Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 99 007
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 15
  • густо майна Филибето
Пък такъв кат Заро представете си жена тип Василена какво би го направила))
Това е интересно да се разгледа като възможност Simple Smile
И да не се харесат, поне си мисля че щеше да им е интересно. Зарко наистина има нужда от гореща жена. Да спорят.Да се случва нещо. Василена пък щеше да е впечатлена от ерудицията му. Зарко може да се прави на клоун, но е интелигентен мъж.Освен това нямаше да чувства егото си подтиснато с Василена. Таня, освен че не му отстъпва като интелект, има реализация, за която той не може и да мечтае. И я хапе постоянно точно заради това.

# 16
Да, интересно ще ми е Зарко да заведе Таня там където работи и тя да му се поподиграва какви незначителни неща върши и не му остава свободно време. Фантазирам си разбира се, но така и не разбрах тоз човек от какво се храни.....

# 17
  • густо майна Филибето
Като отиде да им надзирава храните, му дават една мешка за вкъщи, и така се храни  JoyJoyJoy

# 18
На мен Юлия няма начин да ми стане симпатична, ако ще китайски да владее. Мишо ми е симпатичен, тя не. И то защото единият се надува и киселее, а другият търси варианти да излезе от ситуацията. Дано всичко да е режисура, щото на Тупарев "риалитата" нямат общо с действителността. Щом и Смърфи сподели, че правели дубъл на "естествените" ситуации след сватбата, ясна е работата. Представям си колко дубъла са правили на търсенето на ресторанта в Италия  и поръчването на храна.

# 19
Ако Юлия говореше добре чужд език и изглеждаше по-интелигентна и богата душевно, поне щеше да има някакво покритие на самочувствието си. Нямаше да е по-симпатична, но нямаше да е и толкова дразнеща, поне за мен. Поне претенциите й щяха да имат повече смисъл.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 01:16 от Не се сърди, човече

# 20
  • густо майна Филибето
И за мен е режисирано, или поне е сглобено, за да създава такова внушение. Няма човек, който да отиде на непознато място , и да не се засуети поне три минути какво да поръча.
В ресторантите менюто се гледа също толкова дълго, нищо че е на български и сме наясно с вкусовете.

За къщата на Мишо нищо не казвате? Това, че е близнак и толкова малка ми говори, че е наследствена и разделена. 

# 21
Честит празник на всички! Счупихте ли яйцата, изадохте ли козунаците?

Гледам много за езици говорите, викам да се появя да взема да сменя темата на зодии 🤣🤣🤣 и спам.

По темата за Бай Лисан и еврийския му апартамент - да кажа какво си мисля, че се е случвало. Родил се там, като се оженил за 1 си жена се изнесъл, после се развел и се върнал( оставил жената и детето си в общия), после се оженил за Катя и живял при нея и детето ѝ, което каза, че приемал за свое ( интересно пък що го нямаше на сватбата), после жена му умира и той се връща при баща си...
Така си го обяснявам аз това има няма 24 години живот в тоя златен апартамент.

# 22
Благодаря за новата тема.
Къде я сложихте Васка до Заро !Ама как,тя милее за нацепен батка-поне зъболекар,вие я пратихте при чичак с коремче и неизяснена професия и най-важното с каква кола! JoyНаправо щеше да изпадне в колапс,ако ѝ го бяха представили бай Зари.

Няма ли очевидци на Юлия,да знаем тя къде се подвизава към момента.Що следим само Мишо ?! Simple Smile
Някой нали писа,че къщата му е на два етажа и родителите му обитават единият етаж,как едноетажна сега?

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 14:10 от *Амбър*

# 23

За къщата на Мишо нищо не казвате? Това, че е близнак и толкова малка ми говори, че е наследствена и разделена. 

Ако не се лъжа Мишо сам си каза.Когато мислиха къде да живеят, каза че живее в етаж от къща, в която живеят и родителите му, но е бил съвсем самостоятелен.Имало си отделен вход.

# 24
  • густо майна Филибето

Ако не се лъжа Мишо сам си каза.Когато мислиха къде да живеят, каза че живее в етаж от къща, в която живеят и родителите му, но е бил съвсем самостоятелен.Имало си отделен вход.

Да, така е. Едноетажна малка къща, близнак. Вход за едната половина, вход за другата. Пропуснла съм като е казвал с кого живее. Сега вече разбирам защо не отваря печката Grinning

# 25
  • Тра-ла-ла
Имам спомен, че Мишо каза на Юлия, че живее на 2рия етаж сам, а на долния са родителите му. А излиза, че са 2 едноетажни къщи. На снимките с ровичкането по гардеробите май наиатина показаха едноетажна къща.

# 26
В епизода беше на първи етаж. Не знам защо се повтаря, че бил на втори етаж.

# 27
  • Sofia
Тази седмица защо няма да ги дават Angry

# 28
  • София
Ето я къщата в Коматево.

# 29
Къщичката е супер. Сигурно липсата на басейн е била причина да не се хареса на Юлето.

Скрит текст:
Първият ни апартамент беше 40 квадрата, но си беше наш и много се гордеехме с постигнатото.

Общи условия

Активация на акаунт