GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 567
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 130
Церсей може да не е излъгала, но 4-то дете няма да роди. Не вярвам, чак пък толкоз да се размине нещата с предсказанието. "3 деца ще имаш...." Просто ще пометне

# 2 131
Елминдра, Тирион нямаше никакви други опции.
Церсей искаше главата му заради Джофри. Станис - заради Черна вода и защото е Ланистър. Змиите му бяха бесни заради Оберин. Старките не го обичаха защото е Ланистър. Остана му само Дани. Луда-не луда - тя му бе сламката. И шанс за отмъщение срещу родата. Просто Тирион щеше да застане зад Дани, дори да имаше две глави, рог на едната глава и змийска опашща. Той нямаше никакви други опции
А? Това май не е адресирано до мен.

# 2 132
  • Варна
Обаче няма как за стане в 4ти епизод. Церсей поне до 5ги трябва да оцелее.
A що?
Мисля, че може като НК да отпадне преди финала.

# 2 133
  • Чужбина
Най-добрата кралица щеше да бъде Марджъри!

Хитра, умна, умееща да се владее ... знае, как да си прави PR, знае, от какво има нужда народът.

Много ме е яд за Марджъри.

# 2 134
Е, то може, ама е Церси все пак. Толкова бързо да я махнат. Не знам.

# 2 135
  • Варна
Церсей да вземе да пукне най-после, все тая как. Ако може, като Джофри, с кръвясали очи и в агония. Джайм ще се самоубие над трупа й, ето ви Шекспирова нотка. Те тогава ще започнат истински интриги за трона. Сега интрига няма, има две страни. После ще се развихрят.

# 2 136
Хитра, умна, умееща да се владее ... знае, как да си прави PR, знае, от какво има нужда народът.
Ако Олена беше покрай нея, имаме сделка.

# 2 137
  • Варна
Н
Е, то може, ама е Церси все пак. Толкова бързо да я махнат. Не знам.
Не е бързо. 8 сезона е главния злодей.

# 2 138
Церсито няма да ми липсва, така че колкото по - скоро, толкова по - добре. 😎

# 2 139
  • Чужбина
Скрит текст:
Ако Олена беше покрай нея, имаме сделка.

Hug

Тя и без Олена щеше да се оправи, защото е добра внучка на баба си.

След като успяваше да създава дори комфорт на Джоф ... Него дори майка му не можеше да го балансира.

Мардж щеше да омотае Варис, Тирион, Тивин ... за Кутрето не съм много сигурна.

Точно заради това Церсей толкова много се изплаши от Марджито. И дори я заплаши, че ще я удуши, ако още веднъж я нарече "sister".

Марджъри с Варис до нея щяха да бъдат великолепен тандем и голям късмет за кралството.

# 2 140
Аз много се хващам за ония думи на Кутрето към Санса, точно преди Бран да се прибере. Че всичко, което вижда ще й е познато. Те кореспондират с това, че Мартин обича да повтаря историята.

В този смисъл - Церсей е бременна от Джейми, но Юрон не знае. Повтаря се ситуацията с Робърт.
Но този път няма да й се получи машинацията. Thinking

# 2 141
Hug
Тя и без Олена щеше да се оправи, защото е добра внучка на баба си.
След като успяваше да създава дори комфорт на Джоф ... Него дори майка му не можеше да го балансира.
Абсолютно й се възхищавах на невъзмутимостта, Санса й каза, че е чудовище, а тя просто си похапваше. Laughing

# 2 142
Обаче няма как за стане в 4ти епизод. Церсей поне до 5ги трябва да оцелее.
A що?
Мисля, че може като НК да отпадне преди финала.
Може. Зависи какво са подготвили за финал.

# 2 143
  • Чужбина
Абсолютно й се възхищавах на невъзмутимостта, Санса й каза, че е чудовище, а тя просто си похапваше. Laughing

Тя вика "Жалко!" и хапна черешката на тортата (нещо такова беше)!

Ако Санса мааалко бе научила от нея поне. Можеше да обработи Тирион да се съюзят и да въртят номера в кралството само в свой интерес.

Но не би!

Олена отрови Джоф (welldone) и нещата взеха непредвидима посока.

Санса трябваше да има по-близки отношения с Марджъри, а не да седи да мечтае да стане лейди Тирел (в сериала за Лансел, а в книгите за инвалидизирания брат на Лансел).

# 2 144
Церсей реално вече е родила 4 деца, пропускате малкото, тъмнокосо "птиченце", вероятно заченато от Робърт, което е загубила след раждането. Защо него не го брои предсказанието не знам. Но това означава, че може да роди и още едно дете, което да не порастне. Не че ще видим такова развитие, няма време. Просто казвам да не се хващаме буквално за предсказанието, защото така или иначе в него има пропуск.

Общи условия

Активация на акаунт