Великобритания - Тема 78 Пролетно - Лятна

• 33 606
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Аз бих сменила Лондон с по-спокоен и евтин град, сега предполагам си в споделена къща, и агенцията за която работиш ти взема за наем доста пари...тези с които аз пристигнах, работят по тази схема. Бих събрала малко пари и наела стая в друг град и бих започнала работа чрез английска агенция. Отделно бих се записала на курс вечерен или уикенда към някой колеж или църква. В Лондон ритъма е убийствен, не се издържа много, аз обикалях из целия град всеки Божи ден...пътуването много скапва, отделно и разходите за транспорт не са ниски...
Ако си сама, без ангажименти към семейство/деца не виждам причина да не смениш града.

# 91
Не мога да помогна с никакъв съвет за агенции и намиране на работа, но пожелавам късмет и успех на тези, които търсят.

Да питам майките с по-големи деца нещо за гимназията (7-ми клас). След формалната среща с тюторките през октомври и progress evening-а през март,  сега пък наближават academic tutorials (4-5 дни след като излезе писменият рапорт). Що за риба е това? Пак 5-минутни срещи с учителките по предметите или 20 минути с тюторките, които ще обобщят как е преминала годината и как се е справило детето? Какво да очаквам отново? Лудница при записването, общи приказки? Ех, веднъж да изкарам тази година на "заек", пък после и аз да мога да разказвам на другите... Simple Smile

# 92
  • Bristol
То по-дълга от 5мин среща няма с учителите, освен ако детето няма сериозни проблеми. Ще коментират резултатите, от какво са доволни, на какво да наблегне. Вие ако имате проблем, да зададете въпрос. Общи приказки пак.

Чакам с нетърпение уикенда! Букнахме си седмица почивка 💕

# 93
  • Манчестър
То по-дълга от 5мин среща няма с учителите, освен ако детето няма сериозни проблеми. Ще коментират резултатите, от какво са доволни, на какво да наблегне. Вие ако имате проблем, да зададете въпрос. Общи приказки пак.

Чакам с нетърпение уикенда! Букнахме си седмица почивка 💕

Къде ще ходите Мери?

# 94
  • Bristol
Сицилия. Искам хем релакс хем да видя нещо, трудна работа за една седмица. И с такова нетърпение го чакам, че не мога да се концентрирам в работата, само мисля кое и кога да видим, хем да не изпуснем нещо, хем да не нагъчкам много неща.

# 95
  • Манчестър
Simple Smile
Сицилия. Искам хем релакс хем да видя нещо, трудна работа за една седмица. И с такова нетърпение го чакам, че не мога да се концентрирам в работата, само мисля кое и кога да видим, хем да не изпуснем нещо, хем да не нагъчкам много неща.

Направи хубав ресърч какво е най-важно да се види. Седмица звучи много, но е много малко . ММ мрънка за 7 дена в Рим какво сме щели да правим, като пристигнахме установи много набързо как 7 дена ама изобщо няма да ни стигнат и ще трябва да планувам ново пътуване. Simple Smile

# 96
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мери има една група във Фейсбук Пътешествия по света, ако си пуснеш там въпрос веднага ще ти пишат какво си заслужава да видите Simple Smile

# 97
  • Bristol
Илейн, благодаря, ще потърся!
Аве, то и в Сицилия толкова много неща има да се видят! И уж не е голям остров, но пътуването също отнема време, така че се концентрирам на забележителности в района ни. Искам Етна да видя, но много скъпо излиза плюс ни е около два часа с колата в едната посока от мястото, където сме отседнали. Още го мъдря как да стане. Свързах се и с гид препоръчан, кореняк сицилианец, с Ciao Maria ме поздравява Simple Smile Освен Етна мернах тур с електрически колела до Scicli, шоколадовия музей/фабрика в Modica и евентуално посещение на места от филма Инспектор Молталбано, на който съм голям фен Simple Smile Искам да имаме време и да се излежаваме на шезлонги на терасата и да шляпаме в морето, не знам по това време колко топла ще е водата. Аз чета за Сицилия във форума, има си тема. Само за колелата никой не се обади да каже как е, защото се притеснявам, ако сме на пътя с дъщерята, дали е достатъчно безопасно за нея, тя няма опит с такъв тип колоездене 🤔

# 98
  • След завоя в дясно
Merry една приятелка каза, че може ски да се карат на Етна. Smile

# 99
  • Bristol
Merry една приятелка каза, че може ски да се карат на Етна. Smile

Да Simple Smile Но не по това време на годината, въпреки че и сега там температурите били ниски и си трябвало по-дебели дрешки.

# 100
Град Месина не беше ли в Сицилия? Там са се събирали кръстоносците и от там са тръгвали към светите земи... Мери, завиждам ти благородно. Прекрасно да си изкарате - където и да отидете из Сицилия, все ще е интересно.

За гимназията да те питам още нещо, извинявай, че съм толкова досадна, но ми е непознато. Значи пак 5 минутки с предметните учители... Ами ние в края на март се срещахме? Само за 3 месеца какво ново ще добавят, то от тези 3 месеца почти цял месец е ваканция... Ще отида, разбира се, пък каквото кажат или подадат като инфо.

# 101
  • След завоя в дясно
Мари при нас срещите с учителите са само веднъж в годината, може би да е свързано с нещо друго, а не с оценките.

# 102
Мари при нас срещите с учителите са само веднъж в годината, може би да е свързано с нещо друго, а не с оценките.

Не знам, не знам и аз вече Елл. Трети път ни викат, само че с друго заглавие на сценката. Ще ида, ще слушам, пък ще ви кажа като премине.

Утре - ползотворно гласуване на всички ви пожелавам. За добро да гласувате и добро всички да сполучим!

# 103
Здравейте, момичета! Записвам се в темичката, живея в UK от януари тази година. Има ли сред вас дами които се занимават с масажи, спа терапевти или физиотерапевти?

# 104
  • UK
Здравейте, момичета! Записвам се в темичката, живея в UK от януари тази година. Има ли сред вас дами които се занимават с масажи, спа терапевти или физиотерапевти?

Добре дошла 🤗

Истинско лято е тези дни. Не го пускам никъде да ходи 😄

Общи условия

Активация на акаунт