GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 67 544
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 875
Ма кой е казал, че искам Санса да се бие, нямам абсолютно нищо против да си стои в криптите, стига да си беше мълчала. А това, което й го каза Мисандей, трябваше да излезе от устата на Тирион, та и там същата работа спрямо Денерис очаквам.  Пък изрязаната сцена може хич да не е изрязана, а да е част от вариантите, които се снимат, че те може да са снимали и как се целуват с Денерис. ..Която пък не била полезна.. то ще падна от смях. Ако не беше нейната войска ЗХ щеше да бъде превзет за 5 мин, преди кракът на КН още да е стъпил там, ама не, Санса е полезната. Както и да е, да няма изненадани после. Щото, когато се чудиш защо някой прави това или онова,  замисли се кое е най-лошото което го мотивира, нали така казваше Учителя. Нямам нищо против Санса много ми е било криво, какво й се случва, както и съм се радвала на определени нейни постъпки, но към Джон не е справедлива. Даже Джон не ми е най-любимия герой, какво остава за Денерис. Харесвам си дебеланко – Сам, после е Джонито. За доверието няма да се повтарям, за мен от Санса към Джон го няма. За останалото излизам от спора, щото почти всички имат някакви качества, които харесвам. Ще изгледам и каквото стане.

1. Мисандей се намесва в частен разговор. Санса нищо лошо не каза за Дани. Просто повтори как стоят нещата - Тирион е в отбора на Дани, Санса не е там и няма да бъде.
2. Мисандей е в мазето на Санса. В личното й мазе. Гостът да си има уважението, ако обича. Никой не я е канил в Севера.
3. Missandei: Without the dragon queen we would all be dead already.
Me: Without the dragon queen the wall would still be standing. Wink
4. Всички видяхме колко лесно драконите бяха извадени от строя. Видяхме какво стана с дотраките. Видяхме и кой уби Нощния крал. Не беше Дани. Но това сладката Мисандей не го знае. Smile

# 1 876
Аз нещо не виждам с коя армия ще нападне, но сигурно ще измислят нещо.
Не, че не може през ноща с дракона да мине на една бомбардировка и готово Simple Smile

# 1 877

П.С. в книгите всички глави   на първа книга са озаглавени Дани
Сигурен ли си? Хайде пак провери. https://chitanka.info/text/1940-igra-na-tronove

# 1 878
Бързия влак, щом мислиш, че Санса не вярва на Джон - добре. Няма как да те убедим в обратното. 😀 Но Санса да мълчи в криптите? С Тирион си говореха просто. Той направи коментар за брака им, тя какво да мълчи като пукал ли? 😂😂 Отдавна свършиха дните на мълчащата Санса. Вече не е заложница в КЧ, а си е вкъщи. Нормално е да показва, че я е грижа за това вкъщи и за свободата и сигурността му.

# 1 879
Не знам защо всички не виждат очевидното.  Първо Джон имаше един дракон точно колкото и Дани. Второ на северняците им останаха повече хора от Дани. Трето ползват се с по-голям авторитет Четвърто - Тирион има топла връзка със Санса и добри вазиоотношения с Джон. Ако разбият Церсей, може Старките да се обърнат срещу Дани и  Тирион да е на тяхна страна. Но трябва Дани съвсем да психяса., за да я предадат едновременно Джон и Тирион

# 1 880
Така де. Това си го виждаха участниците,  но нямаха избор преди да се разправят с другата заплаха. Сега почва да става мазало. Все пак и малко хора умряха...можеше да е по просто...

# 1 881

П.С. в книгите всички глави   на първа книга са озаглавени Дани
Сигурен ли си? Хайде пак провери. https://chitanka.info/text/1940-igra-na-tronove

добре, извинявам се, не са. Ама пък  почти навсякъде я наричат Дани.

# 1 882
Изобщо не съм съгласна пе денерис не била направила почти нищо. Ако не беше армията  й, зомбитата щяха да са избили всички  и аря нямаше да има време да си лафи с мелисандра и изобщо да стигне до кн.

# 1 883
Не знам защо всички не виждат очевидното.  Първо Джон имаше един дракон точно колкото и Дани. Второ на северняците им останаха повече хора от Дани. Трето ползват се с по-голям авторитет Четвърто - Тирион има топла връзка със Санса и добри вазиоотношения с Джон. Ако разбият Церсей, може Старките да се обърнат срещу Дани и  Тирион да е на тяхна страна. Но трябва Дани съвсем да психяса., за да я предадат едновременно Джон и Тирион
Именно. Нещо обърка ли се, Дани ще действа както сметне за добре. А при нея решението в 90% от случаите е дракарис.

# 1 884
  • София
Всеки си свърши отлично работата в тази мрачна  жестока и неравнопоставена битка.
Биха се като отбор...и спечелиха.
Всички имаха един общ враг...
За следващата нещата са различни.
Крайната цел... ще се клонира в лични желания и интереси..

# 1 885
Изобщо не съм съгласна пе денерис не била направила почти нищо. Ако не беше армията  й, зомбитата щяха да са избили всички  и аря нямаше да има време да си лафи с мелисандра и изобщо да стигне до кн.

АКо не беше армията й КнН нямаше да си има леден дракон. *Валът нямаше да падне. Не и толкова лесно. Отбраната му можеше да продължи с месеци,  което щеше да даде време на Севера.
10 000 дотраки на  Дани ги избиха не за пет, а сигурно за две минути
Неопетнените не се оказаха особено ефективни, дали останаха сто души от 10 000? като се напъхаха в ЗХ бха останали само Сив червей и една малка дружинка.  Огньовете на Мел спасиха сигурно десет пъти повече хора.
всички основни бойци които видяхме бяха от Севера или разни герои като Джайм и Бриен. Бран привлече КнН върху себе си, Теон го отбраняваше, Аря го уби.

*Ако не бе Дани Джон въобще нямаше да прави опити да се помирява с Церсей и да ходи до Земите отвъд Вала.

# 1 886
Всички бяха максимално полезни, според възможностите си. Но имаха един общ враг, а сега не е ясно кой за кого е враг и кой, на чии цели пречи.

# 1 887
Ако опростим максимално нещата - първо трябва да се справят с Церсей, после с Дани. или Дани да се ожени за Джон.
За мен това не е нормално, трябваше битката с Другите да е над всичко друго, даже над битката с Цецка.

# 1 888
Дали ще се справят с Дани, зависи от действията и.

# 1 889
Не мисля, че сте съвсем справедливи Simple Smile . Но може би това е нормално.
Когато харесваме някого, не сме склонни да забелязваме недостатъците му.
И двете си искат своето.
Денерис е възпитана от брат си (май беше Визерион). 15-16 години и е набивано в главата, че родът и е кралски. Че тронът им се полага. Че са жертва на предателство.
Но тя реално не е имала любяща семейна среда.
Санса имаше. И виждаше как се управлява.
В първи сезон беше ужасно надменна. Срамуваше се от сестра си. Беше запленена от Джофри.
Мина време, докато започна да влиза в час. Нейните битки със сигурност ги води друг.
Денерис доста се вслушва в съветниците си. Иначе щеше да изпепели КЧ сто пъти до момента.
Освен това много помогна в битката с КнН. Влезе безрезервно с цялата си сила - това не може да и се отрече.
Но че обича да командори и тръгва малко с рогата напред - и това е вярно. Но не е непростимо. Все пак има дракони и армия момата.
Както и да е.
Нека всеки се наслаждава на сериала и на разговорите тук без лоши чувства Simple Smile.

Моята скромна прогноза:
Денерис няма да оцелее. Това ми е ясно.
Героинята на Е.Кларк е обречена. Всички обстоятелства и развития водят към смъртта и. Първо - тя не може да има деца. Няма да ни предложат такъв край - с владетел, неспособен да се възпроизведе. Второ - Джон е от нейната кръв. Това е предпоставка за сценариен сблъсък. Трето - тя е Майка на драконите. Когато драконите си отидат, ще загине и тя.
Вече как ще организират цялата работа, зависи от сценаристите. Дали ще е жертва на някое коварство на Церсей, или ще обезумее и ще даде повод за предателство - те са го измислили.
Просто се надявам на силен и оптимистичен финал.
И - ако може - Аря, Джон, Давос и Сам да оцелеят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт