GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 668
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Това с Бран и аз го писах и би ми харесало като интересен туист в края. Съгласен Simple Smile

# 1 651
Предвид тази сапунка, която се подмята, накрая представяте ли си сценаристите наистина да са снимали няколко варианта и да пуснат някой от тях след като се ослушат за общественото мнение Joy Нещо на шизофреници ми приличат, та нищо чудно и да не ги е еня изобщо за финала на дяда ви Мартин.
Пък той да не си пуска книгите щото  са му платили да си творят на воля.
Ако това от спойлерите е вярно 90% от феновете ще бъдат страшно разочаровани. А познайте следващите сериали по историята дали ще имат такава гледаемост.

# 1 652
  • Русе

Ако това от спойлерите е вярно 90% от феновете ще бъдат страшно разочаровани. А познайте следващите сериали по историята дали ще имат такава гледаемост.
И книгата дали ще има такава четяемост. АКО излезе изобщо

# 1 653
И аз винаги съм смятала , че Бран ще се окаже лош . Сами виждаме, че той отдавна не е Бран , онова симпатичното момченце. А стои и блещи очи и нищо не споделя. Дори сестрите му го виждат това и не бяха сигурни дали е техният брат.  Затова и аз като вас си имам едно на ум.

Скрит текст:
ето защо смятам, че Бран е умрял заеднос Триоката врана или просто е заклещен в миналото. Защото след тази сцена , той вече не беше същия. Ета защо смятам, че може би НК е все още жив за ирония и шок на всички !

Дяволо, така е , знам го. Благодаря все пак Simple Smile

# 1 654
Това с Бран и аз го писах и би ми харесало като интересен туист в края. Съгласен Simple Smile
Моя е грешката, че не съм го видяла. Като стана въпрос за туист:
Скрит текст:
King of the night! King of the night! King of the knights. Simple Smile)

# 1 655
  • София
Аз се успокоявам донякъде, че каквото и да пише в тези пусти спойлери няма да е истина, защото досега не видях нищо вярно освен онова в криптата, което си беше голяма излагация за мен лично.

Иначе,
какво ще кажете за една такава теория. ей така си съчинявам, че имам малко свободно време преди Лига Европа. Wink

НК <-> Джон/Аря

КН дали знаеше добре плана на защитниците (тъй като беше показано, че взима участие във виденията на Бран)? И въпреки това рискува и отиде на ''срещата'' в градинката.  Thinking
-
За Джон:
1. Всички видения на Бран водеха уж до Джон.
2. КН на три пъти се опита да избегне пряка битка с Джон (страх или?)- това се видя при битката на Хардхоум, при леденото езеро и накрая при битката на Зимен Хребет, защото знае пророчеството.
3. КН позиционира цял дракон, за да не може точно Джон да стигне до него и Бран.
-
За Аря:
Спомнете си сцената, когато Бран промени миналото - когато извика след баща си във видението и той се обърна. Нед чу тих вятър. Точно преди Аря да нападне КН отново се чу същия вятър!! Бран даде ножа на Аря, а не на Джон и промени "каквото е писано", тъй като в крайна сметка разбра, че КН знае всичките им планове както трябва да се случат в един идеален свят.

Хмм  Simple Smile

# 1 656
Ако са истина, това ще е егати сапунения сериал. За мен повече от половината тръпка изчезна със смъртта на КН в предния епизод. Другите епизоди не са ми толкова вълнуващи вече поради тази причина. Но ще ги гледам от едното любопитство.

# 1 657
Аз честно да ви кажа нямам нищо против един по-тривиален край с победа на доброто. Ми то, ако се случат нещата от спойлерите за мен сагата рязко ще се превърне от фентъзи в риалити. Че то в реалността винаги побеждават най- лицемерните и най-коварните, в сериал мерси...
То може би затова ни замазват очите със щастливите краища и човешките решения по филмите, щото в действителността рядко нещо е справедливо. Сори за лиричното отклонение Joy

# 1 658
Diavolo право в целта.

# 1 659
Аз честно да ви кажа нямам нищо против един по-тривиален край с победа на доброто.
Подкрепям Ви на сто процента.
И нямам предвид финал с розови бебета и идилични семейни вечери.
Но просто да е достойно за всички, които оцеляха с характер и борбеност, и с добри намерения.
Да има надежда.

Бран не ме дразни ни най-малко.
Той е напълно различен от останалите. Той е като мост между минало, настояще и бъдеще. Вижда вътре в хората и отвъд тях. Издига се над земята. Някак в ума си побира стотици времеви пътеки.
Няма емоция. Емоцията би го погубила.

Няма какво да говори със сестрите си. Техният начин на мислене е ограничен в техния съдбовен за тях отрязък във времето.
Не виждам и какво би казал на другите. Казва малко, когато "види", че е настъпил моментът за това.
Нима не беше пределно точен с Теон? Със Сам? Или на военния съвет ...
И другите са предпазливи с него, защото неговото различие ги плаши и респектира.

Интересна ми е неговата съдба.
Къде ще му намерят място? Не и в социума.

# 1 660
За Аря:
Спомнете си сцената, когато Бран промени миналото - когато извика след баща си във видението и той се обърна. Нед чу тих вятър. Точно преди Аря да нападне КН отново се чу същия вятър!! Бран даде ножа на Аря, а не на Джон и промени &quot;каквото е писано&quot;, тъй като в крайна сметка разбра, че КН знае всичките им планове както трябва да се случат в един идеален свят.

Хмм  Simple Smile

Откъде им знае плановете?

Ако са истина, това ще е егати сапунения сериал. За мен повече от половината тръпка изчезна със смъртта на КН в предния епизод. Другите епизоди не са ми толкова вълнуващи вече поради тази причина. Но ще ги гледам от едното любопитство.

И на мен ми е безинтересно вече. Ако ще Мики Маус да сяда на трона ми е все тая.

Аз честно да ви кажа нямам нищо против един по-тривиален край с победа на доброто. Ми то, ако се случат нещата от спойлерите за мен сагата рязко ще се превърне от фентъзи в риалити. Че то в реалността винаги побеждават най- лицемерните и най-коварните, в сериал мерси...
То може би затова ни замазват очите със щастливите краища и човешките решения по филмите, щото в действителността рядко нещо е справедливо. Сори за лиричното отклонение Joy

Бъркаш сериала! Тук печелят тези които са направили най-правилните ходове и всъщност "победата" е докато някое камъче не обърне каруцата на "победителя". Разбира се сценаристите могат да сътворят някое клише за да угодят на феновете, но не това очаквам от Мартин. 

# 1 661
  • София
И аз се питам защо КН избягва физ. сблъсък с Джон?
И ако КН знае за нещата, които знае и Бран, как не разбра, че Аря ще му скочи.
Гледаха се... те двамата Брани и Кн. 😀КН, кривна главица... взимаха си прошка, що ли😀

# 1 662

Бъркаш сериала! Тук печелят тези които са направили най-правилните ходове и всъщност "победата" е докато някое камъче не обърне каруцата на "победителя". Разбира се сценаристите могат да сътворят някое клише за да угодят на феновете, но не това очаквам от Мартин. 

Не знам кое е сбъркано при положение, че вложиха толкова усилия в доста от героите да израснат, а на финала ще ми показват тотална деградация. Тя не е задължително условие за не-клише, примери в други произведения колкото искаш.
Но да видим първо края.

# 1 663
  • София
The_Third,
Не знам, евентуално той има някаква връзка с Бран, телепатична такава. Абе просто си спомних шума на вятъра, полъха и че беше идентичен и някак си навързах някои неща. Сложно е и нямам ясен отговор, по-скоро някакво зараждащо се усещане... :о
Обаче се чудя има ли смисъл да си блъскаме главите ако финала ще е Дисни стайл, то някак си не остана време за толкова много неща, включително и това за което пиша.

Боб 99,
Може да не знае всичко, точно финала на историята е променил Бран с действията си. Струва си да се обмисли.
Но е факт, че дори и когато можеше КнН никога не потърси лична конфронтация с Джон.

# 1 664
Бран някак трябва да стане НК, защото винаги е искал да стане рицар, а рицар и нощ, сещате се (да се върнем на играта на думи).
Откакто подочух фрагменти от темата на Т-1000, не мога да се оттърва от усещането за нещо подобно:
Скрит текст:
отваряте на своя отговорност
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт