GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 276
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 270
  • Чужбина
Ох, прекрасна игра на Иън Глен. Имам чувството, че самият той е умрял. Обичам го просто.

И тая тишина, а? Тишината ме побърка мене...

# 271
  • Варна
Не си блъскайте главите, нали ДиД снимат предисторията там всичко ще стане ясно. Нищо лично, просто бизнес. Simple Smile

# 272
Скрит текст:
Момента когато мъртвите спряха пред огъня и просто чакаха също беше смразяващ.

# 273
Скрит текст:
Скрит текст:
А решението как да преминат през огнения ров май го бях гледала в "Спартак - кръв и пясък".

# 274
  • Вестерос
Дали Мартин им е казал за героя , който
Скрит текст:
уби НК накрая, за Аря?
Все пак 100% той им е казал за Ходор, за възкръсването на Джон и няколко други момента. Да казаха, че преди 3 години са решили кой ще е, но може да пропускат да кажат, че преди 3 години Мартин им е казал кой ще е.

# 275
  • Чужбина
Скрит текст:

Уникално беше направено. И пак казвам ... тая тишина ... е ужасяваща.

Скрит текст:
Всички бяха пребледнели от страх, но не се виждаше от тъмнината. Дори Сив Червей имаше сълзи в очите

# 276
  • Варна
Скрит текст:
уби НК накрая, за Аря?
Все пак 100% той им е казал за Ходор, за възкръсването на Джон и няколко други момента. Да казаха, че преди 3 години са решили кой ще е, но може да пропускат да кажат, че преди 3 години Мартин им е казал кой ще е.
В книгите няма КнН.

# 277
Скрит текст:
уби НК накрая, за Аря?
То за Джон от книгите не е много сигурно това възкресяване в този му вид. Там си имаме един синьокоско боядисан.

# 278
  • Чужбина
И аз така мисля, Тифъни. Умишлено не се казват тия неща, защото всички чакат книгите, т.е. всичко, което идва от Мартин, е спойлер за книгите.

Иначе и Хексе е права, че трябва да има история за прикюъла. Но тоя прикюъл очаквате ли да има голям успех изобщо?

# 279
  • България
Но тоя прикюъл очаквате ли да има голям успех изобщо?
Не съм фен на предисториите.
Живея и умирам с героите.

# 280
  • Вестерос
За сега нямаме КН в книгите...

# 281
  • Варна
За сега нямаме КН в книгите...
Продуцентите казаха, че си е тяхна хрумка.

# 282
  • Варна
И мен не ме вълнуват предистории.

# 283
  • Чужбина
Да засега ...

Да си кажа абсолютно честно ... Дани беше супер в тая серия. Даже страхотна беше!

# 284
  • Вестерос
Да си признае кой ми е докладвал последователните два поста от снощи или просто някой няма работа и си чете наред... супер буквалистко, нямам думи. Очаквам да ми редактират или изтрият и поста.

Мен много ме вълнуват предисториите, как е било с подробности, за да се стигне до тук. каква е била истината.

Общи условия

Активация на акаунт