GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 64 945
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 280
Церсей е изпята песен, за това не я коментираме, иначе и тя не е по-малко луда от Дани
За Санса и Мардж - въпросът е не само дали лъжеш, а как лъжеш и защо лъжеш. Показателно е, че Мардж хората я обичаха, а Дани забърка проблема в Робския залив имаше откровено хора, които я мразеха. В същото време лъжите на Церсей не хващаха вече дикиш.

П.С. вероятно защото го отъждествяват с една-единствена роля
Айде пак робския залив..
Иначе от поста ти излиза, че Санса и Марджери могат да лъжат, но им се прощава, другите двечки - не. Защото реално и петте (+Олена)  си имат своите основания да лъжат и мамят.

# 2 281
  • Чужбина
Защо актьорът,изиграл Джофри вече няма да играе?
Такава загуба!

Отказал се е! Ролята на Джоф го е отказала - такива клюки има.

Много е мразел Джофри и направо му се е повръщало от него.

Ето малко инфо:

https://debati.bg/pomnite-li-omraznia-kral-dzhofri-ot-igra-na-tr … nimava-v-momenta/

https://www.webcafe.bg/filmcafe/seriali/id_2025202559_Kade_se_iz … v_Game_of_Thrones

http://div.bg/%D0%9E%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D … l.a_i.189836.html

https://www.vibes.bg/proslushvaneto-na-jack-gleason-za-roliata-na-joffrey/

# 2 282
може да имат телепатична връзка ххахаха

# 2 283
  • Чужбина
Най-любимият ми момент в цялата история е "купуването" на неопетнените. Само заради това мисля, че Денерис е направила повече добро от всеки друг.

Сериозно?

За един Неопетнен свободата значи толкова, колкото шапката за шарана.

На такава свобода се насладиха Неопетнените, че накрая загинаха съвсем свободно изправени срещу зомбитата.

# 2 284
Церсей е изпята песен, за това не я коментираме, иначе и тя не е по-малко луда от Дани
За Санса и Мардж - въпросът е не само дали лъжеш, а как лъжеш и защо лъжеш. Показателно е, че Мардж хората я обичаха, а Дани забърка проблема в Робския залив имаше откровено хора, които я мразеха. В същото време лъжите на Церсей не хващаха вече дикиш.

П.С. вероятно защото го отъждествяват с една-единствена роля
Айде пак робския залив..
Иначе от поста ти излиза, че Санса и Марджери могат да лъжат, но им се прощава, другите двечки - не. Защото реално и петте (+Олена)  си имат своите основания да лъжат и мамят.

Не е само Робския, залив и Предела също, но в Робския залив Дани се оля за цял живот.
За Олена не съм казал нищо. явно имаш желание да ми извърташ думите.  не е въпросът за основанията. Въпросът е за последствията от лъжите - дали те са във вреда на други хора или не са. В Случаят с Марджъри лъжите й кротнаха Джоф, така че бяха в полза на хората, а в случаят с Дани тя обеща на  Неопетнените свобода и ги поведе на война за ЖТ, където измряха хиляди. Егати свободата! Обеща че ще се разправи с класите, пък не се отказа от трона.
От лъжите на Марджи реално пострада Джоф. ат лъжите на на Дани - десетки хиляди.

# 2 285
И аз мисля, че драконите "усещат" какво иска Дани от тях.

# 2 286
Тя им даде избор - да си ходят или да се бият за нея. И те избраха второто. Друг е въпроса, че тогава друг живот не познаваха и не е ясно къде щяха да отидат.

# 2 287
Неопетнените сами решиха да следват Денерис. А и войната беше на живите срещу мъртвите. Какво да правят неопетнените? Все едно да кажете, че Джон пусна свободния народ във Вестерос, само за да измрат

# 2 288
  • Чужбина
Само заради това мисля, че Денерис е направила повече добро от всеки друг.

А дали Джейми не е направил по-голямо добро на света?

Все пак е спасил доста повече хора от Данито.

Тя им даде избор - да си ходят или да се бият за нея. И те избраха второто. Друг е въпроса, че тогава друг живот не познаваха и не е ясно къде щяха да отидат.

Какво означава свободата за един Неопетнен? Нищо! Кръгло зеро!

# 2 289
  • София
Най-любимият ми момент в цялата история е "купуването" на неопетнените. Само заради това мисля, че Денерис е направила повече добро от всеки друг.

Сериозно?

Да

WTF!?!?!?

# 2 290
Дани имаше добри идеи. Но изпълнението и куца. Иска всичко сега и веднага, следователно много неща и се прецакват.

# 2 291
  • Чужбина
Скрит текст:

Сериозно?

Да

WTF!?!?!?

A fucking цитат от книгите на GRRM.

# 2 292
Не е лъжа, че Неопетнените не познават друг живот освен войната.
Дори и да бяха избрали да си тръгнат, вместо да следват Дани, къде щяха да се впишат, как щяха да живеят?
Обаче от тогава мина доста време - ето Сив червей иска да си живее с Мисандей на Наат.

# 2 293
Неопетнените са тотално осакатени емоционално, не биха се справили като свободни хора. (Е, червейчето е необходимото изключение). Карали са ги да убиват новородени пред майките им, отнели са им полът и какво ли още не. Не стават за други, освен за бойци и Данката много добре знаеше, че никъде няма да отидат. Тоя избор който тя им даде, не беше никакъв избор.

# 2 294
Айде пак робския залив..
Иначе от поста ти излиза, че Санса и Марджери могат да лъжат, но им се прощава, другите двечки - не. Защото реално и петте (+Олена)  си имат своите основания да лъжат и мамят.

Не е само Робския, залив и Предела също, но в Робския залив Дани се оля за цял живот.
За Олена не съм казал нищо. явно имаш желание да ми извърташ думите.  не е въпросът за основанията. Въпросът е за последствията от лъжите - дали те са във вреда на други хора или не са. В Случаят с Марджъри лъжите й кротнаха Джоф, така че бяха в полза на хората, а в случаят с Дани тя обеща на  Неопетнените свобода и ги поведе на война за ЖТ, където измряха хиляди. Егати свободата! Обеща че ще се разправи с класите, пък не се отказа от трона.
От лъжите на Марджи реално пострада Джоф. ат лъжите на на Дани - десетки хиляди.
Сериозно... Свали си розовите очилца - и петте са един дол дренки.

Общи условия

Активация на акаунт