GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 738
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 470
То и за Данито има кандидати. 4ти епизод би трябвало да стесни кръга.

# 1 471
Денерис още не е сигурно, че ще умре.
Церсей именно защото е сигурно че ще я убият е интересно кой ще я убие.

Предлагам анкетата за 4 да е кой ще убие Церсей, а анкетата за 5-ти епизод да е свързана с Дани

# 1 472
Не е сигурно, но или Джон или Дани. Двамата живи ме съмнява. Много съм нетърпелива. Но си мисля какво ще правя като свърши. 😁 Никой друг сериал не е като него.

# 1 473
В новото промо, Церсито е много самоуверена.Барнала се е със синджир.. И плочка герба на Ланистър.
Отива и тази роля. Отлично се справя.
Ланистър и те са интересна порода.
Тирион и Джейми
Джейми и Тирион
Тирион и Церсей
Церсей и Тирион... тука обаче 50%роднински чувства.
А Тирион /Сам прочете ли в дебелите книги/има ли и той Таргиенска кръв?

Може ли новото промо?

# 1 474
Толхарт май държеше Горски лес, не искам да си измислям. ЗНам че в горния ляв ъгъл на Севера има голяма гора. Лунните порти са долната част на Долинита, много укрепен проход,  катериш се нагоре и има три  каменни порти тип "кале" през които да се премине. Острани няма как да преминеш. При"война на изтощение" е израз това означава да използваш терена срещу противника-. В такива случаи на всеки 1-2 по един -два души  твои срещу  загуби на противника и повече. Пак давам пример  - проход през който минават 200 човека, слагаш 10 човека да го блокират отпред, 10 да го блокират отзад и 30 стрелци отгоре. Сигурно ще имаш жертви, но жертви на противника са десет пъти повече. Тук е ситуация в която използав терена, типична "война на изтощение". Или - блато - конете на врата затъват, пешаците ти оцеляват. Един -двама ще затънат.

Аз заради тресавището споменах ровът Кайлин, но теоретично уж настъпва мраз и тресавището ще замръзне. Лунните порти ще свършат работа, но са далече и да кажем армиите се добират до там, а какво става с всички останали от севера? Щяха да се превърнат в армия от мъртви.

# 1 475
Не знам, аз гледах Прислужницата само от новите сериали, такъв страх брах,че го гледах на малки порции. Там да искаш страхотии, психологически игри и в същото време невероятно сниман, атмосферата е много тягостна и страшна.
Друго не ме грабва почти...всичко е банално...

# 1 476
Сняг,https://m.youtube.com/watch?v=ksTqLXLUvQ4.
Ще го погледна Прислужницата.

# 1 477
  • София
Не е сигурно, но или Джон или Дани. Двамата живи ме съмнява. Много съм нетърпелива. Но си мисля какво ще правя като свърши. 😁 Никой друг сериал не е като него.
Почваш книгите... и така ще си още в джаза. 😜

# 1 478
Денерис още не е сигурно, че ще умре.
Церсей именно защото е сигурно че ще я убият е интересно кой ще я убие.

Предлагам анкетата за 4 да е кой ще убие Церсей, а анкетата за 5-ти епизод да е свързана с Дани
Мисля си, че Церсей ще удържи до 6-ти.

# 1 479
Толхарт май държеше Горски лес, не искам да си измислям. ЗНам че в горния ляв ъгъл на Севера има голяма гора. Лунните порти са долната част на Долинита, много укрепен проход,  катериш се нагоре и има три  каменни порти тип "кале" през които да се премине. Острани няма как да преминеш. При"война на изтощение" е израз това означава да използваш терена срещу противника-. В такива случаи на всеки 1-2 по един -два души  твои срещу  загуби на противника и повече. Пак давам пример  - проход през който минават 200 човека, слагаш 10 човека да го блокират отпред, 10 да го блокират отзад и 30 стрелци отгоре. Сигурно ще имаш жертви, но жертви на противника са десет пъти повече. Тук е ситуация в която използав терена, типична "война на изтощение". Или - блато - конете на врата затъват, пешаците ти оцеляват. Един -двама ще затънат.

Аз заради тресавището споменах ровът Кайлин, но теоретично уж настъпва мраз и тресавището ще замръзне. Лунните порти ще свършат работа, но са далече и да кажем армиите се добират до там, а какво става с всички останали от севера? Щяха да се превърнат в армия от мъртви.

още една логистична грешка - не започнаха отрано да се подготвят. Само от момента на падането на Вала мъртвите трябва да се домъкнат поне за 2 седмици и то ако не почиват, я на Станис колко време му отне да стигне от Вала до ЗХ- почти 40 дни. Сега, вярно, че мъртвите нямат обоз, не почиват, не студуват, и все пак тоав са стотици километри. За това време в ЗХ можеха да направят много неща, включително и да изтеглят основните си сили в Долината или в Рова Кайлин и да го укрепят от север, а в същото време две-три групи да нанасят поражения на прииждащите мъртви, с цел да ги забавят и отслабят. Повече щеше да има смисъл, от това което направиха.   Пък и защо трябваше да чакат Вала да падне,като още преди това можеха да се подгоговят?Проблема е, че трябваше да разтеглят нещата във времето, поне два епизода трябваше да отделят за битки, ако не и три, а те са решили да пестят време и пари. Честно казано нямаше да съм толкова недоволен, ако не бе тези невероятни реклами, че този последен сезон е най-най-най-най-великото нещо което сме гледали и че Дългата нощ ще счупи всички очаквания. Е счупи ги! определено закопа дъното! причината до голяма степен е и свръх очакванията, които ДиД създадоха и не можаха да изпълнят

# 1 480
  • София

[/quote]

Може ли новото промо?
[/quote]
В ютуб го има...

# 1 481
Почваш книгите... и така ще си още в джаза. 😜
Аз ги свърших, ехеее. Преди 5ти сезон. Ще ги почвам от начало сигурно. Ама си искам Ветровете.

# 1 482
Ох, искам историята на Безликите , а никой не я знае. Чудя се Джакен наистина ли е жив , или е убит и му е откраднато лицето , въпреки че се представя като Никой ? Ако е Джакен, защо все повтаря , че е Никой ?! Трябва да има някакво име този човек, разбирам , че обичаите са за Никой заради многоликия Бог. Сваляха труповете,  май за да им вземат лицата и после хвърлят труповете. Мисля си и също, че ако Джакен се завърне може да иска да убие Аря , задето не е спазила обещанието. Аз още не разбирам , защо Аря отказваше да убие актрисата и останалите , за да трябва да умрат, значи е имало причина.. а причината така и не разбрах , защо трябваше да умрат. Но не е вярно ,че Аря е без чувства , то ако е така,  нямаше да пощади хората например... ах толкова въпроси и нищо не ми е ясно , а едва ли ще разбера , защото то няма време да обясняват...

# 1 483

Есме, не е изключен финал по холивудски - Джон, Дани и бебе

@ Бътерфлай, Никой е, защото ако е Някой е личност, ако е личност може да съди другите хора, а той се е заклел да бъде обикновен палач, но да бъде неутрален. Ще го разбереш ли по-лесно ако Джакен се казваше Смърт, вместо Никой?

Аз искам историята на Лорат, Сотьорос (най-вече Юиън и Заметар) и Скагос. Не бих възразил за получа повечко и от легендите на Асшаи, както и на червените жреци. накратко искам много митология и магия и по-малко от Вестерос. Много разчитам че прюмикъла (така ли се пише?) Дългата нощ ще е по-епичен от епизода който гледахме и ще ни даде повече инфо.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 23:26 от Лорд Сняг

# 1 484
100 пъти гледах как Аря убива КнН и как Джон крещи на дракона и си мислех какво ли си помисли Джон като се срина дракона пред него докато му крещи - Я, колко съм дОбър.
Иначе връзка няма според мен, просто беше отчаян, нямаше накъде.

Общи условия

Активация на акаунт