GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 918
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 260
  • България

Пепел ти на устата Satisfied.
Без демокрация във фентъзитата, моля!
Искам седем независими кралства.
Аз пък искам дракон. С пепелта ще се оправя. Шегата настрана - представяш ли си 7+1 воюващи кралства помежду си.... Smiling Imp чичо Мартин под пари ще остане.
Еха, представям си Simple Smile.
Скрит текст:
Не че обединеното кралство е много спокойно и мирно. Satisfied

# 1 261
Трона и стана фикс идея на Дани.
Кой беше казал, че тези които умишлено преследват властта, никога не я получават или я губят?
Ако и беше фикс идея, нямаше да се размотава на север. Директно с трите дракона в КЧ, изненадващо опърляне на Церси и тайфата и в двореца, дотраките и неопетнените с корабите идват до сушата, от там беж към КЧ и трона е неин. После щат не щат ще я признаят.
Истината е, че изборът и беше или при дош халеен, или към Вестерос. Никога не е имала амбиции да управлява в Есос, беше просто етап от пътя към Седемте кралства.
Тя щеше и да го направи, ако Тирион не беше я разубедил, защото много невинни щяха да умрат. Нямам съмнения, че без съветниците си щеше да изгори всичко и не Вестерос, ами целия свят щеше да подчини.
В Есос пък колко разруха пося, не ми се мисли. Не я искам за кралица и това е. За мен е неподходяща и твърде импулсивна.

# 1 262
@ Аниш, точно защото й стана фикс идея трона отиде във Вестерос. можеше да си строи в Робския залив и да си кука там. Изживяваше се като някаква кралица, майка на народите или нещо такова.
Не. Фикс идеята беше да се прибере във Вестерос. Но пък всички покрай нея я нахъсваха да вземе трона.

# 1 263
  • София
Да, актрисата е грозновата и бездарна. Денерис трябва да има по- фини черти. А не челюст на булдог и кофти перука.
И на мен ми е доста противна героинята и наистина вероятно е заради актрисата.

# 1 264
  • София
И аз искам Денката на трона, никой друг не го заслужава. Бори се със зъби и нокти за него. Явно само аз не я виждам като фанатик и куку и психопат, каквато я виждат доста хора като чета. Чак се чудя един сериал ли гледаме 🤣🤣 Визуално също ми е най-сладката от всички жени. Ама то това си е въпрос на вкус. Вярвам всички са красавици тук във форума.

# 1 265
Я - кои са принц Доран и Джора. Гледах небесното царство само преди дни, но не ги видях.

П.С. по-добри са битките нали?
П.П.С. снощи гледах как са правили ефектите на Т-1000 в Терминатор 2, а тогава дигиталните ефекти, едва са навлизали. Стори ми се много интересно.
......
Церсей ако я спипа Дани - директно на Кибърн. Да и прави лоботомия.

Доран беше дясната ръка на Саладин, а Джора се появи накрая като Ричард Лъвското сърце. Познах го само по гласа иначе нямаше да го позная. Битките са по-добри, по-логични и се виждаше мащаба.

# 1 266
Денерис иска власт, обаче когато можеше да я има, какво направи? Мен не ме интересува какво говорят, а какво правят, когато наистина е важно.
Какво направи ли?
Изпрати Джон и сие на безмислен зомби лов, за да докажат на Церсей, че има живи-мъртви, за да сключат примирие. Дани се страхуваше за земите, които беше извоювала и без примирие нямаше да тръгне.
А после НК получи и дракон.

Напротив, никого не е изпращала. Върни назад лентата и ще видиш, че тази "брилянтна" идея си беше изцяло на Джон  и тя я подкрепи. Което само показва колко са наивни и двамата. Там Тирион трябваше да се намеси и да каже, че няма смисъл, но не го направи..
Денерис имаше ресурса да разбие всичко и всички и да си вземе трона, тогава и златна дружина нямаше още.

# 1 267
@ Аниш, точно защото й стана фикс идея трона отиде във Вестерос. можеше да си строи в Робския залив и да си кука там. Изживяваше се като някаква кралица, майка на народите или нещо такова.
Не. Фикс идеята беше да се прибере във Вестерос. Но пък всички покрай нея я нахъсваха да вземе трона.
Кой я е нахъсвал? Визерис искаше трона, но когато умря, Дани реши, че е наследницата и трябва да го спечели обратно. Не я обвинявам, но по пътя направи много грешки.
Ако я бях видяла като добра кралица, щях да я подкрепям, но няма такова нещо.
А Емилия ми една от любимките. Не е за вярване колко много харесвам актрисата, но персонажа - не. Обикновено е обратното при мен.

# 1 268
И аз искам Денката на трона, никой друг не го заслужава. Бори се със зъби и нокти за него. Явно само аз не я виждам като фанатик и куку и психопат, каквато я виждат доста хора като чета. Чак се чудя един сериал ли гледаме 🤣🤣 Визуално също ми е най-сладката от всички жени. Ама то това си е въпрос на вкус. Вярвам всички са красавици тук във форума.
Въпреки, че не ми е любим персонаж, аз също не я виждам като фанатик, куку и психопат. Впрочем като се има предвид какъв поглед метна Санса на Рамзи, преди да го наръфат животинките, за нея също може да се каже, че е прихванала/и харесва едно-друго от влеченията на бившия и съпруг, който беше завършен психопат.

Кой я е нахъсвал? Визерис искаше трона, но когато умря, Дани реши, че е наследницата и трябва да го спечели обратно. Не я обвинявам, но по пътя направи много грешки.
Ако я бях видяла като добра кралица, щях да я подкрепям, но няма такова нещо.
А Емилия ми една от любимките. Не е за вярване колко много харесвам актрисата, но персонажа - не. Обикновено е обратното при мен.
Баристан, Джора, Тирион, Варис. Всички я убеждаваха, че е кралица по право. Е, имаха си и те някакви идеи да спечелят покрай това. Неприятното е, че и четиримата са различни като един вид учители/съветници. А и си падат идеалисти донякъде.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 18:00 от Аниш

# 1 269
Денерис иска власт, обаче когато можеше да я има, какво направи? Мен не ме интересува какво говорят, а какво правят, когато наистина е важно.
Какво направи ли?
Изпрати Джон и сие на безмислен зомби лов, за да докажат на Церсей, че има живи-мъртви, за да сключат примирие. Дани се страхуваше за земите, които беше извоювала и без примирие нямаше да тръгне.
А после НК получи и дракон.

Напротив, никого не е изпращала. Върни назад лентата и ще видиш, че тази "брилянтна" идея си беше изцяло на Джон  и тя я подкрепи. Което само показва колко са наивни и двамата. Там Тирион трябваше да се намеси и да каже, че няма смисъл, но не го направи..
Денерис имаше ресурса да разбие всичко и всички и да си вземе трона, тогава и златна дружина нямаше още.
На Джон му хрумна идеята, защото видя, че без примирие с Церсей, Дани няма да тръгне с тях. На него драконите му трябваха, не празните обещания на Церси.
Имаше ресурсите, но да нападне КЧ означаваше много невинни да умрат и Тирион я разубеди от тази идея.

# 1 270
Я - кои са принц Доран и Джора. Гледах небесното царство само преди дни, но не ги видях.

П.С. по-добри са битките нали?
П.П.С. снощи гледах как са правили ефектите на Т-1000 в Терминатор 2, а тогава дигиталните ефекти, едва са навлизали. Стори ми се много интересно.
......
Церсей ако я спипа Дани - директно на Кибърн. Да и прави лоботомия.

Доран беше дясната ръка на Саладин, а Джора се появи накрая като Ричард Лъвското сърце. Познах го само по гласа иначе нямаше да го позная. Битките са по-добри, по-логични и се виждаше мащаба.

Това ли беше Доран? много е готин там - наистина. Битките първо са по-издържани като стратегия, второ има яснота на образа. Разбира се отчитам и бюджета, но факт, че Ридли Скот специално е търсил човек, който да му сглоби идеята как битките да са смислени и в същото врем да му помонве с това персонажите да се открояват и да имат характер, а не просто сцените да сбутани една след друга.

............
@ Аниш, че Дани я нахъсваха - нахъсваха я, ама тя слушаше само каквото й изнася. Слушаше от Баристан колко е бил велик Регар, но не слушаше за грешките на Ерис. Слушаше Тирион за омразата му към Церсей и как да завземе Скалата, но като й каза да не гори Тарли не го слушаше. После - другите й виновни. Дани има глава на раменете си, а не я използва.
Отделно - никога не съм харесвал Дани и в книгите, но като видях актрисата се втресох. Дотук по мое мнение тя има само един кадърен епизод - последния.  Първо че това въобще не е образа, второ че е бездарна.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 18:04 от Лорд Сняг

# 1 271
Думите на Санса :злодеите винаги оцеляват !

Хм, до тук сямо Юрон и Цеца ли са злодеите ?!

# 1 272
Аниш, права си, че са я подкрепяли и я подкрепят, но Дани реши да печели трона още в 1 сезон, когато само Джора беше до нея. А той май и казваше да зареже дотраките и да бягат към свободните градове.

# 1 273
  • София
Трона и стана фикс идея на Дани.
Кой беше казал, че тези които умишлено преследват властта, никога не я получават или я губят?
Ако и беше фикс идея, нямаше да се размотава на север. Директно с трите дракона в КЧ, изненадващо опърляне на Церси и тайфата и в двореца, дотраките и неопетнените с корабите идват до сушата, от там беж към КЧ и трона е неин. После щат не щат ще я признаят.
Истината е, че изборът и беше или при дош халеен, или към Вестерос. Никога не е имала амбиции да управлява в Есос, беше просто етап от пътя към Седемте кралства.

Фикс идея и е от всякъде... Ама видя зомбито и даде назад. Разбра каква опасност идва към КЧ и ЖТ на който иска да седне...
А си хареса и Джонката... 😜

# 1 274
Битките първо са по-издържани като стратегия, второ има яснота на образа. Разбира се отчитам и бюджета, но факт, че Ридли Скот специално е търсил човек, който да му сглоби идеята как битките да са смислени и в същото врем да му помонве с това персонажите да се открояват и да имат характер, а не просто сцените да сбутани една след друга.

Тук движещото в битката беше как да съкратят разходите. Първо изпратиха дотраките и на практика битка с тях не видяхме, след това и Неопетнените изчезнаха за миг, а след тях и мъртвите изчезнаха. Сигурно са използвали 100-200 статисти всичко на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт