GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 574
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 115
При Хамлет драмата е с бащата, убит от чичото, който преспива с майката и заграбва трона. Нещо не виждам кой ще влезе в ролята на злия чичо.
Офелия полудява, заради несподелена любов към Хамлет, пък той не иска да я и доверява тайните си, защото е дъщеря на Полоний, съветника на краля. Съветва я да иде в манастир.
Денерис си бе луда от самото начало, Церсей - също.
Ако има нешо Хамлетовско/Шекспирово може да го открием в Церсей - елемента с прелюбодеянието на кралицата
Още повече Церсей си има Полоний/Кибърн за съветник.

# 2 116
Е как ще е била луда Денерис от самото начало, хайде молим... И печени, врели-кипели типове като Тирион и Варис се втурнаха на другия край на света да помагат на една луда?

# 2 117
Беше ми трудно да гласувам в анкетата , подозирам поне 3 бъдещи предателства. Нямам търпение за 4-ти епизод.

# 2 118
  • Вестерос
Както писах това за Шекспийр е фейк. Туит профилът май не е истинския на човека, няма кръгчето с отметка за истински профил.

# 2 119
  • София
Както писах това за Шекспийр е фейк. Туит профилът май не е истинския на човека, няма кръгчето с отметка за истински профил.

Мисля, че му е истинският, просто не го е "верифайнал". Инстаграмът му също няма кръгче.

# 2 120
Е как ще е била луда Денерис от самото начало, хайде молим... И печени, врели-кипели типове като Тирион и Варис се втурнаха на другия край на света да помагат на една луда?
Аз за Церсей говорех, щото тя си е луда за врзъзване.

# 2 121
Коментарът ми беше към Лорд Сняг, Elmindra. Той написа, че Денерис е била луда от самото начало.

# 2 122
  • Чужбина

Дайте линк към изказването за Шекспир.

# 2 123
Дани не е луда поначало, но определено в последните сезони показва такива наклонности.
Бледолилава , Емилия описа епизодите 4, 5, 6 като "mental", а 5ти като "bigger than the 3rd". За нея не знам да е казвала нещо за Шекспир.

# 2 124
  • Варна
Отело.
Джайм ще удуши Церсей, задето се е оженила за Юрон.

# 2 125
  • Чужбина
Отело.
Джайм ще удуши Церсей, задето се е оженила за Юрон.

Aye!

Аз преди си мислех, че ще я удуши, защото го е излъгала за бебето. Той бе сигурен, че е бременна, т.е. бе го убедила.

# 2 126
  • Варна
Или Юрон ще удуши Церсей, защото мисли че е възобновила връзката си с Джайм. Laughing

# 2 127
Елминдра, Тирион нямаше никакви други опции.
Церсей искаше главата му заради Джофри. Станис - заради Черна вода и защото е Ланистър. Змиите му бяха бесни заради Оберин. Старките не го обичаха защото е Ланистър. Остана му само Дани. Луда-не луда - тя му бе сламката. И шанс за отмъщение срещу родата. Просто Тирион щеше да застане зад Дани, дори да имаше две глави, рог на едната глава и змийска опашща. Той нямаше никакви други опции

# 2 128
193 нови отговора....няма как да ги изчета.
А защо решихте, че Церсей е излъгала за бремеността?
Достоверно ми изглеждаше на мен, заради оня откачалник дето го играе и ръка, и доктор, и стратег, и държи птиченцата...

# 2 129
Обаче няма как за стане в 4ти епизод. Церсей поне до 5ги трябва да оцелее.

Общи условия

Активация на акаунт