GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 010
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 615
  • България
Аря за мен е тотален фейк.
АА според книгите е:
роден в  земя на сол и дим (Бурен Край), Таргариен, месия с мисия, човек който трябва да убие своя най-скъп човек. Аря не е нито едно от четирите неща. Родена е в ЗХ, Старк е, мисията и да убива, а не да спасява човечеството, не е убила любим човек.
Е, браво! Тъкмо се успокоих от написаното за очите на Санса и ти пак дърпаш дявола за опашката Sad.
https://www.imdb.com/name/nm3849842/mediaviewer/rm4092139520

# 616
  • Бургас
Още съм разтресена от вълнение.
Моите в къщи ме обявиха вече за луда.Сиреч превъртяла домакиня на средна възраст.Само вие тук дами на всякакви възрасти ще ме разберете.
Като се успокоя утре ще пиша.
Гледали сте "13 воин" с Шариф и Бандерас?
Там имаше такава линия на сюжета-убий Главатаря и те сами ще паднат.Напомни ми този филм.
Утре ще ви изчета! Hug

# 617
Моарейн, спокойно. Аря няма да убие Санса, вече няма и нужда да жертва нещо.

# 618
Джиндър всичките пророчества на Мартин се изпълниха, освен тези които тепърва има да се изпълняват
за АА е казано на много места, че е героят който е повел хората и е победил Другите и че на него дължим настъпването на Зората. Ако дължим убийството на КнН на Аря, значи зората ще настъпи заради нея, т.е. тя е АА.

# 619
  • Вестерос
Давос размахваше, за да може Дани или Джон да запалят обръча, но не го виждаха, заради снежната буря, после се издигнаха над облаците. Затова Мелисандра го запали, за да се забави атаката, затова и неопетнените останах навън, за да забавят атаката.

# 620

Greatest Of All Times

# 621
  • България
Моарейн, спокойно. Аря няма да убие Санса, вече няма и нужда да жертва нещо.
Дано, че още не мога да прежаля Лиана Мормонт. Sad.
Иска ми се поне едната от двете ми любимки да остане жива.

# 622
Някой чел книгите може ли да ми обясни защо Чедата са създали ББ?

# 623
  • Вестерос
Джони, кои точно пророчества се изпълниха, я припомни? Тези на Мартин

# 624
Според мен е крайно време да започнат да умират от "добрите" герои. И то не един -двама, а поне пет-шест главни герои наведнъж

# 625
Още съм разтресена от вълнение.
Моите в къщи ме обявиха вече за луда.Сиреч превъртяла домакиня на средна възраст.Само вие тук дами на всякакви възрасти ще ме разберете.
Като се успокоя утре ще пиша.
Гледали сте "13 воин" с Шариф и Бандерас?
Там имаше такава линия на сюжета-убий Главатаря и те сами ще паднат.Напомни ми този филм.
Утре ще ви изчета! Hug
То и Hевидима заплаха сме гледали. Wink

# 626
  • Вестерос
Не се знае. В книгите не пише кой ги е създал. Това видяхме в сериала.

# 627
Там е работата, че  в Тринайстият войн като убиха Главатаря не умряха, защото остана жива Вещицата-Майка, която ги създаваше. Именно нея трябваше да убие Бандерас.

# 628
Не се знае. В книгите не пише кой ги е създал. Това видяхме в сериала.
В сериала обясняват, че са искали да се предпазят от хората. Но нещата са се объркали и НК станал неуправляем.

# 629
  • Бургас
Първо убиха там Вещицата,а после Главатаря и нито един от тях не беше убит от Бандерас. Grinning

Много ме е яд за Джора!Предпочитам Данка да беше умряла!

Общи условия

Активация на акаунт