GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 957
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 365
Какво значи, че не е от нейното семейство. Син ли е на Лияна Старк? Нед Старк като свой син ли го отгледа? Старк ли е по кръв и възпитание? Не бил полубрат - а братовчед- Голяма работа.

......
Церсей трябва не просто да умре, а да умре по наистина гаден начин, за да са доволни феновете. Един вид - възмездие. Да я дадат на Кибърн.  Да я убие Джайм. Юрон да й отреже езика. Нещо такова.

# 1 366

Семейството е важно и трябва да държим един за друг...

Джон обаче не е от нейното семейство. Той е Тарг.
Е, и? Опознаха се вече, изградиха връзка, не може заради една фамилия да го отритнат. Не мога да си го представя. Той продължава да си е Джон.

# 1 367
  • София

Семейството е важно и трябва да държим един за друг...

Джон обаче не е от нейното семейство. Той е Тарг.
7 сезона, беше от нейното семейство.
Сори, беше и копелето на баща и.
В началото го пренебрегване, ама като и наритаха задничето и Джофри и Рамзи и дойде акъла в главата...
Кат го гушна в ЗХ...Джонито, Щеще да го удуши от радост.
Тарг е от скоро и мисля, че няма да му се разсърди или разтрои от тази новина

# 1 368
Ами не знам в каква зависимост би поставила Денерис Севера. След като са се били рамо до рамо и Северът е най-добрият й съюзник, откакто се е върнала. Напротив Севера има всички шансове, ако Джон или Денерис са на ЖТ да процъфтява. Друго е при Санса, поради други причини мрази Денерис. Колко точно не я понася тепърва ще разберем си мисля.

# 1 369
В следващия епизод ще се изясни всичко. Дани пак отива на война. Скоро процъфтяване никой няма да види.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 20:59 от EsmeWeatherwax

# 1 370
  • София

......
Церсей трябва не просто да умре, а да умре по наистина гаден начин, за да са доволни феновете. Един вид - възмездие. Да я дадат на Кибърн.  Да я убие Джайм. Юрон да й отреже езика. Нещо такова.
[/quote]
На Вала...... 😜Да гледа за Бродници😜
Горе на високото...

# 1 371
За да е наистина гадно, трябва да я убие някой, на който държи - само за Джайм се сещам.

# 1 372
не мисля, че Санса наистина мрази Дани, по-скоро още не й вярва истински. Вероятно ревнува Джон, ако щеш, както сестра/братовчедка ревнува от снаха. Нормални са тези работи, със разговорът между тях двете дадоха заявка, че започват да изглаждат отношенията си.
Другото е, че Санса се страхува, какво ще стане със Севера  ако Джон го няма?  Сега са много зависими от любовта Джон-Дани, ама ако Джон умре, нещата за Севера стават кофти. Предполагам, че ако Дани може да даде някакви гаранции на Санса по-други ще са нещата.
Санса вероятно ще се почувства по-спокойна, ако Дани роди дете на Джон, защото то ще е  една четвърт Старк.

# 1 373
Лорд Сняг, аз заглаждане не видях -
едната иска Независим Север, а другата- да управлява всички 7 кралства.
Ако си дадат гаранции ще е добре, например северняците се бият за ЖТ на Дани, а после Дани им дава автономия или нещо подобно.

# 1 374
Вярвах, че се страхува за Севера, докато не й чух репликата към Тирион. Нито Джон е умрял, че да почва със страховете. Да не пропускаме и факта, че Денерис направи крачка към нея за помирение, не Санса. А Денерис е дошла да им помогне.

# 1 375
Бързия влак
Кое в репликата и, ти подсказа, че не се страхува за Севера?

# 1 376
Бързия влак
Кое в репликата и, ти подсказа, че не се страхува за Севера?

Отношението към човекът дошъл там да помогне и на нея и на Севера. Съжалявам, но не ми е понятно как ще плюеш по някой, който може би умира навън за твоята кауза. Хайде за общата кауза..

# 1 377
Независим Север не може да съществува, това е ясно. За мен страховете на Санса са, че стават прекалено зависими от любовта на Дани към Джон. Ако щеш - какво правим, ако Дани му вдигне скандал, като Елизабет на граф Лестър, когато се е оженил за друга?  Севера изпада в немилост, заради женски настроения?
 Война с Железния трон? Ами ако Джон умре - ще бъде ли същото отношението на Дани към Санса.
 Оттук и страховете на Санса за мястото на Севера.  Дани направи първа стъпка към помирение,което хубаво, защото все пак идва на чужд двор. Санса й се извини за държането и горе-долу се разбраха за Джон. Но Дани следва да даде гаранции, инак всичко пропада.
П.С. донякъде е добре, че Дани смали армията си, сега тя е по-малка заплаха за Севера и трябва малко или много да се съобразява с тях.

# 1 378
Санса има брак с Тирион и това е факт. Няма как да не е мислила по въпроса. За съдбата си и за съдбата на севера също.  Съвсем нормално е. Също така това, че Джон е тарг ще й е като сбъдната мечта. Веднага й решава куп проблеми. Ще го подкрепи,  вместо да се занимава с Денерис. Тя го подкрепи като копеле, че сега няма. Освен това той вече лети и с драконите. Решава й куп проблеми това.

# 1 379
Много сте писали днес и не смогвам да прочета. Коментирана ли е вече теорията, че Джон, изправяйки се пред Визерис, който пази входа на гората на боговете, крещи "Go, go" и предполагат, че го извиква това на Аря, да преминава докато той отвлича вниманието на дракона?
Ето тук статията и отрязъка от епизода:

Общи условия

Активация на акаунт