Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 99 004
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 30
Къщичката прилича на къща близнак, май така им казваха, на слепени две къщи, които са с отделни входове и ги разделя една стена през средата. Просто са с общ двор.

# 31
  • София
Вижте това

Сигурно затова се говори за два етажа. Единият е приземен.

В епизода беше на първи етаж. Не знам защо се повтаря, че бил на втори етаж.
Говори се за втори етаж, защото в епизод 17 Мишо казва за Юлия, че има етаж от къща, където живее сам. А родителите му живеели на долния етаж.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 15:11 от Илит

# 32
Аз съм го мяркала един-два пъти, стори ми се висок колкото ММ - някъде 175-180. Хваща око.
Това 175 ми е малко на мен.
Над 180 минимум.
Лъки, ама на мен си ми харесва тип, като Мишо. Засега е в резерви сложен, нищо се не знае)) Таз Юла и тя не знае какво иска. Аз разбрах, че е на втория етаж на къща с отделен вход. Обаче така къщи близнаци е по-добре ,  пък и дворче има, супер. В съседната явно са родителите му, тъкмо щяха близнаците да гледат, ама тази и това изпусна((
Това ограденото е мазето или подземен етаж, механа, студио за барабани и таквиз неща. Сега видях снимката, ми супер си е къщата и поддържана.

# 33
Краят наближава и би било интересно, ако отново запознаят всички двойки, както направиха миналия сезон. А и ще им е последен шанс за висок рейтинг.
Помня, че тогава между някои от участниците се откри вражески огън по време на вечерята. Като им познаваме темперамента вече, мисля, че сегашните биха били дори по-дейни.
Подозирам, че Юлия и Василена биха си допаднали, както Светлана и Гергана се сприятелиха покрай спорта.

Сега се сетих, че бяха подложени и на кръстосан разпит от специалистите, двама по двама. Този път спокойно могат да пропуснат тази скука. Ще ни отегчат тотално, а за участниците дори не ми се мисли. Пък и никой не заслужава публично порицание от великите специалисти, какъвто и да е. От нас - може. Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 15:59 от tidaflyr

# 34
Много спретната къщичка и цветенца разкошни има, вижда се, че е много поддържан и покрива и всичко.
Само, че наистина мъничко ми се вижда така снимано. Мишо ни показа май поне 3 помещения при това стандартни на големина, а тук така снимано ...сякаш е една стая с боксче.

# 35
И аз съм имам спомен, че каза, че на първия етаж живеят родителите му, а той е на втория, със самостоятелен вход /което изрично подчерта, а Юлия кимна разбиращо в отговор/ Мисля, че това не е неговата къща.

# 36
  • София
Като нищо може и да е неговата.
Майката и бащата - в полуподземното етажче. Мишо - горе.
В къщичката - близнак вероятно живеят други хора. Иначе поне ролетните щори щяха да са поръчани на едно място Simple Smile и вероятно - двете къщурки щяха да са боядисани в един цвят.
Ако наистина това е къщенцето - мъничко е. Ако ще наричаме нещата с истинските им имена, де. Simple Smile А в двора - гледам, има и една друга къща. Та не е и двор като двор.
Сега ...... ако ми я дават без пари - ще я взема. Ама да започна да се прехласвам по това къще - едва ли. Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 16:20 от Vivi

# 37
  • София
Това е къщата, в която отиде Кулева.

Първото е малко по-надолу по улицата, а второто е входът.

# 38
В репортажа от къщата на Мишо показаха кухненско боксче, спалня и хол някакъв. За двама достатъчно. Зарко и Таня какво наеха? Същата големина жилище. Не е въпросът в големината и в имота, явно Юлия не го иска по някаква причина, то още на презентацията й като се изряза за неудачниците в живота й на мен ми светна червената лампа по отношение на нея.

# 39
Скрит текст:

Е това не е ли друга къща. Съдейки по оградата не е същата от предишните снимки. Тази е по-голяма, приземния етаж е по-висок.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 01:18 от Анонимен

# 40
  • София
Същата къща е.

Ето я къщата в Коматево.

# 41
Не ми изглеждат еднакви на двете снимки.
На втората има по 3 прозореца към улицата на единия близнак, на първата е само 1 прозорец и съвсем мъничка изглежда, макар и спретната. Оградата също е различна.

# 42
Ясно, тази седмица ще папарачим къщата на Мишо.
Пловдивчани , утре най-късно снимков матр'Ял..

Така де как се пълни цяла тема за седмица без предаването.

# 43
  • София
Не гледай първата снимка.
"Първото е малко по-надолу по улицата" - пише си. Simple Smile

И тухлените колони на портата, и сивата порта с телената мрежа, и вратата на къщата, и климатикът на площадката, и розовия цвят на фасадата, и гаражът в ляво - всичко си е 1:1.

Скрит текст:
https://goo.gl/maps/UP8kCXY7XvrLMrLh6
ул. "Коматевско шосе" № 127

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 16:32 от Vivi

# 44
Скрит текст:

Точно това гледах и аз току що. И също как в ресторанта каза, че живеел на втория етаж, а техните на първия, с отделни входове.

Моя грешка, но в своя защита ще кажа, че е нормално да се заблудя, че е на първия етаж. Спомените ми бяха от епизода с Кулева, а не от скучния разговор в ресторанта. Какъв е тоя първи етаж на кота -2? Горките му родители живеят в мазето!

Общи условия

Активация на акаунт