GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 906
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Вестерос

# 1 006
  • България
Моарейн все тая. Нед цяла живот беше баща за Нед, остави биологичните понятия. Джон го усеща като баща.  Важното е, че не може да се ожениш за човек, когото толкова много мразиш.
Освен това Джон отиде на Вала по собствено желание, Нед нямаше желание да го изпраща там. А и не е да имаше безкрайни опции. Точно за това му решение не го обвинявам.
♥ HAPPY ♥, вече ти е отговорила, но като се обръщаш към мен да си кажа и аз- точно Джон с неговото чувство за дълг може да направи много неща.
Ако ще оставим "биологичните понятия", Джонката не беше много щастлив, че са го лъгали, така че ще е по-добре да не забравя факта, че Нед му е вуйчо.
За Нощния страж- Нед подтикна Джон към това решение, а и точно същия Нед оряза опциите за племенника си.

# 1 007
  • Вестерос
Не го е подтиквал, Джон сам искаше да замине с Бенджен.

# 1 008
  • България
Подтикна, одобри, насочи, приветства това решение.
Както искаш го наречи, но не го спря, даже напротив.
Плюс заклеймяването му, като "копеле", което затваря възможностите пред Сняг за много неща, включително и добър брак с някоя лейди.

# 1 009
Защото така можеше да го защити по някакъв начин....

# 1 010
  • България
Понякога е по-добре да си мъртъв, отколкото така "защитен".
Това не е Дорн или 21ви век на планетата Земя във все още бяла държава.
Особено за човек на честта, като Джон.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 23:50 от МоарейнД

# 1 011
  • Вестерос
Е не е вярно, не го е подтиквал, насочвал. Да може да се е съгласил с решението на Джон, но одобряване не е равно на насочване и подтикване.

Малко снимки от серията
Скрит текст:

# 1 012

И аз мисля като Бътерфлай.
Нед знаеше колко зле се държеше Кат, дори когато Нед беше в Зимен хребет. Не ми се иска да си представям как би се държала в негово отсъствие...
Не че на Вала бяха много гостоприемни де, но поне имаше защита от Робърт, ако евентуално беше разбрал истината за произхода му.

Нямам търпение и аз да дойде понеделник. Постоянно са ми в мислите.

Относно убиването на Церсей, ако има такова, дано е Санса.
Почнах да гледам отначалото... само на какво я подложиха в този Кралски чертог и Джофри , и Церсей..😫

И аз така, Кит. 🤣

# 1 013
  • Вестерос
Aз се сетих, че ми лисваше обяснението за символите , които оставяха, ей така в нищото остана и това

# 1 014
  • 221B Baker Street

# 1 015
Aз се сетих, че ми лисваше обяснението за символите , които оставяха, ей така в нищото остана и това

За спираловидния символ не мисля, че имаше какво повече да обясняват - символа на създаването на КнН.
Обаче за показания още в първи епизод, и аз не открих обяснение.

# 1 016
  • България
Е не е вярно, не го е подтиквал, насочвал. Да може да се е съгласил с решението на Джон, но одобряване не е равно на насочване и подтикване.
Да, никак. Само в малко в стил "добро куче" и похвала пред строя:
Скрит текст:

Ако  мислеше за Джон, можеше да го признае за свой син, както направи Болтън с Рамзи.

# 1 017
  • Вестерос
Не може да го признае, първо не е и второ е по-голям от Роб и ще го измести

# 1 018
Тези поощрителни думи на Нед , са чак след като Джон вече беше решил на 💯 , че ще тръгва с Бенджен. Какво трябваше да му каже?
 И откъде накъде да го признава за законен син, след като не му е ? Джон нямаше да в това , което е сега, ако не беше живял като Сноу.

# 1 019
  • България
И откъде накъде да го признава за законен син, след като не му е ? Джон нямаше да в това , което е сега, ако не беше живял като Сноу.
Съдбата реши да се намеси, иначе Джон щеше да си отвиси на Вала.
Законният наследник на ЖТ, замонашен далеч на Север.
Страхотно си изпълни обещанието към сестра си "честният" Нед. Едва ли Лиана е имала точно това предвид за детето си.
Какъв друг избор има едно копеле, родено на Север, в знатен род, но непризнато от баща си?
И особено, ако това копеле е гордо, като Джон.
Защото за пред хората Нед е баща на Джон.

Общи условия

Активация на акаунт