GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 070
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 140
Аз очаквам отворен край на филма.

# 1 141
Аз очаквам отворен край на филма.
Много ще е тъпо да има отворен край , при положение ,.че е последен сезон !  По-добре да затворян края и да приключат с историята подобаващо !

# 1 142
  • София
Има теория, че Бенджен е знаел за произхода на Джон. Изводът се прави от разговор между двамата в първи сезон, когато Джон му казва, че иска да се присъедини към Нощен страж.
Бенджен се опитва да го разколебае като му казва, че това означава да се откаже от много неща, включително от това да има деца. Джон отговаря, че не иска да има деца, а Бенджен отвръща: Щеше да искаш, ако знаеше какво означава това.
И тъй като самият Бенджен няма деца, е ясно, че не говори от личен опит, а може би има по-дълбок смисъл в думите му.

Не че има голямо значение, но може и да е така.

# 1 143
Няма да е отворен. Бяха потвърдили, че ще видим окончателен край, но не знам на кое интервю точно. Назад в темата някой писа.

# 1 144
# 1 145
Брон срещу... охранителя на Церсей...
Уха...

По-скоро Хрътката срещу Грегор-брат си. Това се заяви в сцената мисля края на 7ми сезон, последен епизод, когато се събираха с Церса да й покажат мъртвото зомби. Тогава според мен Хрътката си го заплю, един вид кото отмъщение за изгореното лице и за държанието му към него като цяло.

# 1 146
Джайм, според мен, е идеален за лорд командир на Вала.
С тази дупка на Вала се съмнявам да има смисъл от Нощните стражи. Нали уж бродниците вече са аут, заедно с магията на Вала. Иначе, ако оцелее - да, става за лорд-командир на остатъка от Вала, ако решат да възстовят функцията му.
Другия вариант, пак ако остане жив, е да се заеме с управлението владенията на Ланистър,  да му дадат жена (Бриен?) и да продължат рода.

# 1 147
Кат мразеше Джон Сноу не просто така, а защото мислеше, че е дете на Нед и виждаше в него провала си като съпруга. Че мъжът й е отишъл при друга жена, че и дете от нея е имал. Няма никаква логика тя да Мрази Джон Сноу просто ей така, ако знае, че той не е копеле на Нед и тя не е застрашена по никакъв начин - нито реномето й, нито децата й.

По-скоро Нед не й е казал, защото е решил да не казва абсолютно на никого. Един да се изпусне неволно и детето умира. Кат нито щеше да го мрази, нито да го убие.

# 1 148
Кат мразеше Джон Сноу не просто така, а защото мислеше, че е дете на Нед и виждаше в него провала си като съпруга. Че мъжът й е отишъл при друга жена, че и дете от нея е имал. Няма никаква логика тя да Мрази Джон Сноу просто ей така, ако знае, че той не е копеле на Нед и тя не е застрашена по никакъв начин - нито реномето й, нито децата й.

По-скоро Нед не й е казал, защото е решил да не казва абсолютно на никого. Един да се изпусне неволно и детето умира. Кат нито щеше да го мрази, нито да го убие.
А, ако знаеше можеше да пробва нещастен случай. Той е заплаха за живота на децата и, като дете на Регар Таргериън. Излезеше ли тайната наяве, рода Старк си заминава като изменници/предатели, тайно отглеждащи претендент със сериозни претенции за трона.

# 1 149

И аз съм я чувала тази теория, но едва ли професионалисти биха допуснали лични отношения да бъркат работата им. А и reddit не мисля, че е надежден източник. Спойлерити за 2 и 3 епизод бяпа пълна измислица.

# 1 150
  • Вестерос
Спойлерите за 2 епизод се потвърдиха почти всичките , които пуснах. Не знам дали са били от редит,от фб ги взех.

# 1 151
Когато Нед и Джон се разделиха, думите на Нед бяха: "като се видим следващия път ще поговорим за майка ти"
Кат мрази Джон, но при едно боледуване от треска все пак се е грижела за него. Нещо в този контекс беше във втори сезон. Ама не помня на кой го сподели.

# 1 152

А, ако знаеше можеше да пробва нещастен случай. Той е заплаха за живота на децата и, като дете на Регар Таргериън. Излезеше ли тайната наяве, рода Старк си заминава като изменници/предатели, тайно отглеждащи претендент със сериозни претенции за трона.
Не вярвам Кат да тръгне да убива бебе, но да прави някакви схеми с него - да.

# 1 153
# 1 154
  • Варна
Бриен е също последната от рода си. Трябва и мъж без родословие.

Общи условия

Активация на акаунт