Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 030
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 405
Всеки е с различни предпочитания, тук във форума също си общуваме Simple Smile

# 406
И по какъв начин ще му помогне писането в разните му там сайтове за запознаства с участията?
Виж, за масажите по-може Simple Smile))

Аз мисля, че дългосрочното пребиваване в сайтове за запознанства, реципрочно намалява вероятността за създаване на семейство. Инертността, която  създава убеждението, че всеки следващ на сергията с профили е по-интересен от предишния, увлича в спиралата си всеки поотлежал там и го прави далеч по-неспособен на стабилна връзка.
На първо време е създал вече самочувствие, че е харесван и търсен, не се задълбочава във връзки, а си кара на флиртове и неангажиращи състояния. Чакайки идеалният партньор да падне свише.
А времето просто си минава, докато висиш като луканка на витрината, мислейки, че самият ти си неотразим и заслужаващ най-доброто.

Според мен мъж на 40+ , узрял за семейство и брак, трябва вече да е наясно, че е възможно идеалната му партньорка да е и с деца. И времето не работи за него, колкото ще да копа в тоя сайт.

# 407
Времето си минава, човека понапълнява, пооплешивява, започва да губи от чара си, вече не е толкова неотразим, намаляват мацките които ще му обръщат внимание,  повечето вече са с деца(ако му е проблем) и тн и тн, и в един момент какво, нищо....

# 408
И на всичко изброено от Леми, Мишето пише на съфорумката ще си остане стара мома:joy:.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 14:45 от sigma

# 409
Е, мъжете си мислят че са вечно неотразими. А за жените има много груби "приказки"...тип: жената до 30г избира, след 30 нея я избират, и т.н.

# 410
Недей, че Смърфиетка ще ни се скара.

# 411
Недей, че Смърфиетка ще ни се скара.
Няма за какво, ние не лъжем. Laughing

# 412
  • София
Е, Смърфиета му е приятелка. Нормално е да го защитава, кой не е имал в компанията сингъл мъж, за когото  си мислят, че е страхотен и им се иска да си намери половинката.

# 413
  • Terra incognita
Мишо е много далеч от "неотразим" мъж. Има мъже 40+, при това семейни, които могат да го сложат в малкия си джоб.
А Мише изглежда бая по- възрастен. С Форко са почти набори, но не може да се отрече, че изглежда по- млад от Михаил.

# 414
  • София
За мен си изглеждат и двамата на толкова, на колкото са. Съвсем си е приличен на външен вид. А и това всички да изглеждат по-млади не го разбирам. Особено пък на мъжете възрастта им отива, малко волеви бръчки, малко посребрена коса и стават доста по-симпатични.

# 415
  • Terra incognita
Ми, не ми харесва. Изглежда ми увехнал. 😀

# 416
И на всичко изброено от Леми, Мишето пише на съфорумката ще си остане стара мома:joy:.
А ние от къде сме сигурни, че действително го е написал?!? Може пък някой да си пише свободни съчинения.

# 417
Има мъже, които остаряват като "старо злато", но са много рядко явление. Никифор никога няма да е такъв. С това лице като гъба и мазно, от сега е неприятен, а с годините ще става още по. За Мишо не мога да преценя. Косата му е проблем, но и с коса малко мъже остават до 50, обаче е висок и е строен на 40, което е добре. А след 30 почват да растат коремчетата...

# 418
Наистина и Мишо и Форьо изглеждат някакви кахърни,увехнали (по Вики:)), а не са престаряли.Познавам мъже на тяхната възраст ,че и отгоре къде,къде по енергични,усмихнати радват се на живота.Може пък всичко да е притеснение  от камерите,нямам идея.

# 419
А ние от къде сме сигурни, че действително го е написал?!? Може пък някой да си пише свободни съчинения.

И за твойто смешка, че си видяла Таня и Зарко дза избират спалня не повярвахме. Та всеки си е свободен да вярва на каквото иска.

Общи условия

Активация на акаунт