GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 64 372
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 535
Чудо сте! Зарязах ви сутринта и сега не мога да изчета 15 страници коментари.
Чудни спойлери, направо инфарктни!
Нямам търпение и аз вече.

Много ми хареса дискусията около Шекспир. Той просто е ненадминат в заплетени истории.  Мартин направо ряпа да яде, поне да крадеше качествено. Аз почнах да чета книгите, но явно бях в кофти период - вървяха ми супер мудно и на средата на втората ги зарязах. Ако излязат последните, съм си обещала да си седна на трибуквието и да ги прочета всичките

# 2 536
Скрит текст:
Дрогон може също да откачи и да го гътнат. Май всички дракони ще умрат.

Йеееее! А дано стане така!

# 2 537
  • Чужбина
Не знам, дали искам зрелищна смърт за Церсей.

Ако е, то тогава искам Джейми това нещо да не го вижда.

На некого не пожелавам такова нещо.

Скрит текст:
Къса ми се сърцето за Червея.

# 2 538
  • Варна
А дали е възможно Денерис да е свързана с драконите някак и евентуална тяхна смърт да я накара да полудее или направо да умре?

# 2 539
Скрит текст:
На мен ми се къса за Мисандей.Cry

# 2 540
Чудо сте! Зарязах ви сутринта и сега не мога да изчета 15 страници коментари.
Чудни спойлери, направо инфарктни!
Нямам търпение и аз вече.

Много ми хареса дискусията около Шекспир. Той просто е ненадминат в заплетени истории.  Мартин направо ряпа да яде, поне да крадеше качествено. Аз почнах да чета книгите, но явно бях в кофти период - вървяха ми супер мудно и на средата на втората ги зарязах. Ако излязат последните, съм си обещала да си седна на трибуквието и да ги прочета всичките

Шекспир много ме дразни, че е муден. Човек само "Хамлет" да прочете* и "Сън в лятна нощ" веднага губи желание да чете повече от него.
от английските писатели уважавам Дикенс и Уолтър Скот. Е, и сестрите Бронте.

по принцип аз съм натуралист чета най -веча Зола и Дикенс, Шекспир не е за мен.

*В Хамлет има една поредица от Сцени
Скрит текст:
- Хамлет устройва представление на Клавдий, той пребледнява като вижда темата за братоубийство, отива да се моли, Хамлет го дебен с шпагата, но не се решава да го убие, защото е в църква Краля го праща в Дания за да го убият, Хамлет фоди безкрайни диалози с Офелия и Полоний,  Хамлет се връща и едва тогава има развръзка

# 2 541
Много ми хареса дискусията около Шекспир. Той просто е ненадминат в заплетени истории.  Мартин направо ряпа да яде, поне да крадеше качествено.
Сега си спомням един стар колаж с тях двамата - Шекспир се подхилква: "Аз изтрепах моите герои преди теб." Simple Smile

# 2 542
А дали е възможно Денерис да е свързана с драконите някак и евентуална тяхна смърт да я накара да полудее или направо да умре?
Всичко може, но по - скоро лудостта(ако наистина откачи съвсем)си е нейна. Не и я носят драконите.

# 2 543
  • Чужбина
Сега си спомням един стар колаж с тях двамата - Шекспир се подхилква: "Аз изтрепах моите герои преди теб." Simple Smile

Ето го:

# 2 544
Ето го:
Скрит текст:
Хахаха, мерси много.

# 2 545
Предвид последните спойлери,  подозирам вече и връзката с Шекспир, а именно
Скрит текст:
Хамлет, както и предположих. Офелия губи баща си и полудява, Денерис губи един след друг Джора, Регал, Мисандей.

# 2 546
  • София
Имам чувството, че всички се надпреварват да пускат постове ей така за бройката. Аз си чакам с нетърпение серията, останаха някакви си там 8 часа.  Rolling Eyes И после ще отворя 4 страници със спойлери и съм сигурен, че отново всичко ще е над 80% фейк.  Laughing Twisted Evil

# 2 547
Колкото и да не харесвам Шекспир, ми се струва несериозно някой да го сравнява с Мартин. Това е все едно Вазов да сраняваме с Сибин Майналовски или нещо от този род.

# 2 548
Имам чувството, че всички се надпреварват да пускат постове ей така за бройката. Аз си чакам с нетърпение серията, останаха някакви си там 8 часа.  Rolling Eyes И после ще отворя 4 страници със спойлери и съм сигурен, че отново всичко ще е над 80% фейк.  Laughing Twisted Evil

Дяволо напрежението расте, и оттам - постовете.

П.С. извинявам се за двойния пост.

# 2 549
Аз предпочитам фейка да е 100%.

....
Имам чувството, че всички се надпреварват да пускат постове ей така за бройката. Аз си чакам с нетърпение серията, останаха някакви си там 8 часа.  Rolling Eyes И после ще отворя 4 страници със спойлери и съм сигурен, че отново всичко ще е над 80% фейк.  Laughing Twisted Evil

Дяволо напрежението расте, и оттам - постовете.

П.С. извинявам се за двойния пост.
То има една опция редакция.

Общи условия

Активация на акаунт