GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 648
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
"По тая логика Вала трябваше да падне, когато Лиана и Регар са консумирали връзката си."
Сигурно тогава са се събудили........
КН затова не ги пипаше Джон и Дани...чакаше обещаното...сигурно... бебе...Но му се развалиха плановете..Misc Ghost

# 1 741
  • 221B Baker Street
Добър ден от мен!
Айде на Орото... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 742
"По тая логика Вала трябваше да падне, когато Лиана и Регар са консумирали връзката си."
Сигурно тогава са се събудили........
КН затова не ги пипаше Джон и Дани...чакаше обещаното...сигурно... бебе...Но му се развалиха плановете..Misc Ghost
За какво му е бебето на Дани и Джон?

# 1 743

За какво му е бебето на Дани и Джон?

За радост на феновете. Wink

Аниш, не мога да спра да се хиля! Тва е жестоко!
Позна ли кадрите с Йън Глен от кой филм са? Щото е доста по-млад там.
Не.

# 1 744
🤣🤣🤣
Аз си мисля друго, но то е по - скоро за книжната тема. Обещания принц, всъщност е обещан на ББ. Когато се е родил Джон, те са се събудили. Може би им трябва крал, който да е и Старк и Тарг, но не мога да измисля  защо. 😁

# 1 745
В книгите има и комета, и вълчищата и драконите са се завърнали заради кометата, магията се възражда...сезоните...И бб също, нещата са доста по-навързани. Тук нишката се скъса и всичко остана без отговор. Джон не беше причина, а следствие- кометата и пророчествата подтикнаха баща му към действие Wink, а не обратното. Съответно в сериала- само пророчествата 

# 1 746
По навързани са, но например кометата се тълкува от различните хора по различен начин.
В сериала опростиха всичко. Дано поне интригите ги оплетат по - добре.

# 1 747
По навързани са, но например кометата се тълкува от различните хора по различен начин.
В сериала опростиха всичко. Дано поне интригите ги оплетат по - добре.
То вече ги оплетоха. Сега от значение е как ще ги разплетат.

# 1 748
Аз очаквам обрати. Ако просто победят Церси и с това всичко приключи, няма да ми е интересно.

# 1 749
Когато драконите се излюпиха , в сериала имаше една червено-оранжева комета.

# 1 750
  • Варна
Есме, не случайно са оставили толкова много епизоди до края на цялата поредица и още в трети елиминираха страшната заплаха. Ще се завързват, дозаплитат и наново развързват всякакви ингрижки. Останаха наистина най, най-силните. Те сега помежду си юмруци ще раздават, стръв един на друг ще хвърлят, ще искат да отмъщават, ще мамят, ще се издебват... ще се предават...

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 12:41 от Spirit Crusher

# 1 751
  • Дивата природа
Видеото е... видимо - правят/публикуват още (в YouTube : )

https://www.facebook.com/GeimAfTrons/photos/a.812720955476761/2168814333200743/

^И актьорът, като героя си: е сляп; умира от старост.
баба Нан разказваше на Бран...
Вярно, къде отиде тази баба Нан?
Мисля, че умря при превземането на Зимен хребет от Рамзи.
got.fandom/Old_Nan

След като е заснела сцените си за сезон 1, актрисата е починала ~ 2 месеца преди началото на излъчването на сериала. Героинята присъства в книга 2, но от уважение не е включена повече {заместничка} в идните епизоди. В сез.6, когато Бран се варгва в миналото, покрай Ходор се вижда прабаба Нан, съответно по-млада и изиграна от друга.

Да, IMDb може да се редактира от про-фили & има неточности...
докато
FANDOM (ex-Wikia) etc. се поддържат от сърцати фенове!

Е, не.  Ще се свлеча от смях:
Скрит текст:
18+
Скрит текст:

...Позна ли кадрите с Иън Глен от кой филм са? Щото е доста по-млад там.
:Зомбитата? Филмите "Заразно зло" [1-6] Resident Evil.
А в посочения YouTube канал има още подобни видеа...
+
Бонус - сравнения на intro-тата (следете за още?):

# 1 752
  • София
Есме, не случайно са оставили толкова много епизоди до края на цялата поредица и още в трети елиминираха страшната заплаха. Ще се завързват, дозаплитат и наново развързват всякакви ингрижки. Останаха наистина най, най-силните. Те сега помежду си юмруци ще раздават, стръв един на друг ще хвърлят, ще искат да отмъщават, ще мамят, ще се издебват... ще се предават...
Дааааа....
Ние искаме да ни стане ясно ...не така..да си останем без отговори.
Защо се събудиха, Какво искат от хората, ...връзката Бран-КН....

# 1 753
Нищо няма да ни кажат за ББ повече. Имам предвид интригите между хората.

# 1 754
Значи не знам с какви настройки на екраните са правени тези кадри, но аз не съм пипала нищо по моя телевизор и виждах картината нещо между двете - тъмната и изсветлената. Т.е. успявах всички детайли точно да виждам. Телевизорът ми не е нов, поне 8 г. има вече.
Честно казано имам чувството, че половината зрители на сериала страдат от липса на вит. А. Иначе не мога да си обясня това мрънкане, че било много тъмно.

Общи условия

Активация на акаунт