GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 64 399
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 45
Стигнах до момента , в който Ренли подава ръка на Нед и дава страхотен и може би последен шанс, да се спаси и да раздели Церсей и Джофри,  но уви . Нед си е тъп и глупак, като си мисли, че всички са с чест и достойнство като него.

# 46
Виждам, че никой не гласува за Юрон. Що така, толкова добър човек. Simple Smile) Не доведе слонове, ама не е негова вината. :DDD

# 47
Стигнах до момента , в който Ренли подава ръка на Нед и дава страхотен и може би последен шанс, да се спаси и да раздели Церсей и Джофри,  но уви . Нед си е тъп и глупак, като си мисли, че всички са с чест и достойнство като него.
Да, щяха да разбият на пух и прах схемите на Кутрето.
А Нед, като си каза всичко на Церсей, нямам думи.

# 48
  • Варна
Между другото, Джон вярно не коленичи пред русокоска както си му е редът, защото като я нарече "кралице моя" беше ранен на легло. Но пък на срещата с Церсей пред всички заяви категорично, че се е заклел в служба на кралица Денерис.

Нед беше тъпак и половина, когато предупреди Церсей и после два пъти по-глупав, че отхвърли офертата на Ренли. И си плати.

Много ме накефи Санса и Аря как изработиха Кутрето, мога да я гледам тая сцена безброй пъти.

# 49
  • София
Мисля, че е време Джора да умре. Толкова е нещастен горкият, ще е милост да го избавят от мъките му.
Не ме линчувайте, Санса не мога да я трая. От малка беше глезена пикла, която само за себе си и принц чарминг мислеше и живееше. После с акъл можеше да прокопса, но тя рева "спасете ме" и като се появи спасител тя се фръцна "а не ще ме женят за русата роза". И пак сама се насади заради поредния рус принц чарминг. Ми ще реве после, то една грешка колко пъти да правиш и все да те съжаляват.

Изкефи ме мнението на Джон за умствения капацитет на Санза. Или помня грешно, или той се опита да се посмее с Ария на гърба на Санза, ама Ария му го секна.

# 50
Нед беше тъпак и половина, когато предупреди Церсей и после два пъти по-глупав, че отхвърли офертата на Ренли. И си плати.

+ , че изпя абсолютно всичко на Кутрето , че трябвало Станис да заеме мястото , тоест един вид предава Ренли , и подкопава себе си и семейството. А тва за Церсей мале мале , всеки нормален човек тря се сети,че всяка майка ще убие за децата си , а тоя  намери кого да заплаши !
Мисля, че е време Джора да умре. Толкова е нещастен горкият, ще е милост да го избавят от мъките му.
Не ме линчувайте, Санса не мога да я трая. От малка беше глезена пикла, която само за себе си и принц чарминг мислеше и живееше. После с акъл можеше да прокопса, но тя рева "спасете ме" и като се появи спасител тя се фръцна "а не ще ме женят за русата роза". И пак сама се насади заради поредния рус принц чарминг. Ми ще реве после, то една грешка колко пъти да правиш и все да те съжаляват.

Изкефи ме мнението на Джон за умствения капацитет на Санза. Или помня грешно, или той се опита да се посмее с Ария на гърба на Санза, ама Ария му го секна.

Джора много искам да оцелее , кефи ме. За Санса и аз съм съгласна, от самото начало ме дразни супер много , за мен е едно недорасло момиче и супер разглезена кифла , която живее в измислен за нея свят.

# 51
Санса отдавна не е същото момиче от 1 сезон. Поумня сериозно и се научи.
Джон според мен се опитваше да опипа почвата с Аря, като се държи с нея , както преди години, но бързо разбра, че нещата не са същите.

# 52
Някой спомена за Дотраките , ей много ме кефи Дрого.. жалко , че умря. Наистина в сравнение с всичките сезони , Дани е влюбена истински само в Дрого. Само при тях им се получаваха нещата.

# 53
Благодаря за новата тема!

Съжалявам, че сериалният Тирион не е с оригиналната си коса. Платинено-рус като Денерис, с един черен кичур (от Дорнската баба  Twisted Evil). И очите му са различни- черно и зелено, пак срещано в род Таргариен. Само чакам да го признаят драконите. Дано оцелее.

ЧУдя се да ставам ли рано, че ако чуя нещо в градския транспорт или на работа, ще побеснея....
Но като си помисля как се подух от рев с Ходор от сутринта.... Cry

Дани не беше вклюбена в Дрого. Стокхолмски синдром се казва това.

# 54
  • Варна
Аз, аз съм им фенка. Има там един висок, който ходи по петите на русокоска, като телохранител, с гримирани очи, мноооого ме кефи. И страхотно се бият, особено на гърба на конете.

А Старките са интересна фамилия, сега се замислих. Имат си крал на Севера (Санса и Аря го имат за брат), имат си Триока врана, имат си Безлика. Другите семейства нямат такива "екстри".

# 55
Аз, аз съм им фенка. Има там един висок, който ходи по петите на русокоска, като телохранител, с гримирани очи, мноооого ме кефи. И страхотно се бият, особено на гърба на конете.

А Старките са интересна фамилия, сега се замислих. Имат си крал на Севера (Санса и Аря го имат за брат), имат си Триока врана, имат си Безлика. Другите семейства нямат такива "екстри".
Как няма да имат тези екстри , когато толкова много си изпатиха и израснаха най - вече като личности и герои , заради грешките на Нед и Кат. Ако не бяха те , може би сега никой от тах нямаше да е толкова израснал,  Аря нямаше да е Безлика , Бран нямаше да е врана. И знаете ли ? Точно заради Нет и Кат, мечтите на всяко едно от децата се сбъднаха , но в буквален смисъл. Аря не искаше да е дама - стана убийца. Санса искаше да е лейди - върна й се стократно , но не по представите й. Сега е лейди с чест , уж. Джон искаше да е лорд - сега е, макар и че вече си загуби живота веднъж.  Рикон искаше да е див и свободен  - сега дивее и тича свободно в други земи , недостъпни за живите. Бран искаше да е магьосник като в приказките с всякакви вълшебства - сега е триока врана.
Ето защо,  човек трябва да внимава какво си пожелава , защото всяко желание и т.н. се плаща ниска или висока цена за това , за да го получиш.за някой цената даже е непоносима.

# 56
  • Варна
Моля ви, като изгледате серията рано сутринта, пишете тук, колкото и да е скрит текстът! Чакам с нетърпение да прочета.

# 57
Джора много искам да оцелее , кефи ме.
Ще оцелее, през всичките сезони си мислех, че няма, ама вече съм на друго мнение. Може дори да намери щастие в нещо.

# 58
  • Варна
Гласувах че Санса ще е последния оцелял. Пристрастна съм, любимка ми е в книгите. Тази сериалната не я познавам толкова добре, надявам се, че под "бронята на лейди" се крие моето момиче.

# 59

Как няма да имат тези екстри , когато толкова много си изпатиха и израснаха най - вече като личности и герои , заради грешките на Нед и Кат. Ако не бяха те , може би сега никой от тах нямаше да е толкова израснал,  Аря нямаше да е Безлика , Бран нямаше да е врана. И знаете ли ? Точно заради Нет и Кат, мечтите на всяко едно от децата се сбъднаха , но в буквален смисъл. Аря не искаше да е дама - стана убийца. Санса искаше да е лейди - върна й се стократно , но не по представите й. Сега е лейди с чест , уж. Джон искаше да е лорд - сега е, макар и че вече си загуби живота веднъж.  Рикон искаше да е див и свободен  - сега дивее и тича свободно в други земи , недостъпни за живите. Бран искаше да е магьосник като в приказките с всякакви вълшебства - сега е триока врана.
Ето защо,  човек трябва да внимава какво си пожелава , защото всяко желание и т.н. се плаща ниска или висока цена за това , за да го получиш.за някой цената даже е непоносима.
Бран искаше да е рицар. Поне в началото това си спомням. А Джон искаше да е Старк и му се получи за малко. Сега вече е Таргериан.

Общи условия

Активация на акаунт