Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 034
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 420
Всъщност, ако съдим по бащата на Мишо, който е малко ретро на вид  с прическата като от миналия век, но пък не изглежда никак зле като за възрастен човек, стори ми се, че и той е строен дядо. Та Мишо има данни да не се превърне в торба на стари години. Е, с косата повечето мъже се прощават рано-рано. Татко му пък има коса... Но четох скоро, че плешивостта при мъжете се предава по майчина линия.

# 421
sigma Сериозно ли го правиш това сравнение... и не правиш разлика с шега в определен ден и пуснато инфо просто ей така в пространството?!?
И браво за паметта - кой точно какво е написал, впечатлена съм.

# 422
И за твойто смешка, че си видяла Таня и Зарко дза избират спалня не повярвахме. Та всеки си е свободен да вярва на каквото иска.
Laughing И в крайна сметка, показаха Таня и Лисан как точно мебели избират, та... не се знае кой лъже.

# 423
  • София
Нормално е да го защитава, кой не е имал в компанията сингъл мъж, за когото  си мислят, че е страхотен и им се иска да си намери половинката.
Да, само дето понякога се оказва, че човекът е страхотен само в компания и за познатите си, но не и за този, с когото живее и всъщност не без причина е все сам.

# 424
calabaza Не - моето си беше шега за 1 април. В действителност не съм ги видяла, още повече, че не съм и от София. Така че е съвпадение това, че те в действителност са гледали мебели. Но за моята шега си признах още на същия ден, че е такава, за да не ви заблуждавам с невярно инфо.

# 425
Предишният ден моя приятелка казва, че има инфо че Таня и Зарко не са заедно и излиза Пепи и казва, че са избирали спалня. Някак олеква инфото на другите.
Но както се видя кой какво казва, няма никакво значение. Бг мама мафия работи на пълна сила- откри симеоновската хасиенда, както и апартамента дет се съди бат Зарко, апартамента на Таня, както и мястото за разходка на Сис.

# 426
Предишният ден моя приятелка казва, че има инфо че Таня и Зарко не са заедно и излиза Пепи и казва, че са избирали спалня. Някак олеква инфото на другите.
Но както се видя кой какво казва, няма никакво значение. Бг мама мафия работи на пълна сила- откри симеоновската хасиенда, както и апартамента дет се съди бат Зарко, апартамента на Таня, както и мястото за разходка на Сис.
Само на Юла точното местонахождение е под въпрос. Laughing

# 427
Аз не разбрах Таня къде живее. А пък като знам какъв октопод е форума, се чудя как не се появиха познати на Юлия, че и повече познати (съседи) на другите.

# 428
Дъщеря и е тук.
В Овча купел живее.

# 429
  • Terra incognita
Снощи бяхме голяма компания, разговорихме се за предаването и се оказа, че имаме общи познати с Ивана, според които, хм... е голяма палавница 😀
Не, че не изглежда така, но си е вид клюка, все пак.

# 430

Даа, вървим няколко гърди напред като актуалност пред излъчваните епизоди ...Като си представя ,че довечера Лисан е ангажирал да пеят на Таня * Миг като вечност*,  а всъщност Таня трябва да му поръча https://www.youtube.com/watch?v=hiNsb8Ei7XI --- Лили Иванова Ти не си за мен.

# 431
  • Terra incognita
За Таня и Лиско бих предложила това "парче" 😀
https://youtu.be/z8xqCctJUeI
Мноого добре ги описва 😀

# 432
За Таня и Лиско бих предложила това "парче" 😀
https://youtu.be/z8xqCctJUeI
Мноого добре ги описва 😀

Парчето готино, не го знаех. Но Таня е прекалено деликатна и възпитана ми се струва да каже в прав текст, на когото и да било - Имаш големи уши/ самочувствие без покритие/ и си нисък/ инфантилен/ за мен.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 17:40 от Не се сърди, човече

# 433
Аз имам усещането, че Форко ще се задоми след предаването, но Мише едва ли. На Форито по-сериозно му се иска, докато Мише вероятно все още си намира мацки насам натам и си мисли, че не е толкова на зор работата.

# 434
Аз Мишо пък, незнам защо си мисля, че е малко тип романтик и му се падат по-глуповати от него. За Мерал си мисля, че иска да се представи като опитен играч, но реално е леко провинциален като характер и леко нравоучителен

Общи условия

Активация на акаунт