GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 64 377
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 580
една седмична тема може да е голяма като мнения, но иначе като брой дни е малка. Ако пуснеш 5 анкети за 7 дни, това значи, че кажи речи на ден трябва да сменяш анкетата, което поне на мен ми звучи абсурдно. Винаги ще има някой който не е видял предната анкета.

# 2 581
И аз съм за анкета за фенсервиз.

# 2 582
Въртят се в нета теории, че НК може да не бил мъртъв, а част от него да е останала в Бран. Също защо Аря не стана бродник като я хвана, нали другите с докосване ги променяше?

# 2 583
  • България
Значи....
Скрит текст:
Тия дракони ги избиха сякаш са хлебарки, а не чудовища, които векове са всявали ужас... Реално Дани загуби почти всичко и ако изтрещее... ще е напълно оправдано.
Скрит текст:
Технически прогрес. Вече има мощно оръжие срещу дракони. 😀

# 2 584
  • Чужбина
Принципно, ако:

Скрит текст:
е вярно, че трябва винаги да има КнН отвъд Вала, то би следвало да е останал някой кандидат там, когато всички тръгнаха към ЗХ. Т.е. той си е там, защото не може да няма.

Интересува ме, какво се случи с пустия Бенджен! Той наистина ли бе ликвидиран от зомбитата. Нищо не дадоха значи!

В момента 26 потребители и още толкова гости разглеждат темата.

А епизодът още не е излъчен.

# 2 585
  • София
Джонката е прав, че можем да направим дори анкета за любим герой.

Дяволчето искаш да кажеш...  Rolling Eyes

една седмична тема може да е голяма като мнения, но иначе като брой дни е малка. Ако пуснеш 5 анкети за 7 дни, това значи, че кажи речи на ден трябва да сменяш анкетата, което поне на мен ми звучи абсурдно. Винаги ще има някой който не е видял предната анкета.

Съгласен, ще стане обърквация. Аз образно се изказах... И аз не съм фен на често менкащи се анкети. Макс 3 анкети за семица, в зависимост от активността и интереса.
Но сега е момента да се проверят генерално любимците на хората, както и най-омразните персонажи.

# 2 586
  • Чужбина
Корекция  smihesorry smihesorry smihesorry hug

, Дяволо е прав, че е хубаво да направим анкета за любим герой.

newsm51

Още отсега мога да ви кажа, че моят любимец е Варис, въпреки че не е главен.

Другият ми любимец е Кутрето!

# 2 587
аз по принцип нямам нищо против. 3 анкети на седмица според мен е напълно добре.

Ели 52 души - 26 регистрирани и толкова гости - е нищо. След като излъчиха епизод 3 тук се появиха 107 души на другия ден. Да видим дали можем да счупим този рекорд....

аз де да имах един... но ако се пусне анкета, най-вероятно ще гласувам Тирион.

# 2 588
  • Чужбина
Ели 52 души - 26 регистрирани и толкова гости - е нищо. След като излъчиха епизод 3 тук се появиха 107 души на другия ден.
Джонка (чакай да не взема да напиша Дяволо...), аз точно това имах предвид. Това е преди излъчване на епизода.

Много ясно, че утре сутринта ще е лудница. Може да не пишат, но ще четат нашите приятели-фенове на Троновете.

Ох, аз такова ровене и четене на спойлери и хорски мнения на няколко различни езици не си спомням в живота си.

Зубър

smile3529

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 21:00 от Eleonora_27

# 2 589
Седя и си мисля сега след спойлера за четвърти епизод,

Скрит текст:
следващият текст съдържа част от спойлера

Скрит текст:
когато Мисандей умре кой ще ѝ прави на Дани прическата? Или след като полудее ще си е в реда на нешата да ходи чорлава?  Joy

# 2 590
любим филмов герой по троновете, нали? защото по книгите любим герой ми е Станис, ама ДиД му съсипаха образа

# 2 591

Скрит текст:

Скрит текст:
когато Мисандей умре кой ще ѝ прави на Дани прическата? Или след като полудее ще си е в реда на нешата да ходи чорлава?  Joy
Stuck Out Tongue Winking Eye
🤣🤣🤣🤣🤣
Скрит текст:
Дано най - сетне я стъкмят изцяло в червено.

# 2 592
  • Чужбина
любим филмов герой по троновете, нали? защото по книгите любим герой ми е Станис, ама ДиД му съсипаха образа
Според мен ще е смесена история.

Аз понякога се чудя, дали това е било в книгите или в сериала.

Приятели, спомняте ли си, че преди седмици писах, че виждам бъдещето на Джон идентично с това на Емон Таргериан?

Реших пак да го напиша, за да го документирам.

Искам да видя, доколко ендинга ще има девиация от онова, което аз съм си представяла.

# 2 593
  • София
По-добре да ходи чорлава Денерис, то вече прилича на оплетена кошница от женския пазар...

# 2 594
  • HH

Скрит текст:

Скрит текст:
Stuck Out Tongue Winking Eye
🤣🤣🤣🤣🤣
Скрит текст:
Дано най - сетне я стъкмят изцяло в червено.

Аз имам друг въпрос.
Скрит текст:
Сцената с Мисандей къде се разиграва? На Драконов камък или в Чертога?

Общи условия

Активация на акаунт