Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 066
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 360
Това са спекулации. Сигурна съм, че по договор не можеш да се гушкаш на публично място с друг преди излъчване на финала.

# 361
Мерал... Мерал ...  определено е закъсал, като гледам видеото за следващите епизоди гарантирам, че е пийнал а такъв съм го виждала много рядко, единствено, когато освен, че му забиват нож ами и дълбаят!
 Това и още нещо, за което не знаем според мен го е подтикнало да бъде такъв за празника  а след това явно малко му е трябвало да му падне пердето.

# 362
Е добре де, твоят приятел Мерал, сериозно ли очаква нещо от това тъпо парче? Или е по-добър актьор от нея?

# 363
  • София
Е добре де, твоят приятел Мерал, сериозно ли очаква нещо от това тъпо парче? Или е по-добър актьор от нея?
Нали знаеш като се влюби човек как губи всякаква връзка с реалността?

# 364
Въобще не вярвам да се е влюбил в нея. Нали го раздаваше голям играч отначалото. Как бил със щерки на някакви "елит" особи или както там каза. А такива като тая са милиони. Освен ако не е тъп като нея, е разбрал каква е още отначалото. Ама турчин, не ги знам, може и да харесват такива.
Искал е да я бодне няколко пъти. Ама защо реве не знам. Grinning

# 365
Явно е хлътнал; интересно, не мога да си представя да се влюбя в някой само защото ми допада на външен вид. Дори и много да ми хареса, след като прекараме време заедно, ще ме отегчи, ако не е с подходящ характер...

# 366
Ааа, хора, стига. Има хора като мен, които са способни на любов от пръв поглед. Възможно е човека да е хлътнал.

# 367
  • София
Е, мъжете са способни да точат лиги и само по външен вид, факт.

# 368
Ама, тя е атрактивна. Изключи интелект, морал, култура и т.н. Говорим си за чисто физическо привличане. А, и ако му е обънала главата от секс, ето ти, мъкааааа

# 369
На мен дори не ми е и атрактивна. Както вече написах - такива са милиони. Щях да си направя кефа, но не бих се влюбил в такава.Но ок, да приемем, че имам много по-различен вкус.

# 370
Ще му дойде акъла на Мерал, но по-натам

# 371
Не знам как човек би могъл да си заповяда да не се влюби, ако започне да се влюбва.
Други пък не могат да си правят кеф просто така, без чувства. Така че... на сърцето никой не може да заповядва. В какви идиоти се влюбваме понякога и проглеждаме едва когато любовта си отиде.

# 372
Аз все още на разбирам защо Мерал е в това шоу.

# 373
Ще се опитам да наблегна на това, че Мерал е много отговорен!

# 374
Не знам как човек би могъл да си заповяда да не се влюби, ако започне да се влюбва.
Други пък не могат да си правят кеф просто така, без чувства. Така че... на сърцето никой не може да заповядва. В какви идиоти се влюбваме понякога и проглеждаме едва когато любовта си отиде.
Ами "влюбва се" (в кавички, защото не е истинско - имаше приказки в които принцът видял принцесата на портрет и се влюбил, това е фарс), разочарова се и се разлюбва. Просто Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт