GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 918
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 380
Бързия влак
Кое в репликата и, ти подсказа, че не се страхува за Севера?

Отношението към човекът дошъл там да помогне и на нея и на Севера. Съжалявам, но не ми е понятно как ще плюеш по някой, който може би умира навън за твоята кауза. Хайде за общата кауза..
Това, че не иска Денерис за кралица е нейно право, а не плюене.
Данито сама и каза, че е там заради Джон, не заради Севера.

# 1 381
абсолютно  подкрепям Хепи. Със съпруг - Ръка на Кралицата, на когото може да има доверие, и с брат/братовчед, който е Тарг-Старк, има собствен дракон, и вероятен съпруг на кралцата, Санса може да е спокойна за Севера й своето място в него, ако така се наредят нещата.
Един брак на Джон с  Дани и потвърждаване на брака на Тирион със Санса, биха дали стабилност на Санса.

# 1 382
Санса директно постави въпроса пред Денерис и се видя реакцията на последната. Не е имало нищо скрито покрито.

# 1 383
Джон, ако реши да претендира ще трябва и с Церсей и с Дани да се бие. Не мисля, че сам ще се реши на това. Залагам, че Сам ще го "побутне" , както предния път с изборите за лорд- командир.

# 1 384
  • София
Много сте писали днес и не смогвам да прочета. Коментирана ли е вече теорията, че Джон, изправяйки се пред Визерис, който пази входа на гората на боговете, крещи "Go, go" и предполагат, че го извиква това на Аря, да преминава докато той отвлича вниманието на дракона?
Ето тук статията и отрязъка от епизода: [/quote
Аз се чудех, що крещи така на дракона.
😂😂😂

# 1 385
Санса има брак с Тирион и това е факт. Няма как да не е мислила по въпроса. За съдбата си и за съдбата на севера също.  Съвсем нормално е. Също така това, че Джон е тарг ще й е като сбъдната мечта. Веднага й решава куп проблеми. Ще го подкрепи,  вместо да се занимава с Денерис. Тя го подкрепи като копеле, че сега няма. Освен това той вече лети и с драконите. Решава й куп проблеми това.

Наистина много се надявам да види по този начин нещата Санса, ако го направи ще си променя мнението за нея. За сега обаче виждам обратните индикации и те никак не са малко.

# 1 386
Ако Санса застане срещу Джон, аз лично ще призная в този форум, че съм сбъркал в преценката си за Санса, и че съм шокиран. Готов съм да се обзалагам с всеки! Hands Plus1

# 1 387
Джон, ако реши да претендира ще трябва и с Церсей и с Дани да се бие. Не мисля, че сам ще се реши на това. Залагам, че Сам ще го "побутне" , както предния път с изборите за лорд- командир.
Тоя Сам ми лази по нервите , имам чувството ,.че.нарочно вкарва Джон в белите...
Иначе за Дани , не ми харесва , че е такъв егоист.  Ок, бъди кралица,  ама да не отстъпиш един Север, толкоз да й се свиди... това не ми харесва.. алчна и егоистка. Ламти за още и още.

# 1 388
Може и да бъркам за Санса, все пак сценаристите си правят каквото си искат Simple Smile Но е приятно да си разсъждаваме Simple Smile

# 1 389
 Сам е "сивия кардинал". След като научи за смъртта на баща си и особено - на брат си, взе Дани на мерника.

# 1 390
Лорд Сняг, ха-ха и аз.
Butterfly, Дани за себе си е права. Това е огромна територия. Не я харесвам, но донякъде я разбирам. Едно е да даде автономия на Ж. О-ви, друго е на половината кралство.

# 1 391
  • Вестерос
И аз много не харесвах Емилия Кларк за ролята и мислех, че малко преиграва, но "Аз преди теб" ми промени мнението. Доста добре се справи там с ролята си.

Не харесвам и Мейси, но предполагам, че съм изключение.

Софито преиграваше страшно в първите сезони, но определено се обигра и сега е много на място.
Eмилия в Аз преди теб игра много добре!

Илит, Лиана не е била красавица!

Гледам годините сте си мерили Grinning

Разочарована бях от Регар, той е бил красавец!

# 1 392
Сам е "сивия кардинал". След като научи за смъртта на баща си и особено - на брат си, взе Дани на мерника.

Най ми е интересно, че нищо хубаво не видя от семейството си , а скърби за тях. Странна работа... баща ти ще забие нож в гърба ти , ще те унижава и ще те прокужда и накрая ти ще ревеш за него и ще милееш!?!?!? Айде за брат му разбирам,  той по-добре се отнасяше със Сам  , ама за баща му...

# 1 393
Есме, по еднакъв начин разсъждаваме. Да, и аз не я харесвам Дани, но я разбирам Ако днес даде автономия на Севера, следващите са железните, които ще протестират, че са били на нейна страна и искат и те автономия като Дорн и Севера.

@Бътерфлай Той, затова не тъжеше, чак толкова много за баща си, просто не може да пренебрегне факта, че все пак му е баща. Но за брат си скърбеше истински

# 1 394

Най ми е интересно, че нищо хубаво не видя от семейството си , а скърби за тях. Странна работа... баща ти ще забие нож в гърба ти , ще те унижава и ще те прокужда и накрая ти ще ревеш за него и ще милееш!?!?!? Айде за брат му разбирам,  той по-добре се отнасяше със Сам  , ама за баща му...
Е, баща му е все пак, но Сам почна да реве чак след като чу за брат си.

Общи условия

Активация на акаунт