Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 059
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 375
Понякога разочарованието идва след години...

# 376
Вие чак пък полудяхте по тоя Мерал, ще каже някой, че е идеалът ви за мъж. Ми и Мерал е обикновен човек, даже на моменти има нещо много провинциално в него. Защо да не хареса Ивана? На мен тя ми е симпатична и свежа. Е, че не умее да сложи една маса не е най-фаталното на нейната възраст.

# 377
  • SF

Та за Ивана и Мерал да си кажа, въпреки че не са специалисти-лингвисти, ми се струват много симпатични.
Но ако не ги беше събрал риалити форматът, а животът, може би едва ли щяха да си обърнат внимание.
Вероятно Мерал щеше да забележи по-отвореното, съвременно момиче, с атрактивна възраст, евентуално би пофлиртувал, но в крайна сметка, не ми се струва, че би се получило нещо повече от "една вечер в бара".

Мерал не ревнува чак толкова болезнено, колкото спецовете се опитват да ни подскажат. Може би при него клишетата малко повече му пречат. Като пийне и се почва "Аз съм по-важен от Харисън Форд. Той знае ли аз кой съм??..." Ако разсъждава трезво, не би трябвало сериозно да задава въпроса дали Х.Ф. го познава.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 21:42 от Tatti

# 378
  • Пловдив

Един Мишо от мен, да не скучаете до вторник Grinning

# 379
Супер е! Добре, че се пострига.

# 380
Мишо не трябва по никакъв повод да си пуска вече дълга коса.

# 381
  • SF
Неговата коса не е за дълга - мазна и хилава косичка, без никакъв обем. Дълга коса за мъж е хубаво, ако има косата на Иван Лечев.

# 382
Иван Лечев пък прилича на баба ми в главата. И той не е за тия посивели къдри, ама така си се харесва човекът.

# 383
Аз пък вчера гледах Весо Плачков ,с готина дълга грива.
Мишо става с къса коса.

# 384
Аз пък вчера гледах Весо Плачков ,с готина дълга грива.
Мишо става с къса коса.

И аз го гледах, отива му Wink Хубав мъж е Плачков!

# 385
  • софия
Весо Плачков може да си позамива косата по-често. Той е пример за мъж, който визуално не мога да кажа, че му има нещо конкретно, но ми е крайно неприятно досаден.
А Иван Лечев е екстра, остарява идеално. Като беше млад не го харесвах.

# 386
Хайде и аз да се разпиша с малко спам - https://www.youtube.com/watch?v=DIiwXBNTmgU
Сръбското предаване - Брак на невидено, булката е нашенка. Стегнато, приятно, хората не са в първа младост, хотелът не е в Комо, в някаква си Баня в Сърбия, обаче оставя някакво хубаво чувство за двама души, които макар да не са в първа младост, намират другар в живота. Значи може и с малък бюджет да се прави нещо интересно и позитивно.
Още веднъж извинете че не съм баш по темата, ама от предаването си заслужават, като ни държат на сухо две седмици и няма материал за обсъждане.

Благодаря за линка.
Изгледах не само въпросния епизод, но и още няколко от предаването.
Много ми хареса как е поднесена самата идея и как е изведена докрай. Не зная сръбски, но смислово едно 60% бе напълно разбираемо за да съставя мнение.
Хора на възраст, без извънредни претенции към партньора, без да бъдат поставяни и в нетипични за тях ситуации само заради зрителския сеир. В крайна сметка и двамата казаха да пред служебното лице.
Но в другите два епизода, които изгледах,  в ритуалната зала жените казаха - не, а после се аргументираха защо така са решили.
С това, което видях, сръбският вариант ми допадна съвсем. Защото на базата на някакви нелепи неустойки да влизаш пряко волята си в един нежелан брак, вече ми идва прекалено.
  Без да има една тумба психолози, без насилени режисьорски хрумки, без мощен бюджет, а основно със спонсорство чрез реклама, нещата направо са им се получили чудесно на комшиите.

# 387

Един Мишо от мен, да не скучаете до вторник Grinning
Добре е Мишето, след предаването ще си намери свястна булка, сигурна съм.

# 388
след предаването ще си намери свястна булка, сигурна съм.
Защо мислиш така Лъки?

# 389
  • София
Мишо изглеждаше добре (на колелото), както писах, висок, строен и с къса коса - много добре. Има обаче нещо в него, което ме отблъсква, когато проговори. Нещо като гъгнене. Нямам предвид диалекта, имам близки в Пловдив и са много сладки с постоянното и-кане, където е "е".  Simple Smile  Та, Мишо няма вина, че говори така, но за мен е неприятно. На снимки, без да говори - добре. Smile

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 10:07 от Монако

Общи условия

Активация на акаунт