GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 216
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 180
  • България
В сериала споменаха ли някъде АА? Точно това име?
Защото не се сещам.
Скрит текст:
Иначе беше ясно, че Аря я готвят за нещо голямо.
Толкова изтощително, страшно обучение не беше само за запълване на екранно време.

# 181
  • Вестерос
Още не мога да го осмисля.
Скрит текст:
Знаехме, че неживите ще умрат в този епизод, но си го представях по друг начин.
Аря я чакам от не знам колко сезона да види сметката на Церсей. За на КН имах други очаквания.

Джон сега какъв е. Инкогнито Таргериан. Няма дракон, няма вълк, Аря му открадна славата. Да подвива коляно може той....
Регал и Дрогон не са умрели!

# 182
  • Чужбина
Сам чете за въпросния нож:

# 183
Елеонора 27,
Не е отправено към мен, но имам мнение.
Скрит текст:
Всеки персонаж има отредена роля в Играта на тронове.
Единственият образ, който подготвяха с цената на всичко да бъде "ултимат асасин" е Аря. Никой друг  от основните герои не премина подобно обучение.
Освен Неопетнените, които са отделна армия, под прякото командване на Денерис и нямат общо с дома Старк и... Хм.. Кармичната предопределеност, за която се загатва.
Азор Ахаи е линия от книгите, и мисля, че не е редно да се търси пряко в сериала. До момента не е споменавано за тази легенда - няма и да бъде, защото вече се обезсмисли.

Ха, не че знаех, че ще е тя... Да ме беше видяла как хлъцнах като я стисна за врата КнН...

# 184
  • България
Не е отправено към мен, но имам мнение.
Скрит текст:
Всеки персонаж има отредена роля в Играта на тронове.
Единственият образ, който подготвяха с цената на всичко да бъде "ултимат асасин" е Аря. Никой друг  от основните герои не премина подобно обучение.
Освен Неопетнените, които са отделна армия, под прякото командване на Денерис и нямат общо с дома Старк и... Хм.. Кармичната предопределеност, за която се загатва.
Азор Ахаи е линия от книгите, и мисля, че не е редно да се търси пряко в сериала. До момента не е споменавано за тази легенда - няма и да бъде, защото вече се обезсмисли.
Съгласна съм с това мнение.
–––––––––––––––––
Сега вече чакам истинската игра на тронове.
Битката между живите може да е по-кървава, за съжаление.

# 185
  • София
arte,
ооо не, не очаквам класически хепи-енд, но от ДиД всичко може да се очаква де...
Аз съм писал какво искам да стане. Старките да оцелеят (и четиримата, макар Бран да не е Старк вече, той и Бран не е ама карай  Laughing), да се счупи трона, да има нов строй. Ама не вярвам всичко да стане точно така, уф.
Абе ще видим какво ще измислят Simple Smile

Елеонора,
много ми се искаше да бях знаел предварително това което се случи и да се бия сега в гърдите ама пак ще се повторя/потретя. Не знаех. Бях изненадан от обрата, от решението. Но в хода на самия епизод не бях изненадан. Т.е. без изненада в изненадата. Виж аз съм го описал. Wink

Това което много искам да се случи извън ясния последен сблъсък в КЧ
Скрит текст:
Хрътката да се изправи срещу своя кошмар Планината. Много ми се ще и мисля, че ще го получим. Ще има пак фен сървис. Аря и Джендри да се вземат. Церсито да си го получи, но не от Аря (просто ей така, не че съм нещо против), а от Джайм или Тирион. Примерно Джайм я убива, а после се хвърля и той или пък Тирион разбира, че Церсито го е лъгала, че е бременна, а той заради това да е предал дори Дани и да я убие по някакъв абсурден начин като Тивин в тоалетната.
Дух да се появи отнякъде. Нимерия също.
Сив Червей и Мисандей да отпрашат в земите на Мисандей в Есос, тя нали спомена нещо такова, а Червейчето обеща да я заведе.
Сам да вземе и да напише една хубава книга за цялата тази история, а около него да припкат дечица.
И пр.

Grinning скромен съм, нищо повече  Twisted Evil

# 186
  • Чужбина
Арте, благодаря ти Hug

Ето ви репетицията с прехвърляне от ръка в ръка:

Мелисандра не обяви ли (по погрешка) Станис за Азор Ахаи във 2-ри сезон?

Ще търся.

# 187
  • Вестерос
АА е споменат и в сериала.

Каквото и да пишем за Дани и да я мразите, даде всичко от себе си в този епизод.

# 188
  • София
Факт  Peace

# 189
  • Чужбина
Супер Дани в 3-ти епизод.

Елеонора,
много ми се искаше да бях знаел предварително това което се случи и да се бия сега в гърдите ама пак ще се повторя/потретя. Не знаех. Бях изненадан от обрата, от решението. Но в хода на самия епизод не бях изненадан. Т.е. без изненада в изненадата. Виж аз съм го описал. Wink

smihesorry smihesorry smihesorry smihesorry

Извинявай, misunderstanding е! Екзалтирана съм още. И добре, че вие ме търпите, щото в реала всички ще ме помислят за луда, ако говоря онова, което пиша тук. Трая си и се правя на нормална.

# 190
Мелисандра беше... щедра... по отношение на титулуване и провъзгласяване за Принц на зората...
То беше Станис, после Джон, че даже и Денерис /принца или принцесата, било въпрос на превод... /.
Благодаря за клипчето с тренировката на Аря.
Всичко е /било/пред очите ни и скоро ще образува пълната картина.
Просто и гениално, вероятно... 🌺
Допълвам.
Азор Ахаи в книгите има различен бекграунд и за мен не е идентичен с Принца на зората, за чиято история в сериала не се споменава нищичко... Само че го има.

# 191
  • Чужбина
Я кажете, кой е това:

Моля някой да помага, за да разберем, дали това е камата на Регар.

# 192

Извинявай, misunderstanding е! Екзалтирана съм още. И добре, че вие ме търпите, щото в реала всички ще ме помислят за луда, ако говоря онова, което пиша тук. Трая си и се правя на нормална.
Елеонора, ако четеш в една от немските групи в ФБ това, което пишат там, ти си направо кротичка.
Такива яки коментари четох, че даже ме избива на смях, уж немците били студени и нам кво си.

# 193
Както и очаквах след промото - 'бой на негри  в тъмна нощ"
А изтеглих торента 2 gB, сега пак ще пробвам с този от 5 - дано да видя нещо - иначе -добре че са спойлерите да разбера какво да гледам

Разбирам, че са снимали 60 ноши, но не очаквах напрежението да идва от взирането какво виждам, не от самите сцени!

# 194
  • Чужбина

Елеонора, ако четеш в една от немските групи в ФБ това, което пишат там, ти си направо кротичка.
Такива яки коментари четох, че даже ме избива на смях, уж немците били студени и нам кво си.

Дай линк. Аз коментирам в бг мама, за да не ме помислят немците за пълна кукувица. Предпочитам сънародниците ми да ме мислят за nutcase, щото ще ми простят по-лесно.

Всичко ни е било пред очите:

Общи условия

Активация на акаунт