GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 64 358
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 595
Седя и си мисля сега след спойлера за четвърти епизод,

Скрит текст:
следващият текст съдържа част от спойлера

Скрит текст:
когато Мисандей умре кой ще ѝ прави на Дани прическата? Или след като полудее ще си е в реда на нешата да ходи чорлава?  Joy
Stuck Out Tongue Winking Eye
🤣🤣🤣🤣🤣
Скрит текст:
Дано най - сетне я стъкмят изцяло в червено.

Аз имам друг въпрос.
Скрит текст:
Сцената с Мисандей къде се разиграва? На Драконов камък или в Чертога?
Скрит текст:
В Чертога.

# 2 596
  • Чужбина
Тирион в момента го играе Ръка на Дани, нали така?

# 2 597

Тирион е Ръка на Кралицат. Сменя Кралиците с удивително лекота, в стремежа да запази поста си. първо беше Церсей, после Дани.
Скрит текст:
Затова няма да се изненадам, ако накрая стане Ръка на Санса

# 2 598
Да. Защо? Някоя теория/ лийк ли намери?

# 2 599
  • HH
Скрит текст:
В Чертога.
Скрит текст:

Четох в друг спойлер, че
Цитат
Мисандей я похитяват по време на нападението над Драконов камък и другите остават да се бият с Юрон, а Дани отива да я спасява.
Но идва нелогично и сигурно не е вярно, защото няма начин Мисандей да се озове толкова бързо при Церсей, както Червей и Тирион. Само Денерис, ако е летяла би могла да бъде по-бърза.

# 2 600
Скрит текст:
В Чертога.
Скрит текст:

Четох в друг спойлер, че
Цитат
Мисандей я похитяват по време на нападението над Драконов камък и другите остават да се бият с Юрон, а Дани отива да я спасява.
Но идва нелогично и сигурно не е вярно, защото няма начин Мисандей да се озове толкова бързо при Церсей, както Червей и Тирион. Само Денерис, ако е летяла би могла да бъде по-бърза.

Катя, в спойлери, моля!

Благодаря, виждам, че си коригирала.

# 2 601
Скрит текст:
В Чертога.
[/spoiler]
Скрит текст:
Четох в друг спойлер, че
Цитат
[/spoiler]
Сложи в скрит текст.
Скрит текст:
В клипа се вижда, че е в КЧ. Стените ми приличат на техните - с жълто и червено.

# 2 602
  • HH
Извинявам се за горния пост, редактирах го 3-4 пъти.

Някой знае ли защо във Сафари няма възможност, да се добавя спойлер. Има всичко друго, но не и спойлер.

От колко време се говори за мобилни версии и не знам какви други обновления и нищо. Като Корнелия преди избори.

Мрън!

# 2 603

Тирион е Ръка на Кралицат. Сменя Кралиците с удивително лекота, в стремежа да запази поста си. първо беше Церсей, после Дани.
Скрит текст:
Затова няма да се изненадам, ако накрая стане Ръка на Санса
Не е бил ръка на Церсей. Джофри беше крал, а Тивин ръка, но Тирион го заместваше в началото.

# 2 604
  • Чужбина
Ох, всички викат, че на Джейми няма да му се било налагало да плаща детска издръжка, защото Церсей щяла да има респираторни проблеми.

Sick  Mr. Green EFN

# 2 605
Ох, всички викат, че на Джейми няма да му се било налагало да плаща детска издръжка, защото Церсей щяла да има респираторни проблеми.

Sick  Mr. Green EFN

То какво ли не правим от любов...

# 2 606
  • Чужбина
Плюс това Юрон трябва да го оставят за Яра!

Тя ще му види сметката по много брутален начин.

# 2 607
Катя, можеш да изписваш: [ spoiler ] преди текста и [ / spoiler ] след текста. Без интервалите! Сложила съм ги нарочно, защото иначе просто ще излезе скрит текст.

# 2 608
Eleonora, в някой форум ли си?
Сподели и аз да го проверя. 😁😁

# 2 609
  • Чужбина
Eleonora, в някой форум ли си?
Сподели и аз да го проверя. 😁😁

Много спойлер, много чудо!

Ще ти пратя на личен, но отваряш на твоя отговорност!

Общи условия

Активация на акаунт