GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 020
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 90
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,доста измряха,но това беше очаквано.
Скрит текст:
И аз като теб много се изненадах,когато Ариа скочи на злобаря..и като я хвана си викам - край,и нея убиха.Обаче тя спирачки няма,по-голям мъж от мъжете излезе,по-умна от всички съветници взети заедно,и по-смела от най-смелият дракон.
Джон нищо съществено не направи този епизод,очаквах много повече от неговия герой.

# 91
  • София
хахаха сега с кеф изчетох всички спойлери от теми 34 и 35 за прословутия епизод 3.

Абсолютно нищо вярно!
Ама едно съвпадение няма!
 Joy

освен може би за

Скрит текст:
Дух?
Аз така и не го видях да е разкъсан, няма труп и пр. Ама по пътя на логиката и поради факта, че струвал много пари едва ли ще го видим пак.

# 92
  • Чужбина
Аз съм в шок!

# 93
  • Вестерос
Изгледах го. Беше епично. Спя. Утре повече ще пиша.

# 94
Чудя се дали наистина е зле или е заради големите очаквания и дългото чакане. Признавам, че ми доскуча и на средата превъртях напред, за да видя какво ще стане накрая. Много усулия, много ресурси са вложили хората, но концепцията на D&D куца.
Скрит текст:
Радвам се, че махнаха вече Найткинга от сюжета - така и очаквах, и вече ще се съсредоточат върху голямата "игра".
Но къде ми е "песента за огън и лед"? Защо Джон не беше в центъра на нещата. Откъде накъде Аря? Мелисандра - по-знаеща и могъща от Бран. Някой разбра ли какво е Бран, какви са уменията му, защо е тази "триока врана". Какво искаше Найткинга, какво го митивира? Сега пак трябва да гледаме инсайд на епизода, за да разберем какво се е случило.

Дожаля ми за дотраките - каква беше тая тактика. Нека някой, който има познания по военни въпроси, да обясни.

Иначе ми е хубаво, че няма герой, който да харесвам много, и да е мъртъв.
Давос, Джендри, Джайм, Тормунд, Хрътката, Бриен - живи са. Само за Джили и малкия Сам не разбрах.[

За Дух не се надявам. Ясно е, че искат да го махнат, за да не им тежи на бюджета. /spoiler]

# 95
  • София
Ирена,

Дисни стайл, това е. Simple Smile

# 96
  • Чужбина
Е, приятели, имахме WTF момент. Аз не очаквах.

Дяволо, моля те пиши, защо си предполагал за:

Скрит текст:
Скрит текст:
Аря

# 97
  • Варна
Много интересно коментирате. Чета със затаен дъх Simple Smile

# 98
  • Чужбина
Епизод 3:

Скрит текст:
Фейк спойлерите за КнН си бяха чист фейк. КнН е убит, а с него и Белите Бродници.

Честито, приятели!

В момента искам да върна лентата назад в главата си, за да разбера, дали има логика.

За тези, които нямат търпение:

Скрит текст:
Вижте, как стана работата:

# 99
  • София
Е, приятели, имахме WTF момент. Аз не очаквах.

Дяволо, моля те пиши, защо си предполагал за:

Скрит текст:
Скрит текст:
Аря

Скрит текст:
Не, не съм предполагал. В хода на самия епизод ми се изясни. Виж върни си онзи момент в който Мелисандра срещна Аря, Берик и Хрътката. Берик береше душа, а Мелисандра му каза, че изпълни своята мисия. И после погледна многозначително Аря. Още тогава сигналната лампичка ми светна. После Аря и каза нещо от сорта, ''виждали сме се и преди, предсказа ми, че ще убия много хора'' или нещо подобно, не помня точно. И Мелисаднра и вика: ''Кафяви очи, зелени очи... Сини очи... Натърти на последното, остана висящо във въздуха. Аря се плесна по челото и хукна нанякъде, а Хрътката се чудеше тия двете какви ги дрънкат.  Laughing Кой има сини очи? Искрящо, дълбоко сини очи?
КнН
И вече бях на 99% процента сигурен. А когато КнН и Белите бродници отидоха при Бран, а Джон се шляеше нейде из ЗХ, Дани и Джора и те бяха точно никъде кой друг да спаси Бран и изобщо Вестерос.? Wink
Не е и като да няма и предистория в сериала, а и в книгите.
Мелисандра се срещна с Аря мисля два пъти? Веднъж със сигурност. И имаше там някакви предсказания. Ама не помня вече, няма как да помня такива неща дето съм ги чел веднъж преди години.
После когато Мелисандра се телепортира в ЗХ освен Давос най-много наблягаха на погледите между нея и Аря.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 08:51 от Diavolo

# 100
  • Чужбина
Дяволо:

Скрит текст:
Мене точно предисторията ме интересува.

Също се опитвам в момента да си спомня всичко и за Джакен.

Означава ли това, че Джакен не бе случайно там, където бе?

Бран знаеше ли?

# 101
  • София
Аз в момента се чудя само върху едно нещо.

Всичко това е дело изцяло на ДиД по тяхно усмотрение
или
Мартин им е подшушнал???

Това е големия въпрос за мен!!!
Защото ако е второто, то.....
....
стотици хиляди мнения, теории и спорове навсякъде по света, по фенските форуми и групи, както и тук в култовите теми за книгите - отиват в кофата!
или просто ние нещо не сме чели и разбрали както трябва. Sick

# 102
Аз съм идиот, събудих се 30 мин. преди края, но пак съм доволна Simple Smile

Скрит текст:
Аря, ех Аря. Когато Мелисандра ѝ каза "сини очи" си помислих - е, не може да е това.
Но ме изненадаха, браво!

А Джон много ме разочарова, сякаш се мотаеше като муха без глава и накрая се подложи като жертвен агнец.

Довечера ще изгледам цялата серия на спокойствие.

# 103
  • Бургас
Някой ще разкаже ли?

# 104
  • Чужбина
или просто ние нещо не сме чели и разбрали както трябва. Sick

Аз това питам! Точно това!

Затова питах и за Джакен. Джакен що, по дяволите, бе там, където бе.

Ако това е Мартин, кога го е решил това Мартин. Явно е било скоро!
Скрит текст:
Щото в първите книги ... само Джакен може да наведе на определени мисли.

Епизод 3:

Скрит текст:
Аря уби КнН. Белите бродници изчезнаха.

Мелисандра знаеше!

Общи условия

Активация на акаунт