GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 64 892
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 235
Липсва ми баба Олена.😁

# 2 236
  • Чужбина
В този ред на мисли:

Ако Джон и Дани имат дете, детето ще му бъде син/дъщеря, както и първи братовчед. Дани ще му бъде майка, както и един вид баба.

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 237
Не е ли пра- леля? 😂

# 2 238
  • Чужбина

А Джон ще му бъде даже и пра-лилинчо/пра-чичо, ако има брак.  newsm78

Sick

# 2 239
Много се обърках аз. 🤯 Междудругото Джон и Дани освен леля и племенник, не са ли и някакви братовчеди?

# 2 240
Много се обърках аз. 🤯 Междудругото Джон и Дани освен леля и племенник, не са ли и някакви братовчеди?
Няма как. Ерис и Рела са брат и сестра.

# 2 241
  • Чужбина
Междудругото Джон и Дани освен леля и племенник, не са ли и някакви братовчеди?

#Crazy #Crazy #Crazy  Joy

Дани е дъщеря на Ерис и Раела, които са брат и сестра.

Раела (ох, така ли се пише, някой да коригира) е майка на Регар, но и негова леля. Регар е баща на Джон, т.е. Раела му се пада на Джон баба и същевременно пра-леля.

Holy shit!

# 2 242
  • Варна
То при Таргариените е много трудно да се каже кой на кого какъв е. Може да е и леля и чичо и първи браговчед в целия калабалък 😀 Но като цяло са се женели най-вече брат за сестра, по-рядко за първи братовчеди или чичо-племенница и то май само ако са нямали друг избор.
Като си играх с родословното им дърво програмата непрекъснато пищеше че.били прекалено близки роднини или прекалено малолетни.

# 2 243
Ооо Гуендълин Heart Eyes Дългобедрена красавица!
Това само доказва колко добра актриса е, имайки предвид как изглежда Бриен в сериала. Забелязала съм я как си натиска брадата и става все едно има гуша например...

# 2 244
Ето едно хубаво дърво:

Така като гледам, по - добре да не рискуват с отроче. 😂😂😂

# 2 245
# 2 246
  • Чужбина
Ето едно хубаво дърво:
Скрит текст:

Така като гледам, по - добре да не рискуват с отроче. 😂😂😂

Цитат
— И аз имам дар за теб. — Дани затръшна капака. — Три дни. На заранта на третия ден изведете робите си. Всички. Всеки мъж, жена и дете да получи оръжие и толкова храна, облекло, пари и стока, колкото може да носи. Ще им се позволи сами да си ги изберат от имуществото на своите господари като отплата за годините, отслужени в робство. След като всички роби излязат, ще отворите портите и ще пуснете Неопетнените да влязат и да претърсят града, за да се уверят, че никой не е останал окован. Ако направите това, Юнкай няма да бъде опожарен и плячкосан и нито един от хората ви няма да пострада. Мъдрите господари ще получат мира, който искат, и наистина ще докажат, че са мъдри. Какъв е отговорът ти?

Казвам, че си луда.

Нима? — Дани сви рамене и каза: — Дракарис.

# 2 247
  • Варна
Какви очи има тая Бриен..

# 2 248
Аз най - сетне го разгадах.
Щом Рела и Ерис са брат и сестра, значи Регар и Дани са едновременно и брат и сестра и първи братовчеди. Значи Данито и Джон са и first cousins once removed - на английски е така, на български е връзката между мен и детето на първия ми братовчед.
Да отлита Джон на Регал и да не се доближава до Данка. Много им стана.
🤣🤣🤣🤣🤣

# 2 249
Скоро прочетох Отнесени от вихъра. След тази книга имам друг поглед към робствтото. Не е зле и Денерис да ѝ хвърли един поглед 😄 Масово ни се втълпява колко са били потъпквани правата на чернокожите, което е само едната страна на монетата обаче. Колко господари са били добри с робите си и благодарение на тях, чернокожите са имали подслон и храна. Та Денерис направи това, което са направили янките през 19-ти век. Обрече хора, които не могат да правя нищо освен да прислугват, на глад и мизерия. Повече стават абсолютни пройдохи и престъпници и само са в тежет на обществото. Това предполага допълнителни разходи и обедняване на държавата. Контрол трябва, а не свобода.

Общи условия

Активация на акаунт