GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 228
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 165
  • Чужбина
А не бяха ли много готини:

Скрит текст:
Джейми и Бриен.

Каква любов...самоотвержена. Всеки спасява живота на другия.

Красавецът и "Хубавицата".

# 166
Емоционално опустошена съм. Реших да се отдам на епизода, да го преживея и
Скрит текст:
да се сбогувам .. с когото са решили продуцентите...Сега ме болят почти всички мускули. Напрежение...пфф. Поплаках си доста...

Двата дракона са живи, има ги в последната сцена! Мисля, че Дух също оцеля- при всички  и сметки колко е трудно и скъпо да се анимира вълчище, би било неоправдано да вкарат Дух в епизода, само за да го зърнем. Ако имаше край за него - то той щеше да е епичен.

Валар дохерис!

# 167
  • Чужбина
Алфи пак направи страхотни сцени. Тоя Алфи е невероятен актьор. Може да разплаче и онези, които се имат за много хард.

Много ми хареса това с

Скрит текст:
Мелисандра и Сивия Червей!

Ще си го гледам пак!

# 168
  • София
Змимка,
всичко е фейк от спойлерите

уфф, дано сте прави за
Скрит текст:
Дух, че ми е голяма слабост. Изобщо вълчищата са ми слабост.
а за драконите явно нещо съм се объркал, дано да са живи и двата, че без тях как ще надделеят над Церсито нямам идея, то от армията и почти нищо не остана.

# 169
Змимка,

Мне - едно нещо се потвърди -
Скрит текст:
НК с Виз беше край ЗХ, а не както се тиражираше, че е Фръкнал към КЧ.

# 170
  • Чужбина
И още от спойлерите, което се оказа вярно:

Скрит текст:
мъртвите в криптата

И още:

Скрит текст:
Смъртта на конкретни персонажи.

# 171
И още от спойлерите, което се оказа вярно:

Скрит текст:
мъртвите в криптата

И още:

Скрит текст:
Смъртта на конкретни персонажи.
И за щастие
Скрит текст:
все още няма бебе.

# 172
Змимка,

Мне - едно нещо се потвърди -
Скрит текст:
НК с Виз беше край ЗХ, а не както се тиражираше, че е Фръкнал към КЧ.

Права сте.
Но и повечето смърти съвпадат.
Скрит текст:
Джора, Теон, братята от Нощен страж. Стар номер - малко истина за цвят и мноого локуми Simple Smile)

Все пак всеки получи своето достойно екранно време.

# 173
Ох,  Diavolo, опасявам се, че... "
Скрит текст:
Ако мислиш, че това ще има хепи енд... Значи не си внимавал достатъчно..".
За героите от тази сага, едва ли..
Това по отношение на битката с Церсей и финала.

Може би... ако има... народен преврат. Революция... Тогава ще има развитие и прогрес за кралствата. Иначе колелото ще се върти безкрай.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 10:57 от arte

# 174
  • Вестерос
За епизода- преразказ. Болднала съм нелогичните неща, подчертала важните за развръзката.

Скрит текст:
Добре, че спойлерите не бяха верни, освен едно нещо.

Момчето не беше Мелисандра, супер!

Много тъпа тактика , много.
Мелисандра се появи, не се знае от къде, запали им ятаганите на дортраките и дортраките умряха почти всички. Дух беше с тях. не се знае съдбата му , не се появи повече.. Sad
После се биха диваци, рицари бля бля, нищо не стана и се скриха в ЗХ.
Дани на Дрогон и Джон на Регал палиха, но се появи снежна буря и драконите за малко да паднат, сблъскаха се даже.
Неопетнените почти всички умряха и те, пазейки другите да влязат в ЗХ.... Много тъпо и останаха от вън.
Драконите не се появиха да запалят дървеното съоръжение, което си признавам беше хубава идея.
Мелисандра го запали.
Джон с Регал кацнаха на ЗХ. Защо? Какво зяпа там и прави, не се знае.
После Регал изчезна, накъде, не се знае...
Дани с Дрогон спасиха Джон и Джон пое към Бран. Тук беше много тъпо- само се лута, убива и така, нищо съществено, скука. Въобще беше като статист. Защо? Не се знае.
Дрогон изхвърли Дани, защото мъртви го бяха налазили и го раняваха. Излетя и се оттърси от тях като от бълхи Grinning Тук се смях.
Дани я наобиколиха и се появи Джора , за да я спаси и се биха Двамата, заедно с мъртвите. Дани от къде може да се бие, не е ясно.... В крайна сметка Джора умря Sad Дани плака и драконите се появиха от нищото и я утешаваха.

Вътре в стените Ед Скръбния умря, спасявайки Сам.
Лиана Мормон умря, убивайки великан.
Аря уби много. После влезе в ЗХ, Защо? Не се знае! каква беше целта да се крие в самия ЗХ от мъртвите, какво правеше там...
Срещна се с Хрътката и Берик, Берик умря , за да я спаси и й каза, че е изпълни дълга си... wtf!
После срещнаха Мелисандра. Тя подсказа на Аря, че ще убие и някой със Сини очи. Аря се сети за НК и хукна.
В криптите беше тъпо. Тирион и Санса имаха that kind of moment....После криптите оживяха Grinning Grinning Оживяха след като НК се появи и вдигна всички умрели бойци и така вдигна и тези в криптите....Не дадоха Нед, тхенк год, а неидентифицирани. Първият обаче много ми заприлича на майстера им от 1 сезон.
Бран по едно време се варгна, но не в дракон, а във врани. Защо? Каква беше целта, не се знае.
При Бран-НК и Другите отидоха с мъртви, всички измряха без Бран и Теон. Теон уби много други, но се появи НК и реши да го атакува, защо така реши, беше ясно, че е самоубийство, не се знае. Умря Sad Бран каза на теон, че е добър мъж и му благодари преди да атакува Теон. Добре им се получи сцената.
НК отиде до Бран и се гледаха известно време, тип индийски сериал!И тъкмо НК да убие Бран с меча си Grinning Аря му скочи в гръб и го уби! ааааа, това е реакцията на всички сигурно. Защо Аря? Как е преодоляла другите Други? не се знае? Уби го ефектно! Айде Аря е АА...
Всички Други се пръснаха, а мъртвите си умряха пак. Джон не умря, но за секунда можеше, стоя и крещя на Визерион насреща Grinning Всичко можеше да мине и без него.
Накрая Мелисандра, изпълнила целта си, излезе навънка , махна огърлицата и остаря, като се разтвори във вятъра направо. Толкова за нея... Къде е била, не се знае, коя е, не се знае.

# 175
  • Чужбина
Да припомним нещо:

# 176
  • Вестерос
Е, приятели, имахме WTF момент. Аз не очаквах.

Дяволо, моля те пиши, защо си предполагал за:

Скрит текст:
Скрит текст:
Аря

Скрит текст:
Не, не съм предполагал. В хода на самия епизод ми се изясни. Виж върни си онзи момент в който Мелисандра срещна Аря, Берик и Хрътката. Берик береше душа, а Мелисандра му каза, че изпълни своята мисия. И после погледна многозначително Аря. Още тогава сигналната лампичка ми светна. После Аря и каза нещо от сорта, ''виждали сме се и преди, предсказа ми, че ще убия много хора'' или нещо подобно, не помня точно. И Мелисаднра и вика: ''Кафяви очи, зелени очи... Сини очи... Натърти на последното, остана висящо във въздуха. Аря се плесна по челото и хукна нанякъде, а Хрътката се чудеше тия двете какви ги дрънкат.  Laughing Кой има сини очи? Искрящо, дълбоко сини очи?
КнН
И вече бях на 99% процента сигурен. А когато КнН и Белите бродници отидоха при Бран, а Джон се шляеше нейде из ЗХ, Дани и Джора и те бяха точно никъде кой друг да спаси Бран и изобщо Вестерос.? Wink
Не е и като да няма и предистория в сериала, а и в книгите.
Мелисандра се срещна с Аря мисля два пъти? Веднъж със сигурност. И имаше там някакви предсказания. Ама не помня вече, няма как да помня такива неща дето съм ги чел веднъж преди години.
После когато Мелисандра се телепортира в ЗХ освен Давос най-много наблягаха на погледите между нея и Аря.
Пропусна как в началото като
Скрит текст:
пристигна и се зяпаха с Аря, тука аз разбрах, че Аря ще е ключова.

# 177
  • България
От 3:45 часа съм се събудила, но на инат спя уж. И в 9:00 започнах, като погледнах и тук.

Скрит текст:
Жалко за Лиана Мормонт. Жалко за Теон.
Очаквано и логично беше събуждането на мъртвите в криптата. Точно както предположих, КнН действа в определен радиус.

Признавам, че очаквах по-рано да се справят с него и да не загинат толкова хора, но явно заради кръвожадните зрители избиха дотраките и неопетнените. Sad.
И Лиана и Теон Sad Sad Sad.
Дам, Санса и Тирион. Писах го на шега по-напред, но натам вървят нещата Sad.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 17:28 от МоарейнД

# 178
  • Вестерос
Приятели, епизод 3:

Скрит текст:
Това ножът на Белиш от валерианска стомана от 1-ви сезон ли беше?

Бран знаеше! Той затова й го даде!

Holy shit!

Това е ножът на Регар Таргериен, нали така?

Скрит текст:
Това е, което поиска Джендри да и направи, според мен. Но довечера ще изгледам по-внимателно
Джендри й направи Копието, тя го използва. Това е ножът, който й даде Бран. Кой беше не помня. Не знам Регар да е имал нож...

# 179
  • Чужбина
Пропусна как в началото като
Скрит текст:
пристигна и се зяпаха с Аря, тука аз разбрах, че Аря ще е ключова.

Скрит текст:
Да, още като я погледна и стана ясно, накъде отиват нещата.

На мене въпросът ми бе, защо Дяволо е предполагал още отпреди, че:

Скрит текст:
Аря е АА.

Общи условия

Активация на акаунт