такова впечатление останах, защото в горичката беше едно синкаво, спокойно, а при Джон беше екшън с пламъци.
Няма как да я е видял.
bob, Кибърн какво печели от смъртта на братята?

# 1 413
  • Вестерос
Да, не сме видели Церсей да му казва да каже на Брон, така че може и на Кибърн прищявка да е.

# 1 414
принципно може и да е Кибърн. Но нека не забравяме, че Церсей още отпреди бе взела на мушка Тирион, даже обяви награда за главата му. А Джайм напоследък се промени много и само я дразни.

# 1 415
И аз си мисля, че заповедта идва директно от Церси. На Кибърн не му пука за братята.

# 1 416
Мале как препускате с постовете. Не мига да ви смогна да ви чета. Честита победа над КН. “Никой не може да убие Краля на Ноща, Никой уби Краля на Нощта.”

# 1 417
Актьорите, които играят Церсей и Брон имат подписана клауза в договора да нямат общи сцени. Минали любови. Заради това Церсей не отива директно при наемника.

# 1 418
  • Вестерос
Падам.... как може толкова пък..

# 1 419
за мен поначало бе голяма глупост, че една малка армия се набута в Зимен хребет, на равен терен, давайки възможност една голяма армия, която нараства да я обкръжи. В идеалният вариант просто щеше да им свърши храната. Освен това мъртвите нямат умора и не спят, можеха да щурмуват колкото си искат. Равният терен позволяваше на многобройнят противник да се разгърне. А Дани и Джон не използваха ефективно драконите и да минат като с напалм отгоре.
Най разумното бе да застанат пред някой проход, да запалят всичко на около десет километра от устието на прохода и да защитават тесния проход където могат да се сбутат не повече от десетина зомбита, а отгоре - стрелци с огнени стрели или драконите.
Друг вариант бе да изчакат зомбитата да навлязат в гориста местност, и тогава драконите да подпалят всичко отгоре, като с напалм. Жертите щяха да са страхотни.
Удивен съм също как никой не се сети да използва арбалети с огнени стрели, по по-добие на аркебузирите. Първите арбалетисти стрелят, после приклякат - стрелят вторите, после третите, а междувременно първите са заредили и пак стрелят.  Поне 1000 зомбита можеха да отвеят само със 100 стрелци, за минута

Лично аз много искам да видя първата трилогия за Убиеца, както и Живите кораби на Робин Хоб филмирани. Също и първият Мъглороден на Сандърсън. А от Ритматистът става чудесно детско сериалче.

Да, при такова числено превъзходство е най-добре да изберат място където голямата армия не може да използва потенциала си, но не знам дали са имали такъв избор. Крепост с проход е тази на Долината, Ровът Кайлин евентуално позволява малко хора да държат голяма армия. И за цивилните трябва да мислят къде да ги спасяват.

# 1 420
Може и някой от Дорн да я отрови и да се гърчи като Джофри. Току вижте Елария Пясък се измъкнала и...Scream неочакван край

# 1 421
Това и аз го помня. В сцената в Драконовата яма Брон се омете преди да дойде Церси.
Еларията отдавна трябва да е труп.
В Дорн не знаем какво става. Май нищо. 😑

# 1 422
Не знам, Тифани, попадна ми в нюзфийда тази статия и пуснах и клипчето, според мен наистина вика "гоу, гоу". Преди това не го виждаме накъде гледа, така че може и Аря да е била някъде зад камерата и да е викал на нея. И веднага след като той се изправи пред дракона, тя профуча покрай бродника и така. Като го гледах сега отново и ми се видя логично. Също така ги разбирам защо биха ни спестили част от картината - за да не развалят момента с изненадата. Но пък в последствие да разберем, че Джон не просто се е мотал като муха без глава в половината епизод, ами има някакъв принос за убийството на КН.

# 1 423
  • София
Актьорите, които играят Церсей и Брон имат подписана клауза в договора да нямат общи сцени. Минали любови. Заради това Церсей не отива директно при наемника.
Ти да видиш... 😜

# 1 424
Кой от Дорн? Там остана ли някой?

Общи условия

Активация на акаунт