GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 614
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 770
  • срещу двата комина :)))
технически, ако сте гледали пиратска версия то тя е била по-тъмна. Сложно е да обяснявам защо, но с две думи, тъмните стават равни цветове и нямат полутонове. На ХБО предаването си е било ок, може просто телевизора ви да е бил с по-тъмни настройки по дефолт или просто човешкото око е различно. Но знам , със сигурност, че пиратските версии са с по-лошо качество, независимо дали са HD или подобни

# 1 771
Аз попаднах да доста хубаво ХД качество. Тв-то ми е супер. Виждах си идеално. Проблемът не е в това как са снимали.
А не ви ли дразни преди началото на всеки нов сезон, хилядите постове във фейса как еди кой си бил от супер рядката група хора, които не са гледали нито един епизод от филма, че чак и за специални се имат нещо 😄😄😄. Не разбраха, че не случайно е най- гледаното шоу евър, просто защото има уникална подложка. Друг е въпросът как развиха историята.

# 1 772
Aз както писах, гледах на лаптопа си в 5:30 сутринта на изгасено и всичко видях без да пипам никакви настройки

Тиф,аз  гледах, на доста модерен лаптоп, SSD, видиокарти, резолюции, глупости , гледах го в 11 ч следобяд- и половината кадри не ги видях, въпреки че 7 пъти спирах да превъртам. Може би си имала очила за нощно зрение. Сцените, в които зомбитата нападат , а нашите се отбравяват директно през ЗХ, абсолютно нищо не се вижда. По нищо не разбирам кой умира зомби ли е, от нашите ли е, само гледам някакво мазало.
Аз първоначално го гледах на 5+ годишен шир потреба лаптоп и общо взето с малко бутнати настройки на КМР, но почти всичко си се видя. Вечерта на телевизора си беше напълно гледаем филма, но не видях кой знае колко нови подробности. Просто серията си беше малоумна като сценарий и не беше барната в детайлите.

# 1 773
  • Варна
За Крастър е казано, че е  по-близо до враните от Нощния страж, отколкото до диваците. Имаше някаква връзка със Стража, ама съм забравил каква е.
Баща му е врана, но не помня да е казано че е по-близо до враните. Напротив, мрази ги. Майка му е дивачка и го е отгледала сама.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 14:51 от Хексе

# 1 774
технически, ако сте гледали пиратска версия то тя е била по-тъмна. Сложно е да обяснявам защо, но с две думи, тъмните стават равни цветове и нямат полутонове. На ХБО предаването си е било ок, може просто телевизора ви да е бил с по-тъмни настройки по дефолт или просто човешкото око е различно. Но знам , със сигурност, че пиратските версии са с по-лошо качество, независимо дали са HD или подобни

И двата пъти го гледах по HBО. Първия път грееше слънце и дори щорите не помогнаха. Втория път го гледах вечерта в 10 на изгасени лампи, дори и лаптопа изгасих за да не свети. И не ми беше комфортно. Това е може би първия филм за последните 6-7 години който гледам без осветление и с максимална яркост. За мен тази серия от режисьорска гледна точка е разочарование.

# 1 775
Аз попаднах да доста хубаво ХД качество. Тв-то ми е супер. Виждах си идеално. Проблемът не е в това как са снимали.
А не ви ли дразни преди началото на всеки нов сезон, хилядите постове във фейса как еди кой си бил от супер рядката група хора, които не са гледали нито един епизод от филма, че чак и за специални се имат нещо 😄😄😄. Не разбраха, че не случайно е най- гледаното шоу евър, просто защото има уникална подложка. Друг е въпросът как развиха историята.
Само да кажа, че в моя офис - десетина човека, само аз гледам сериала и съм чела книгите. Имам още един колега, който гледа, но не е фен, просто информативно..... останалите наистина нищо не знаят за историята и не ги интересува. Просто не харесват фентъзи.

# 1 776
Тъкмо започнах 3ти сезон, Тайуин директно казва на Тирион , че не е негов син, съвсем я бях забравила тая сцена. Кой беше споменал по-рано, че може да е с таргерианска кръв? Това ще е много интересно, ако се пробват да го развият в следващите епизоди. Сори ако сте го обсъждали нашироко вече , от скоро ви чета .

# 1 777
Обсъждано е и до окончателно заключение никога не се е стигало.
Според мен си е на Тивин.

# 1 778
Ех, жалко.. ама то и без това няма време да се доказва.

# 1 779
В книгите има по - голям шанс да се случи и да се развие линията.

# 1 780
  • София
Ех, жалко.. ама то и без това няма време да се доказва.

Що ...с КН  приключиха доста по бързо  от колкото всеки от нас е очаквал....
Може да се разкрие...
За мен Тирион  не е чист Ланистър...
Кой се е намесил там...как и кога не знам..обаче има нещо.
Влечеше го пустия Вал...и добре, че отиде и рано му бяха мераците...Smiley
Разбира се със Старките...

# 1 781
Теорията е, че е син на Джоана и Ерис.
А има и друга - Тирион си е на Тивин, а близнаците на Ерис.

# 1 782
  • Варна
Аз гледах на голям модерен телевизор с плосък екран в затъмнена стая и поне половината от детайлите не се видяха. След като си поиграх с настройките и изсветлих образа максимално, видях всичко. Точно като във видеото отгоре, изсветлената част. Огромно разочарование НВО да дават с такова лошо качество.

ПАК да повторя, че не съм от фръцлетата капризни, НО знам парите си за какво съм дала и все още изплащам наличната техника, затова и имам самочувствието да капризнича. СТИГА сте ме писали като МРЪНКАЛО НЯКАКВО!!!! И предишните сезони, и други поредици като Индиана Джоунс, Мумията, Карибски пирати, МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ не само на HD, но и на blu ray си ги имам и усилватели си имам и оригинални дискове, и тонколони, и субуфери, и пищялки, и каквото се сетите там. Срамно е просто такова качество на звук и картина да да ми предоставят. Грам нищо не ги оправдава... некадърни михлюзи... претупано отгоре-отгоре... Питър Джаксън какъв Смог само измайстори... кожата ти да настърхне... а тия нашите едни летящи нерези с криле, зъби и тук-там нокти... смешки пълни...

# 1 783
  • срещу двата комина :)))
Аз гледах на голям модерен телевизор с плосък екран в затъмнена стая и поне половината от детайлите не се видяха. След като си поиграх с настройките и изсветлих образа максимално, видях всичко. Точно като във видеото отгоре, изсветлената част. Огромно разочарование НВО да дават с такова лошо качество.

ПАК да повторя, че не съм от фръцлетата капризни, НО знам парите си за какво съм дала и все още изплащам наличната техника, затова и имам самочувствието да капризнича. СТИГА сте ме писали като МРЪНКАЛО НЯКАКВО!!!! И предишните сезони, и други поредици като Индиана Джоунс, Мумията, Карибски пирати, МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ не само на HD, но и на blu ray си ги имам и усилватели си имам и оригинални дискове, и тонколони, и субуфери, и пищялки, и каквото се сетите там. Срамно е просто такова качество на звук и картина да да ми предоставят. Грам нищо не ги оправдава... некадърни михлюзи... претупано отгоре-отгоре... Питър Джаксън какъв Смог само измайстори... кожата ти да настърхне... а тия нашите едни летящи нерези с криле, зъби и тук-там нокти... смешки пълни...

уау Satisfied като човек, работещ в тази сфера ще кажа, че тия "нерези" са едни от най-хубаво направените дракони изобщо

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 16:34 от Mrs.Turner / Samberg

# 1 784
You know nothing, Mrs. Turner Joy
При мен картината на HBO Go e чудесна, а хем през хромкаста гледам.

Общи условия

Активация на акаунт