GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 228
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 225
Хахахах

Скрит текст:
Let's take a moment to thank Melisandra for lighting up the trench and allow us to watch the battle
GrinGrinGrin

# 226
  • HH
Аз, лудата го гледах втори път.

Скрит текст:
В криптата, Тирион целуна ръка на Санса. И после тръгна.
И КН и Бран си говориха, искам да знам какво си мислеше. Бран да я отвори тая уста най-после.

Мечът на Тарли не носи късмет. Измряха и Тарли, сега и Мормон. Дано да се изгуби завинаги.

# 227
В момента си свалям серията от Замунда, остават още 5 минути. Нетърпението ме гони.
3 минути

Леле на 22 минута съм, а през половината време нищо не се вижда и вината не е в компютъра!
32 минута - дотук два смислени ефекта
Скрит текст:
Мелисандра като запали рова към 20 минута и с Бран и КНн - в 31-31 минута
през половината време е
Скрит текст:
бой на негри в тъман нощ. Санса като слиза в критата от брадичката нагоре нищо не виждам. Зомбитата изобщо не ги различавам, половината умиращи не разбирам кои са.

Рядко съм бил толкоз разочарован. Засега продължавам гледането, но стандартите ми рязко паднаха

Е най-после 41 минута - битката на живота ми
Скрит текст:
Дани и Джон се сблъскват с КнН в във въздуха

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 13:28 от Лорд Сняг

# 228
Изгледах го.
Скрит текст:
...
Та вече започвам и да се чудя. Мелисандра защо възпламени само дотракските оръжия?
Скрит текст:
За да не ги опърлят тези отзад. Smiling Imp

# 229
Хахахах

Скрит текст:
Let's take a moment to thank Melisandra for lighting up the trench and allow us to watch the battle
Скрит текст:
Когато Мелисандра запали оръжията, точно това ми хрумна - може би сега ще се види нещо, ама не. :DDD

# 230
Епизод 4
Скрит текст:

# 231
Изгледах го.
Скрит текст:
...
Та вече започвам и да се чудя. Мелисандра защо възпламени само дотракските оръжия?
Скрит текст:
За да не ги опърлят тези отзад. Smiling Imp
Скрит текст:
Не че им помогна много ...:DD

# 232
  • Чужбина
Приятели, дайте да я разгадаем въпросната:

Скрит текст:
кама

Скрит текст:
Възможно ли е да е част от меча на АА?

# 233
  • България
Скрит текст:
Санса е хубава и умна, но не може да поведе хората в битка, ако се наложи.
Скрит текст:
Отглеждана е за съпруга. Точно- отглеждана. Във времена на битки, заговори и близък бой с врага не са учили дъщерите си как да се съпротивляват. Някъде бях чела, че са го правели, за да не ги избиват победителите. Че то голяма полза да ги насилват, поробват и т.н.
Но, въпреки възпитанието си, Санса почти до последно остана навън при хората си. И правилно слезе в криптата, за да не се занимават да я пазят.
Има време да се обучи да държи оръжие. Млада е още. И осъзна пропуска във възпитанието си. Това е важното.

# 234
Скрит текст:
Не че им помогна много ...:DD
Колкото-толкова.
Скрит текст:
Иначе Иванчо и Данчето (+ ние, нещастните зрители) съвсем нищо нямаше да видят от нападението на първата вълна.

# 235
Скрит текст:
Мернах мнение, че сега Дух е като котката на Шрьодингер. :DD

# 236
Приятели, дайте да я разгадаем въпросната:

Скрит текст:
кама

Скрит текст:
Възможно ли е да е част от меча на АА?
Тц. Нали ти сложи картинката, на която Сам чете в древните книги и там я има. Ми прочети отстрани в описанието какво пише (не, че е кой знае колко много или дава конкретна информация, ама може да се тръгне от там).

# 237
  • България
Изгледах го.
Скрит текст:

Скрит текст:
Сигурно е изтощена. Сигурно точно затова и умря. Все пак силите ѝ не са безкрайни.
Едва възпламени рова.

Скрит текст:

Много ме кефят магиите , честно !
В началото,  много ми хареса , че Мелисандра наистина помогна и направи магиите с огъня , защото бяха обречени и нямаше да запалят рововете. Жалко, че огъня не спира мъртвите, а мислех, че умират от огъня. Другото , което ми направи много силно впечатление е , че Мелисандра  знае повече и помага повече като вещица , отколкото Бран , като врана. За мен Бран е много безполезен, защото нищо не знае.
Скрит текст:
И аз харесвам магиите, нали затова се води фентъзи. Исках още повече магия, по-малко човешки жертви, ама кой ни пита.

# 238
Скрит текст:
Сигурно е изтощена. Сигурно точно затова и умря. Все пак силите ѝ не са безкрайни.
Едва възпламени рова.
Сигурно е така.
Ама защо й трябваше да ходи до Волантис? Не я искат на север, да стои на юг.

# 239
  • Чужбина
Скрит текст:
Мернах мнение, че сега Дух е като котката на Шрьодингер. :DD

Хахаха, хареса ми това!

"Simultaneously both alive and dead"

За
Скрит текст:
Камата

Сам чете в Цитаделата за Егон Завоевателя и отстрани има нарисувата същата
Скрит текст:
кама
.

Тц. Нали ти сложи картинката, на която Сам чете в древните книги и там я има. Ми прочети отстрани в описанието какво пише (не, че е кой знае колко много или дава конкретна информация, ама може да се тръгне от там).
На кое описание?

Общи условия

Активация на акаунт