GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 64 475
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Чужбина
Това за

Скрит текст:
Регал

го вярвам.

Скрит текст:
Накрая всички дракони ще си заминат.

# 2 371
  • София
Аз да кажа защо харесвам Джейми, освен че е много секси откакто доби този зрял вид. Харесвам го като образ, заради развитието, което претърпя, осъзнаването на грешките си, приемането им и опита да направи нещо добро. Не го смятам за безгрешен. Мисля че е трагичен герой и в крайна сметка ще умре трагично. Ще поплача.
Как се слага скрит текст на телефон?

# 2 372
Пишеш [*spoiler*]текст[/*spoiler*] - без звездичките. 😁

# 2 373
  • Чужбина
Някой да видя в миналия епизод, Дани или Джон да изваждат меч от някой друг огън?

# 2 374
  • Бургас

В тоя ред на мисли се замислям, какви са греховете на нашите любими актьори и каква ще бъде разплатата за тях.

Джон смени бебето само в книгите. Явно няма да е по тази линия.

Но пък Джейми може да падне от някоя по-висока сграда в КЧ.

Церсей я чака дълга редица. Явно ще трябва да я отровят, затворят, мъчат, удушат и евентуално взривят.  Simple Smile бих гледала с кеф, но продължавам да мисля, че има вероятност тя да остане на ЖТ.

Относно спойлера:
Скрит текст:
ако това за НК е вярно, то Джон ще е новия НК ми се струва. От там на трона или Денерис или Церсей, а това не ми се нрави изобщо.

# 2 375
Не. С огнения меч беше Берик.

# 2 376
  • София
Пишеш [*spoiler*]текст[/*spoiler*] - без звездичките. 😁
Благодаря!
Скрит текст:
За Мисандей го вярвам. Трябва да подхранят омразата ни към Церсей и малката сладка Мисандей в ръцете на Планината или цялата златна дружина ще бъде доста силно.
Но не вярвам да ги нападнат в ЗХ. Изглежда ми глупаво, пък и втора битка в ЗХ надали ще има.
Драконите трябва да умрат или да отлетят на юг.

# 2 377
Скрит текст:
Това за Реги е тъпо. Вече гледахме такова нещо 2 пъти. Ако се надяват на същата реакция на феновете (ох, ах, горкото драконче и прочие сълзи и сополи) както при смъртта на Виз, много  са сбъркали. Пък ако разчитат на хейт в стил битката при ЗХ, става хеПтем евтино. Дори спекулациите какво ще прави Иванчо без дракон, при положение, че леля му има такъв предан мъжкар като Дро, няма да измият разочарованието на феновете.

Относно спойлера:
Скрит текст:
ако това за НК е вярно, то Джон ще е новия НК ми се струва. От там на трона или Денерис или Церсей, а това не ми се нрави изобщо.
Скрит текст:
Това донякъде съвпада с онова в затворената група. Само където на НК не му трябва нито жена, нито кралица.

# 2 378
Нали трябва да намерят повод за нападание

# 2 379
Скрит текст:
Ако спойлерите са верни и зад вала винаги трябва да има КН и причината е достатъчно основателна, не ми се мисли кой ще се пише доброволец. Тоя, който винаги гледа на другите да им е добре т.е Джонито. Уффф, не искам да свършва така за него, мани го трона Disappointed А може и Бран, но доста ме съмнява

# 2 380
Скрит текст:
И къде пък ще я намерят Мисандей? Пък никой друг важен?
Ако Драконите умрат, може би ще се възстанови балансът и няма да има нужда от КнН и ББ.

И кой аджеба ще превърне кого в КнН?! Чедата ги няма, а той нали е тяхно творение.

И да повтарят едни и същи неща през серия-две е адски тъпо. Да убият дракон, да нападат пак ЗХ...

Този спойлер не ми харесва.    

# 2 381
  • Чужбина
1 епизод и пишем почти 4-та тема. Добре, че Хексе я направи седмична.

Хексе ще пусне ли довечера нова?

# 2 382
Скрит текст:
Ако Драконите умрат, може би ще се възстанови балансът и няма да има нужда от КнН и ББ.

Скрит текст:
Е, то преди да се излюпят онези тримката пак нямаше дракони, а си имаше НК и ББ. Балансът на магията е другаде, а не между люспестите и ледчетата.

# 2 383

Тъкмо гледам s03e05 Heart Eyes

Интересни спойлери.

# 2 384
Скрит текст:

Скрит текст:
Е, то преди да се излюпят онези тримката пак нямаше дракони, а си имаше НК и ББ. Балансът на магията е другаде, а не между люспестите и ледчетата.

Вярно, забравих.

Общи условия

Активация на акаунт