GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 235
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 150
  • Чужбина
Мелисандра
Скрит текст:
неслучайно ми е една от любимките. Страхотна Карис, страхотна Мелисандра. Направо ми напълни душата.

Приятели, гледате ли клиповете, които пускам?

Да пускам ли още, каквото намеря?

Някой изобщо видя ли:

Скрит текст:
Дух да умира?

# 151
  • Варна
Страхотно звучи по коментарите ви. Дотук бая наблягаха на Джон и Денерис като централни фигури. Другата изненада може да се окаже, че не са баш те. За да удовлетворят множество фенове, може да ги оставят да се обичат и множат, а другите да поемат по-сериозни роли.

И аз мисля, че Церсей може да остане на трона. Но без деца и без Джайм. Пирова победа, както се казва. А Джон и Денерис да си вземат Севера и да си го управляват, той и без това не е малък ама пусти мерак да владеят всичко... По-скоро тя де, на Джонито май му стигат северните земи.

# 152
  • HH
На Денерис очите във филма какви са в крайна сметка. Да не стане засечка.

# 153
проблема е ясен

Скрит текст:
Джон.
Хората са объркани и с право. Значи, ок имаше подсказки за Аря, но за Джон, че и за Денерис е имало много повече. Особено за Джон. Детето на Регар Таргариен и Лияна Старк. Детето направено от огън и лед! А и той си имаше вече вземане-даване с КнН. Самият КнН бе заинтригуван от него. Джон пръв алармира за истинската опасност, той спаси диваците, после обедини всички за общата кауза като изключим Церсей и пр. и пр. И точно в най, най, най-решителната и значима битка лично за мен в целия сериал до тук и цялата сага изобщо той не направи абсолютно нищо!
Това си е за ядец. Нямам нищо против, че Аря уби КнН. Още повече, че съм и болен фен. Но напълно разбирам многото разочаровани фенове не толкова на Джон, колкото на липсата на логика в действията му по време на епизода.
Дух трябваше да е с него. Трябваше да посече поне един/двама бродници. Да спаси някой, абе мамка му да направи нещо!!!
Това за мен е най-големия гаф на този епизод.

Скрит текст:

Е как нищо? През цялото време отвличаше вниманието на феновете, че ще направи нещо за да може Аря да ги изненада накрая. Големия гаф беше, че мъртвите пометоха няколко хиляди дотраки и неопетнени с лекота и после някак си много удобно изчезнаха, хем КнН ги вдигна отново, хем ги нямаше да довършат и останалите.

# 154
  • Чужбина
Приятели, още веднъж:

Скрит текст:
Аря и Мелисандра:

На Денерис очите във филма какви са в крайна сметка. Да не стане засечка.

Кате, не:

Скрит текст:
СИНИ ОЧИ ... с главни букви Grinning

Не като тези на Тормунд!

На Дани очите трябва да са виолет, т.е. люлякови. Като на Клеопатра..., т.е. на Елизабет Тейлър.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 10:25 от Eleonora_27

# 155
Средна хубост беше епизодът,
Скрит текст:
и аз не очаквах че битката с краля ще приключи толкова рано в сезона. В повече ми идват и лафчетата от 1 сезон.

# 156
Спойлери за трети епизод 😂😂😂

пп: който го е гледал ще ме разбере 😂

# 157
  • Чужбина
Хахаха, много яки спойлери.  smile3532

Не мога да намеря никъде сцената със Санса и Тирион.

Някой?

Скрит текст:
Мъртвите се събуждат в криптата:

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 10:07 от Eleonora_27

# 158
SmileДобро утро на всички!
Уау! Впечатлена съм!
Наистина имаше изненада.

Връщам лентата назад ... На 16.04. всички коментираме (и съвсем резонно), че ...
Скрит текст:
КнН ще загине в епизод 3 и в следващите 320 минути ще последва епична борба за властта
Сетне пространството се наводни със спойлери (не се съмнявам, че половината са поръчкови) и ...
Скрит текст:
фантазиите се развихрира. Особено моята, хе-хе-хе! Sweat Smile .
Но, всъщност, се случи най-предвидимото и доброто. Оттук насетне наистина започва битката за трона и за новото време. Няма как героите да се бият на два фронта. Неживите са направо чума - неизкореняеми.
Всички свои спекулации и теории ще заложим на следващите епизоди.
Със сигурност ще има още обрати и предопреления да се сбъднат. 

Заложи се на съспенса и на емоцията. В това отношение съм повече от удовлетворена. На три пъти спирах епизода, за да си поема въздух и доза тютюн. Smiley

Най-силното чувство, което изпитах, беше изненада и за мен самата.
Скрит текст:
Изпитах неистова омраза към Церсей, която се спотаи подмолно в КЧ. Защот битката за живота беше епична и всички трябваше да са тук със своите сили - като малката Мормон.
Но Церсей е гадина.
Нищо чудно да нападне останките от обединената армия на Севера и Денерис - след всичко, което преживяха. Денерис за момента силно ми се издигна в очите. Беше там, където трябваше да бъде - с цялата си военна сила, събирана през годините.
Всички се биха геройски.
Джора се сля с мечтата и предназначението си - да спаси своята кралица.
Джон игра великолепно. Само той може да изрази такова отчаяние.
Влюбих се в Теон!
Но над всички бе малката жилава Аря.
През целия си живот се готвеше за своя върховен момент.

На негледалите - приятно гледане!
Не придиряйте много.
Влезте в положението на всеки един участник в събитията.
Може и да ви хареса.

# 159
  • Чужбина
За тези от вас, които тепърва ще гледат, припомням една мила сцена:

# 160

Гледах.
Скрит текст:
Пуууу, страшна тъмница,  мазало и бляк. Тоя епизод хич не ми се иска да го гледам пак, но ще се наложи, някои важни моменти бяха много неясни.
В следващия епизод ще броят живите и ще се прегрупират,  явно.
Моментът на Аря ми хареса.
Жонката голямо търчане удари, тук-там, там-тук.

# 161
Аз още не съм гледала епизода, но сега ще го пусна.

МНОГО МОЛЯ някой да сподели всичките предсказания от целия сериал, защото няма да мога за 1 седмица всичките сезони да изгледам. До момента съм стигнала до смъртта на Робърт (2рото ми гледане ) и там предсказания няма , а не се сещам като цяло за всичките.  Убедих се , че абсолютно всички предсказания са ненапразно !

# 162
  • Чужбина
МНОГО МОЛЯ някой да сподели всичките предсказания от целия сериал, защото няма да мога за 1 седмица всичките сезони да изгледам. До момента съм стигнала до смъртта на Робърт (2рото ми гледане ) и там предсказания няма , а не се сещам като цяло за всичките.  Убедих се , че абсолютно всички предсказания са ненапразно !

Тепърва ще ги мъдрим!

И какво стана сега, а? Тиха като сянка, бърза като змия ...

# 163
Събудих се в 7 часа, всички спяха. Отварям Фейса на телефона и на прима виста ми излизат два статуса на мои приятели, свързани с този епизод. Откачам. Скачам, отивам, дърпам епизода (вече го имаше 5 ГБ). Връщам се, две от децата вече бях будни и тормозеха баща си. Събудих лекинко и третото (то се разбуждаше вече). Облякох ги набързо и ги засилих към баба им. Мъжът ми доброволно се присъедини към тях. Знае каква съм емоционална и реши да го гледа довечера, когато на мен ще ми е втори път.
Изпратих ги, затъмних стаята, качих серията на ТВ - 55 инча, разположих се на дивана. И като му отпрах един рев още от интрото - ей така, подготвително....

Скрит текст:
ШОК! Очаквах много неща. Пазех се от спойлери. Я някой да кажа дали спойлерите, които коментирахте тук се оказаха верни, или фейк?
Дух - ами съжалявам, хора, но аз не го видях да умира. Да, беше фронтовак, но ... тая някаква, макар и бегла надежда, че ще се появи в следващите епизоди.
АРЯ! Нищичко не подозирах. Само като я видях как лети изотзад и ..... не сърце, не знам какво ми подскочи. Всичко е било пред нас от самото начало, но.....
Джон и Денерис направиха всичко по силите си.
В крайна сметка не разбрах накрая кой е оживелия дракон. И дори реших, че долетя, за да умре до майка си, но видях промото на следващия епизод.
Всъщност, имаше аналогия с Битката на Копелетата - точно когато всичко е безнадежно и всеки от любимците ни е на секунди от смъртта - очаквах да се случи нещо, както тогава. В последната секунда. Но наистина очаквах Бран да направи нещо - да се варгне в КнН примерно... И сцената беше изродска - полъхът на вятъра, който се оказа Аря..... Довечера ще го гледам пак, с мъжа ми. Да имам време да 'си обиколя нивата'.
В шок съм хора, в шок съм още.......

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 10:34 от Змимка

# 164
с8/е3
Скрит текст:
Голямо разочарование, определено очаквах нещо повече след всичкото нахъсване. Дух не забелязах да са го убили, но в тази тъмница кой знае. То първоначално ми се стори и че Бриен е сдала багажа както я бяха притиснали до стената, но отърва кожата. Хубавото е, че и Дро, и Реги мърдат още - добре нахапани и изподрани, но ще им мине. НК - нещо ми се наби на очи - изглежда силата му да вдига мъртвите има определен радиус, а щом е така може тези бродници и зомбита, които са били извън него/или са останали зад Вала да са оцелели. Другото интересно е, дали НК и триоката врана не си споделиха нещо мълчешком и дали сега Бран не е скрита лимонка. Тирион и Санса - големи мушмуроци в криптата, май ще си спомнят, че навремето са били женени.

Общи условия

Активация на акаунт